Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

USB-nätverkskort i miniformat!

König CMP-WNUSB32

  Art.nr: 162005
 • Upp till 150Mbit/s
 • Liten och smidig
 • Trådlös säkerhet

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • djazz 2013-01-20

  Raspberry Pi

  Funkar utmärkt till Raspberry Pi out-of-the-box. Har prövat i Raspbian och Arch Linux ARM. Var noga med att sätta i dongeln innan du sätter på datorn, det finns en risk att rpi:n startar om vid i-/utsättning.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Snoevit 2012-02-23
  Topp 1000 skribent

  Mycket bra!

  Ett av de bästa nätverkkorten jag har haft! Mycket enkel installation. Tryck in i USB porten och i med skivan, så är det klart på under minuten!
  Tar liten plats, men har en otroligt signalstyrka.
  9 meter och 2 betongväggar och jag har fortfarande full signal, medan andra trådlösa nätverkskort inte ens har hittat routern tack vare kass styrka.
  Har aldrig haft problem med denna produkt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Köpte detta nätverkskort då det står att det ska fungera i Windows ME eftersom jag har en sådan (Toshiba Satellite laptop). När jag ska installera så kommer felmeddelande upp: Autorun har orsakat ett fel i <okänd>. Autorun stängs. Vad är det som felar eller fattas i min dator? Jag har försökt flera gånger men det kommer inte upp någon trådlös anslutningspunkt att konfigurera.

  vasterberg 2013-03-04
  Eller
  Avbryt
 • Jag är lite osäker om den här kommer att fungera på en vanlig Stationär dator som man har hemma som inte har något med trådlöst nätverk installerat i datorn och funkar det med en vanlig trådlöst Router som har WPA2-PSK?

  Hampus96 2012-02-24
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej Hampus, Jag har precis gjort det som du frågade efter och det var inga problem alls (hade windows 7 på datorn). Datorn var en 5 år gammal Compaq. Hälsningar, Pri13

   Pri13 2012-05-04

Produktbeskrivning

Med denna extremt kompakta USB-dongle kan du enkelt ansluta till ett trådlöst nätverk. Den uppfyller IEEE802.11n standard och är bakåtkompatibel med IEEE802.11b/g-standarden.

Installationen och konfigurationen är enkel och kan göras med den medföljande installationsskivan. Du kommer att kunna nå 150 Mbps och stöder WEP, WPA och WPA2.

Kompatibel med: Windows® 98SE/2000/XP/Vista/7 Mac® OS och Linux

König König CMP-WNUSB32 CMP-WNUSB32 Med denna extremt kompakta USB-dongle kan du enkelt ansluta till ett trådlöst nätverk. Den uppfyller IEEE802.11n standard och är bakåtkompatibel med IEEE802.11b/g-standarden. Installationen och konfigurationen är enkel och kan göras med den medföljande installationsskivan. Du kommer att kunna nå 150 Mbps och stöder WEP, WPA och WPA2. Kompatibel med: Windows® 98SE/2000/XP/Vista/7 Mac® OS och Linux Okategoriserade produkter 5 2 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter