Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

USB-nätverkskort i miniformat!

König CMP-WNUSB32

  Art.nr: 162005
 • Upp till 150Mbit/s
 • Liten och smidig
 • Trådlös säkerhet

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • djazz 2013-01-20

  Raspberry Pi

  Funkar utmärkt till Raspberry Pi out-of-the-box. Har prövat i Raspbian och Arch Linux ARM. Var noga med att sätta i dongeln innan du sätter på datorn, det finns en risk att rpi:n startar om vid i-/utsättning.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Snoevit 2012-02-23

  Mycket bra!

  Ett av de bästa nätverkkorten jag har haft! Mycket enkel installation. Tryck in i USB porten och i med skivan, så är det klart på under minuten!
  Tar liten plats, men har en otroligt signalstyrka.
  9 meter och 2 betongväggar och jag har fortfarande full signal, medan andra trådlösa nätverkskort inte ens har hittat routern tack vare kass styrka.
  Har aldrig haft problem med denna produkt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Köpte detta nätverkskort då det står att det ska fungera i Windows ME eftersom jag har en sådan (Toshiba Satellite laptop). När jag ska installera så kommer felmeddelande upp: Autorun har orsakat ett fel i <okänd>. Autorun stängs. Vad är det som felar eller fattas i min dator? Jag har försökt flera gånger men det kommer inte upp någon trådlös anslutningspunkt att konfigurera.

  vasterberg 2013-03-04
  Eller
  Avbryt
 • Jag är lite osäker om den här kommer att fungera på en vanlig Stationär dator som man har hemma som inte har något med trådlöst nätverk installerat i datorn och funkar det med en vanlig trådlöst Router som har WPA2-PSK?

  Hampus96 2012-02-24
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej Hampus, Jag har precis gjort det som du frågade efter och det var inga problem alls (hade windows 7 på datorn). Datorn var en 5 år gammal Compaq. Hälsningar, Pri13

   Pri13 2012-05-04

Produktbeskrivning

Med denna extremt kompakta USB-dongle kan du enkelt ansluta till ett trådlöst nätverk. Den uppfyller IEEE802.11n standard och är bakåtkompatibel med IEEE802.11b/g-standarden.

Installationen och konfigurationen är enkel och kan göras med den medföljande installationsskivan. Du kommer att kunna nå 150 Mbps och stöder WEP, WPA och WPA2.

Kompatibel med: Windows® 98SE/2000/XP/Vista/7 Mac® OS och Linux

König König CMP-WNUSB32 CMP-WNUSB32 Med denna extremt kompakta USB-dongle kan du enkelt ansluta till ett trådlöst nätverk. Den uppfyller IEEE802.11n standard och är bakåtkompatibel med IEEE802.11b/g-standarden. Installationen och konfigurationen är enkel och kan göras med den medföljande installationsskivan. Du kommer att kunna nå 150 Mbps och stöder WEP, WPA och WPA2. Kompatibel med: Windows® 98SE/2000/XP/Vista/7 Mac® OS och Linux Okategoriserade produkter 5 2 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter