Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlösa hörlurar med lång räckvidd!

König HAV-TRHP20KN

  Art.nr: 141659
 • Lång räckvidd
 • Frekvensrespons på 20 - 20 000 Hz
 • PLL-teknik
 • Stilren design
 • Upp till 15 timmar med musik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Roffe40 2014-07-25

  Mycket nöjd!

  Nedsatt hörsel och har nu två stycken (till radio resp tv - två år gammal resp nv).. Mycket nöjd. Om laddningen inte funkar, som någon klagade på, byt de laddningsbara batterierna. Det gjorde jag efter ca 1,5 år och sedan fungerade det bra igen. Mycket prisvärd tycker jag.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Sass 2013-09-28

  Inte ett bra köp

  Hörlurarna i sig var väldigt, bra, med bra räckvidd och helt ok ljud.
  Jag skulle dock inte rekommendera denna produkt alls, då laddaren lägger av efter ca 6 mån, och har gjort för mig, och flera andra, flera gånger, trots ny produkt.

  Thus, Ska du bara använda dom i ett halvår så är det ett väldigt bra köp, men vill du ha längre livlängd så skulle jag inte rekommendera dessa.

  Eller
  Avbryt
 • Godowsky 2013-03-11

  Oacceptabelt brus

  Oavsett om man står 2m eller 20m från sändaren så är ljudet undermånligt och bruset outhärdligt. Det var tänkta som TV-hörlurar till min gamle far och han har inte precis hifi-krav, men även han fann brusnivån oacceptabel. Bytte till AKG K912 som fungerar alldeles utmärkt.

  Eller
  Avbryt
 • MrTycho86 2012-10-04

  Riktigt bra!

  Köpte dessa åt en äldre person just för att de skulle vara så lätt använda så möjligt. Installationen är jätte enkel det enda som krävs är en 24 timmars laddning sedan är de redo att användas.
  Räck vidden är super. Man kan i princip gå i hela lägenheten utan att man får någon störning alls. Sändaren släcker också sig själv några minuter efter användningen. Man laddar lurarna genom sändaren vilken lyser rött och sedan skiftar till grönt efter full laddning så man behöver inte hålla på med extra batterier. Går dock inte att använda samtidigt som de laddar.
  De är ganska sköna att ha på huvudet. Fast om man har litet huvud så kanske de inte är så jätte optimala, framför allt om man tänker röra på sig mycket som typ trädgårdsarbete. Ljudet är inte för studio musikern men rekommenderar dessa högt för vanligt tv tittande då ljudet är väldigt klart. Har inte upplevt någon större läckage av ljud men antar att detta är relativt. Sist men inte minst har lurarna en auto tunings knapp som ska fin justera ljudet om den hamnar utanför frekvensen. Har än så länge aldrig haft problem med ljudet så kan inte bekräfta att den gör som den ska men när man trycker på knappen så hittar den ljudet åter. Personen i fråga är efter två veckor fortfarande väldigt nöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 54 dB
Impedans Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterier 2x AAA, NiMH, 650 mAh (ingår)
Kommunikation
Räckvidd 100 meter
Batteri
Batterityp AAA/ NiMH
Batterikapacitet 650 mAh
Batteritid 15,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddningstid 10 timmar
Dimensioner
Vikt 255 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Färg Svart

Produktbeskrivning

König HAV-TRHP20KN är ett par prisvärda, trådlösa hörlurar med en lång räckvidd på upp till 30 meter inomhus eller 100 meter utomhus (öppet område). Hörlurarna har en speltid på upp till 15 timmar och en integrerad laddningskrets för en enkel användning.

Hörlurarna har utrustats med PLL-teknik för en störningsfri överföring, samt en automatisk detektering av system som automatisk startar eller stänger av hörlurarna. PLL(Phase Locked Loop)-tekniken är en sluten återkopplad krets som låser en signalen till en viss frekvens. Den genererade signalen kommer matcha referensen och låser då vid denna med både frekvens och fas. På så vis undviker man brus och andra störningar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Sennheiser RS120 II
(9 st)
 • Upp till 20 timmars batteritid
 • Volymreglage
 • Detaljerad ljudåtergivning

849:-

König König HAV-TRHP20KN HAV-TRHP20KN König HAV-TRHP20KN är ett par prisvärda, trådlösa hörlurar med en lång räckvidd på upp till 30 meter inomhus eller 100 meter utomhus (öppet område). Hörlurarna har en speltid på upp till 15 timmar och en integrerad laddningskrets för en enkel användning. Hörlurarna har utrustats med PLL-teknik för en störningsfri överföring, samt en automatisk detektering av system som automatisk startar eller stänger av hörlurarna. PLL(Phase Locked Loop)-tekniken är en sluten återkopplad krets som låser en signalen till en viss frekvens. Den genererade signalen kommer matcha referensen och låser då vid denna med både frekvens och fas. På så vis undviker man brus och andra störningar. Okategoriserade produkter 3 4 329 SEK 329 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter