Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Populära Porta Pro i nya fräscha färger!

Koss Porta Pro 2.0 WH/Blueberry

  Art.nr: 185403
 • Låg vikt
 • Justerbart tryck mot öronen
 • Koss prisade ljudkvalitet
 • Vikbara
 • Livstidsgaranti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Saharaville 2013-10-17

  Utmärkt ljud

  Efter att ha lyssnat på många lurar blev jag glatt överraskad fin diskant och särskilt basen imponerar och man kan spela högt utan att det låter illa.
  Komforten är fin utan att trycka ett litet frågetecken hur länge den håller men så är det ju med alla lurar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Det känns som om dessa hörlurar ej kommer från den riktiga fabriken då dessa hörlurar ej existerar på koss.dom(s) produkter. Alltså så måste detta vara nåt liknande "kopierat/oäkta" hörlurar om jag känner mig rätt?

  Room151 2013-06-11
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Öppna
Högtalarmembran 40,0 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 25000 Hz
Känslighet 103 dB
Impedans 60 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör Förvaringsppåse
Färg Vit/blå

Produktbeskrivning

Koss Porta Pro 2.0

Koss Corporation grundades redan 1953 och deras första hörlur lanserades fem år senare. 1984 kom Koss Porta Pro som kom att bli en otroligt uppskattad och populär hörlur. Den är så omtyckt att den finns kvar än idag och som återfinns i toppskiktet i tester år efter år. Nu kommer Porta Pro 2.0 i helt nya fräscha färger! Självklart finns Koss fantastiska ljudkvalitet kvar även i den nya Porta Pro'n.

Comfort Zone

Precis som tidigare versioner av Porta Pro har även 2.0 utrustats med Comfort Zone, som är ett enkelt sätt att justera trycket mot öronen. På så sätt får du ett par riktigt sköna hörlurar som sitter som du vill ha dem. Ovanför öronen finns en stödkudde som ökar komforten ytterligare, samt att du kan ha dessa hörlurar även om du bär glasögon.

Ihopvikbara

När du inte använder lurarna kan du vika in högtalarelementen, rulla ihop dem och fästa dem i en cirkel med en liten krok. Sedan förvarar och transporterar du dem i en förvaringspåse som följer med i förpackningen. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Koss Koss Porta Pro 2.0 WH/Blueberry 280137 Koss Porta Pro 2.0Koss Corporation grundades redan 1953 och deras första hörlur lanserades fem år senare. 1984 kom Koss Porta Pro som kom att bli en otroligt uppskattad och populär hörlur. Den är så omtyckt att den finns kvar än idag och som återfinns i toppskiktet i tester år efter år. Nu kommer Porta Pro 2.0 i helt nya fräscha färger! Självklart finns Koss fantastiska ljudkvalitet kvar även i den nya Porta Pro'n.Comfort ZonePrecis som tidigare versioner av Porta Pro har även 2.0 utrustats med Comfort Zone, som är ett enkelt sätt att justera trycket mot öronen. På så sätt får du ett par riktigt sköna hörlurar som sitter som du vill ha dem. Ovanför öronen finns en stödkudde som ökar komforten ytterligare, samt att du kan ha dessa hörlurar även om du bär glasögon.IhopvikbaraNär du inte använder lurarna kan du vika in högtalarelementen, rulla ihop dem och fästa dem i en cirkel med en liten krok. Sedan förvarar och transporterar du dem i en förvaringspåse som följer med i förpackningen.  Okategoriserade produkter 5 1 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter