Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nya Kurio 7s - surfplattan för barnfamiljen!

Kurio Tablet 7s Grön

  Art.nr: 189958
  • 7-tums kapacitiv skärm
  • Spel i fullversion
  • Extra lätt att använda
  • Föräldrakontroll
  • HD-videouppspelning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tillhör du kategorin föräldrar som inte får ha din telefon eller platta i fred för att barnen hela tiden vill spela på den? Eller behöver du helt enkelt bara ett bra, stöttåligt komplement i hemmet eller bilen. Kurio Tablet 7s är såpass enkel att använda med sitt specialutvecklade gränssnitt, så att även mamma och pappa kan använda den utan större besvär.Låt dina barn spela spel och se på filmer med uppspelning i HD-kvalitet. Kurio 7s har en kraftfull 3D-grafikmotor och snabb processor för bästa möjliga flyt. Med surfplattan får du fullversioner av de allra populäraste spelen på marknaden såsom Angry birds, World of Goo, Doodle Jump, Where's my Water, Cut the Rope, Fruit Ninja, Aldiko Premium, MeeGenius, Color & Draw, Toon Goggles.


Huset.
 

Enkel att använda

Kurio 7s är väldigt enkel att använda. Du kan skapa upp till 8 olika profiler och ange namn, kön och födelsedag och ha separata inställningar för varje användare. Det följer även med bra snabbstartsguide som hjälper dig att komma igång.

Full föräldrakontroll

Som förälder har du möjlighet att göra många olika inställningar på surfplattan. Du kan t.ex. bestämma hur länge barnen får använda den, hur de får använda internet och vilka applikationer de får använda.

Videospelare

Kurio 7s klarar att spela upp filmer i HD-upplösning och har stöd för undertexter. Det finns även möjlighet att ansluta den till din TV genom mini-HDMI-videoutgången och visa foton, se på film och spela upp musik. För detta krävs en mini-HDMI till HDMI-kabel. Kabeln säljes separat, se tillbehörsfliken.
 

Kurio Kurio Tablet 7s Grön C13000 Tillhör du kategorin föräldrar som inte får ha din telefon eller platta i fred för att barnen hela tiden vill spela på den? Eller behöver du helt enkelt bara ett bra, stöttåligt komplement i hemmet eller bilen. Kurio Tablet 7s är såpass enkel att använda med sitt specialutvecklade gränssnitt, så att även mamma och pappa kan använda den utan större besvär.Låt dina barn spela spel och se på filmer med uppspelning i HD-kvalitet. Kurio 7s har en kraftfull 3D-grafikmotor och snabb processor för bästa möjliga flyt. Med surfplattan får du fullversioner av de allra populäraste spelen på marknaden såsom Angry birds, World of Goo, Doodle Jump, Where's my Water, Cut the Rope, Fruit Ninja, Aldiko Premium, MeeGenius, Color & Draw, Toon Goggles.. Enkel att användaKurio 7s är väldigt enkel att använda. Du kan skapa upp till 8 olika profiler och ange namn, kön och födelsedag och ha separata inställningar för varje användare. Det följer även med bra snabbstartsguide som hjälper dig att komma igång.Full föräldrakontrollSom förälder har du möjlighet att göra många olika inställningar på surfplattan. Du kan t.ex. bestämma hur länge barnen får använda den, hur de får använda internet och vilka applikationer de får använda.VideospelareKurio 7s klarar att spela upp filmer i HD-upplösning och har stöd för undertexter. Det finns även möjlighet att ansluta den till din TV genom mini-HDMI-videoutgången och visa foton, se på film och spela upp musik. För detta krävs en mini-HDMI till HDMI-kabel. Kabeln säljes separat, se tillbehörsfliken.  Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter