Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Full HD LCD-TV med USB-ingång

LG 32LK450

  Art.nr: 161088
  • 32-tums Full HD LCD-TV
  • Digital-TV (MPEG2/4) för DVB-T/C
  • Picture Wizard bildkalibrering
  • 3 HDMI-ingångar
  • USB-ingång för foto, musik och film

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 32LK450 Full HD LCD-TV kombinerar en modern design med tunna ramar och utrustad med inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2 och MPEG4*) för både marksänd digital-TV (DVB-T) och digital-TV via kabel-TV (DVB-C), perfekt för den som vill ta del av digital-TV utan att behöva ha en extern mottagare och en extra fjärrkontroll.

LG 32LK450 32-tums Full HD LCD-TV är utrustad med tre digitala HDMI-ingångar (2 på baksidan, 1 på sidan) vilket möjliggör perfekt, digital inkoppling av t.ex. HDTV-boxar, Blu-ray-spelare eller moderna spelkonsoler som Playstation 3. Dessutom är TV:n utrustad med USB-ingång och en kraftfull inbyggd mediaspelare som stödjer både bilder, musik och film (bl.a. Matroska (MKV)).

Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning
LG Full HD 1080pFull HD 1080p är för närvarande det videoformat i handeln som har högst upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya LCD-TV.

Gör dina bildinställningar steg-för-steg
LG Picture WizardAtt få ut det bästa bildmässigt ur sin nya TV kan för många verka komplicerat. Detta har LG tagit fasta på och med funktionen Picture Wizard kan du enkelt ställa in och optimera bilden efter egen smak. En steg-för-steg-guide visar dig referenspunkter för svärta, nyans, färg, skärpa och bakgrundbelysning. Men denna guide kan vem som helst njuta av en professionellt inställd bild - anpassad efter de egna önskemålen på ett väldigt enkelt sätt.

ISF & Expert Mode - expertkalibrering för avancerade användare
LG ISFLG tar bildkalibrering ett steg längre och erbjuder ett expertläge för den kräsne användaren, vilket möjliggör en mängd avancerade bildjusteringar för en optimal och individuellt anpassad bild. Expertlägets meny är godkänd av Image Science Foundation (ISF), en internationell organisation som specialiserat sig på kalibrering av bildkvalitet

Intelligent Sensor – automatisk kalibrering.
LG Intelligent SensorI normala fall har en LCD-TV samma ljusstyrka i bilden oavsett det omgivandeljusets intensitet, det vill säga, TV-apparatens ljusstyrka förblir den samma oavsett om ljuset i rummet släcks. Onödigt hög ljusstyrka (ochdärmed energiförbrukning) gör att färger och svarta partier ibilden ser bleka ut. Hög ljusstyrka i ett dunkelt rum är dessutomi längden ansträngande för ögonen.

LG Intelligent Sensor anpassar automatiskt bildens samtligaparametrar till rummets aktuella ljusförhållanden och därför har man alltid en optimalt inställd bild, utan behovet att behöva göra några manuella justeringar. Det bästa är just att bilden optimeras – trots sänkt energiförbrukning – eftersom bilden tar hänsyn tillde personliga grundinställningar man själv tidigare gjort.

* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion.

Endast engelsk bruksanvisning.
LG LG 32LK450 32LK450 LG 32LK450 Full HD LCD-TV kombinerar en modern design med tunna ramar och utrustad med inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2 och MPEG4*) för både marksänd digital-TV (DVB-T) och digital-TV via kabel-TV (DVB-C), perfekt för den som vill ta del av digital-TV utan att behöva ha en extern mottagare och en extra fjärrkontroll.LG 32LK450 32-tums Full HD LCD-TV är utrustad med tre digitala HDMI-ingångar (2 på baksidan, 1 på sidan) vilket möjliggör perfekt, digital inkoppling av t.ex. HDTV-boxar, Blu-ray-spelare eller moderna spelkonsoler som Playstation 3. Dessutom är TV:n utrustad med USB-ingång och en kraftfull inbyggd mediaspelare som stödjer både bilder, musik och film (bl.a. Matroska (MKV)).Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivningFull HD 1080p är för närvarande det videoformat i handeln som har högst upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya LCD-TV.Gör dina bildinställningar steg-för-stegAtt få ut det bästa bildmässigt ur sin nya TV kan för många verka komplicerat. Detta har LG tagit fasta på och med funktionen Picture Wizard kan du enkelt ställa in och optimera bilden efter egen smak. En steg-för-steg-guide visar dig referenspunkter för svärta, nyans, färg, skärpa och bakgrundbelysning. Men denna guide kan vem som helst njuta av en professionellt inställd bild - anpassad efter de egna önskemålen på ett väldigt enkelt sätt. ISF & Expert Mode - expertkalibrering för avancerade användareLG tar bildkalibrering ett steg längre och erbjuder ett expertläge för den kräsne användaren, vilket möjliggör en mängd avancerade bildjusteringar för en optimal och individuellt anpassad bild. Expertlägets meny är godkänd av Image Science Foundation (ISF), en internationell organisation som specialiserat sig på kalibrering av bildkvalitetIntelligent Sensor – automatisk kalibrering. I normala fall har en LCD-TV samma ljusstyrka i bilden oavsett det omgivandeljusets intensitet, det vill säga, TV-apparatens ljusstyrka förblir den samma oavsett om ljuset i rummet släcks. Onödigt hög ljusstyrka (ochdärmed energiförbrukning) gör att färger och svarta partier ibilden ser bleka ut. Hög ljusstyrka i ett dunkelt rum är dessutomi längden ansträngande för ögonen.LG Intelligent Sensor anpassar automatiskt bildens samtligaparametrar till rummets aktuella ljusförhållanden och därför har man alltid en optimalt inställd bild, utan behovet att behöva göra några manuella justeringar. Det bästa är just att bilden optimeras – trots sänkt energiförbrukning – eftersom bilden tar hänsyn tillde personliga grundinställningar man själv tidigare gjort.* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion.Endast engelsk bruksanvisning. Okategoriserade produkter 4,4 8 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter