Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bättre ljud med en diskret SoundPlate

LG LAP340N

  Art.nr: 197596
 • 120 Watt uteffekt
 • Endast 35 mm tunn
 • 4.1-simulering
 • Dubbla bashögtalare
 • Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Cicki 2014-04-01

  En nackdel !

  Det stod inte i produktinformationen att den passade bäst med en LG tv.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 120 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 20 Watt
Uteffekt Subwoofer (RMS) 40 Watt
D/A-omvandlare ljud Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare bild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring Automatisk nivåkontroll, SIMPLINK
Uppspelning
Optisk enhet Nej
Ljudfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Videofiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bildfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare Ja
DTS-avkodare DTS
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital
Funktioner
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Sociala medier Nej
Anslutningar
HDMI-utgångar 0 st
HDMI-ingångar 0st
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Kompositvideoingång 0st
Kompositvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
Antal USB-portar 0 st
Dockningsmöjlighet Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Radio
FM-radio Nej
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Dimensioner
Bredd 700,0 mm
Höjd 35,0 mm
Djup 320,0 mm
Vikt 6,5 kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, Optisk kabel
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Diskret och stilren design

LG SoundPlate™ LAP340N är otroliga 35 mm tunn med sin diskreta och slimmade design och blir ett perfekt komplement till din platt-TV. Du slipper krångel med sladdar och extra, skrymmande högtalare och får helt enkelt ett riktigt bra ljud från en enda slimmad och stilren platta som passar bra in i vilket hem som helst.

 

Smidigt 4.1 system

Trots det lilla formatet är SoundPlate™ utrustad med ett kraftfullt 4.1-kanalssystem som ger ett djupare och fylligare surroundljud som berikar din ljudupplevelse när du tittar på film, sportevenemang eller tv-program. Musiken blir också mer levande när hela rummet fylls av djup bas.

 

Dubbla bashögtalare

Basljudet i LG SoundPlate™ skapas av ultratunna, dubbla, inbyggda subwoofers som berikar din ljudupplevelse med djup och levande bas. Med denna smidiga ljudlösning behöver du inte någon extern bashögtalare för att uppnå ett fängslade filmljud.

 

Passar de flesta TV-apparater

SoundPlate™ är designad för att passa de flesta TV-apparater, allt från 32 till 55 tum. Den slimmade designen är också anpassad för att matcha premium-modeller med tunna, snygga ramar. Hållbarheten är testad för TV-apparater upp till hela 38 kg!

 

Neodym-högtalare

Magneten är för högtalaren vad motorn är för bilen. Den kraftfulla neodym-magneten är betydligt starkare än en vanlig magnet. Högtalaren i SoundPlate™ har dubbla neodym-magneter vilket gör det möjligt att ge superb ljudkvalitet trots enhetens slimmade design.

 

Enkel, smidig anslutning

LG SoundPlate™ är enkel att installera och ansluts till din TV antingen via en enda kabel eller helt trådlöst*. Du slipper krånglet med sladdar och den negativa inverkan detta har på din heminredning, du är garanterad en snygg installation med så lite sladdar som möjligt. För väggmonterade TV-apparater passar den trådlösa anslutningen extra bra för att få en mer återhållsam och diskret stil i hemmet.

*Kompatibel med alla LG-tv-apparater med Wireless Sound Sync

 

Strömma din favoritmusik trådlöst

LG SoundPlate™ fungerar inte bara som en högtalare till din TV utan kan också trådlöst spela upp ljud från andra källor. Så utöver att njuta av bättre ljud till dina favoritfilmer, sportevenemang och TV-program kan du också strömma hela din musiksamling via Bluetooth® från din smartphone, surfplatta, dator eller annan kompatibel enhet.

LG LG LAP340N LAP340N Diskret och stilren designLG SoundPlate™ LAP340N är otroliga 35 mm tunn med sin diskreta och slimmade design och blir ett perfekt komplement till din platt-TV. Du slipper krångel med sladdar och extra, skrymmande högtalare och får helt enkelt ett riktigt bra ljud från en enda slimmad och stilren platta som passar bra in i vilket hem som helst. Smidigt 4.1 systemTrots det lilla formatet är SoundPlate™ utrustad med ett kraftfullt 4.1-kanalssystem som ger ett djupare och fylligare surroundljud som berikar din ljudupplevelse när du tittar på film, sportevenemang eller tv-program. Musiken blir också mer levande när hela rummet fylls av djup bas. Dubbla bashögtalareBasljudet i LG SoundPlate™ skapas av ultratunna, dubbla, inbyggda subwoofers som berikar din ljudupplevelse med djup och levande bas. Med denna smidiga ljudlösning behöver du inte någon extern bashögtalare för att uppnå ett fängslade filmljud. Passar de flesta TV-apparaterSoundPlate™ är designad för att passa de flesta TV-apparater, allt från 32 till 55 tum. Den slimmade designen är också anpassad för att matcha premium-modeller med tunna, snygga ramar. Hållbarheten är testad för TV-apparater upp till hela 38 kg! Neodym-högtalareMagneten är för högtalaren vad motorn är för bilen. Den kraftfulla neodym-magneten är betydligt starkare än en vanlig magnet. Högtalaren i SoundPlate™ har dubbla neodym-magneter vilket gör det möjligt att ge superb ljudkvalitet trots enhetens slimmade design. Enkel, smidig anslutningLG SoundPlate™ är enkel att installera och ansluts till din TV antingen via en enda kabel eller helt trådlöst*. Du slipper krånglet med sladdar och den negativa inverkan detta har på din heminredning, du är garanterad en snygg installation med så lite sladdar som möjligt. För väggmonterade TV-apparater passar den trådlösa anslutningen extra bra för att få en mer återhållsam och diskret stil i hemmet.*Kompatibel med alla LG-tv-apparater med Wireless Sound Sync Strömma din favoritmusik trådlöstLG SoundPlate™ fungerar inte bara som en högtalare till din TV utan kan också trådlöst spela upp ljud från andra källor. Så utöver att njuta av bättre ljud till dina favoritfilmer, sportevenemang och TV-program kan du också strömma hela din musiksamling via Bluetooth® från din smartphone, surfplatta, dator eller annan kompatibel enhet. Okategoriserade produkter 4 1 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter