Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlöst tangentbord som laddas automatiskt!

Logitech K750

  Art.nr: 156647
 • Laddas automatiskt via solceller
 • Endast 8,5 mm tjockt
 • Trådlöst
 • Miljövänligt
 • Unifying

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Solenergidrivet tangentbord
Det kan inte bli enklare än så här. Det här tangentbordet laddar sig själv överallt där det finns ljus – och behåller laddningen i minst tre månader i totalt mörker – så du kan glömma allt trassel med batterier.

Endast 8,5 mm tjockt
Med sina smäckra linjer och tunna profil gör det här stilrena och strömlinjeformade tangentbordet din arbetsmiljö litet elegantare – vare sig du har en stationär eller bärbar dator.

En vän i handen
Var snäll mot dina händer. De behöver tangenter som känns bra – varje nedtryckning ska vara bekväm, lätt och tyst.

Avancerad trådlös 2,4 GHz-teknik
Den trådlösa anslutningen har lång räckvidd och är i princip helt fri från fördröjningar, avbrott och störningar. Soffhörnan nästa!

Logitech Solar App
Vill du veta hur mycket laddning som finns kvar i batteriet? Eller hur mycket energi du får från skrivbordslampan? Då kan Logitech Solar App vara till hjälp.

Logitech Unifying-mottagare
Den här lilla mottagaren kan du låta sitta kvar i den bärbara datorn jämt, och det går snabbt att ansluta andra kompatibla trådlösa möss eller tangentbord till en och samma mottagare.

Smidig installation
Installationen tar några sekunder – du ansluter bara den trådlösa mottagaren till en USB-port på datorn och kan börja använda tangentbordet direkt, utan programvara.

Små steg mot en ljus framtid
Det här tangentbordet är byggt för att vara så miljövänligt som möjligt. Det innehåller ingen PVC-plast och kartongen är helt återvinningsbar.

Unifying
Med unifying är det möjligt att koppla flera enheter till en och samma USB-mottagare. Det betyder helt enkelt att om du har säg tådlös mus, tangentbord och headset med stöd för unifying kan du koppla alla tre till en och samma USB-mottagare. Du slipper helt enkelt fylla upp alla dina USB-portar på datorn när du har flera trådlösa enheter.

Systemkrav
 • Windows® XP, Windows Vista® eller Windows® 7
 • Solljus och/eller inomhusbelysning
Paketets innehåll
 • Tangentbord
 • Logitech Unifying-mottagare
 • Trådlös signalförstärkare
 • Rengöringstrasa
156647 Logitech Logitech K750 920-002924 Solenergidrivet tangentbordDet kan inte bli enklare än så här. Det här tangentbordet laddar sig själv överallt där det finns ljus – och behåller laddningen i minst tre månader i totalt mörker – så du kan glömma allt trassel med batterier.Endast 8,5 mm tjocktMed sina smäckra linjer och tunna profil gör det här stilrena och strömlinjeformade tangentbordet din arbetsmiljö litet elegantare – vare sig du har en stationär eller bärbar dator.En vän i handenVar snäll mot dina händer. De behöver tangenter som känns bra – varje nedtryckning ska vara bekväm, lätt och tyst.Avancerad trådlös 2,4 GHz-teknikDen trådlösa anslutningen har lång räckvidd och är i princip helt fri från fördröjningar, avbrott och störningar. Soffhörnan nästa!Logitech Solar AppVill du veta hur mycket laddning som finns kvar i batteriet? Eller hur mycket energi du får från skrivbordslampan? Då kan Logitech Solar App vara till hjälp.Logitech Unifying-mottagareDen här lilla mottagaren kan du låta sitta kvar i den bärbara datorn jämt, och det går snabbt att ansluta andra kompatibla trådlösa möss eller tangentbord till en och samma mottagare.Smidig installationInstallationen tar några sekunder – du ansluter bara den trådlösa mottagaren till en USB-port på datorn och kan börja använda tangentbordet direkt, utan programvara.Små steg mot en ljus framtidDet här tangentbordet är byggt för att vara så miljövänligt som möjligt. Det innehåller ingen PVC-plast och kartongen är helt återvinningsbar.UnifyingMed unifying är det möjligt att koppla flera enheter till en och samma USB-mottagare. Det betyder helt enkelt att om du har säg tådlös mus, tangentbord och headset med stöd för unifying kan du koppla alla tre till en och samma USB-mottagare. Du slipper helt enkelt fylla upp alla dina USB-portar på datorn när du har flera trådlösa enheter.SystemkravWindows® XP, Windows Vista® eller Windows® 7 Solljus och/eller inomhusbelysningPaketets innehållTangentbord Logitech Unifying-mottagare Trådlös signalförstärkare Rengöringstrasa Okategoriserade produkter 5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter