Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bärbar Bluetooth-högtalare med exceptionellt ljud!

Logitech UE Mobile Boombox - B

  Art.nr: 187111
 • Bluetooth-högtalare
 • Inbyggd mikrofon
 • Kraftfullt ljud
 • Anslut 2 Bluetooth-enheter samtidigt
 • Upp till 15 meters räckvidd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • TiBl 2013-06-25
  Topp 50 skribent

  Otroligt bra ljud från liten låda

  Fick en i present, och öppnade förpackningen försiktigt och tveksamt - beredd att lämna tillbaka om ljudet sög. Högtalaren är ju så pytteliten, inte kan den väl låta bra?

  Döm min förvåning då jag provlyssnade! Jag fattar inte hur de lyckas klämma in en så bra och fyllig ljud i en så liten burk men de lyckas med det till synes omöjliga uppgiften med bravur. Basen kommer knappast spräcka några trumhinnor, men ljudet är fyllig och klar, distar inte ens på högsta volym. Klarar att fylla ett vardagsrum med musik, eller altanen utomhus, men inte något att planera en diskokväll med.

  Den lilla storleken gör att den lätt slinker ner i strandväskan, och batteriet klarar flera timmars användning. Den är aningen stor för fickan dock.
  Parar sig utan problem med S2, S4, Gio och ZTE Blade 3 (hittils testade mobiler).

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inbyggda högtalare Ja
Integrerad subwoofer Nej
Högtalartelefon Ja
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Micro USB
3,5 mm ljudingång Ja
Hörlursutgång 0 st
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 2.1
Bluetooth-stöd A2DP
Övriga anslutningar Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 67,0 mm
Höjd 61,0 mm
Djup 111,0 mm
Vikt 298 gram
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning AC-adapter, USB
Batteritid 10,00 timmar
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör USB-kabel (USB 2.0 till mikro-USB), AC-adapter, bruksanvisning

Produktbeskrivning

Bärbar Bluetooth-högtalare med exceptionellt ljud!

Logitech UE Mobile Boombox är en mycket liten och välljudande Bluetooth-högtalare. Den har en inbyggd mikrofon för möjlighet att ta emot samtal och har ett uppladdningsbart batteri som enkelt laddas via USB eller vanlig strömadapter. Du kan ansluta två enheter samtidigt via Bluetooth och du har även en imponerande räckvidd på upp till 15 meter.

Slipp krångel med kablar

Med Bluetooth®-tekniken kan du använda din mobil eller surfplatta för att spela upp din favoritmusik trådlöst. Ta med dig Mobile Boombox överallt och para ihop den med dina kompisars telefoner och låt dem lägga till sin musik i blandningen. Din Mobile Boombox blir festens mittpunkt!

Att växla mellan enheterna är enkelt: du trycker bara på pausknappen på den ena och uppspelningsknappen på den andra. Den har ett uppladdningsbart batteri och kan enkelt laddas via vanliga eluttag eller via USB-porten vilket möjliggör laddning via dator, bil och mycket mer. (Adapter för laddning i bil finns att köpa som tillbehör).
 

Överraskande liten – Överraskande kraftfull

Detta är den mest portabla högtalare som du någonsin har sett eller hört. Lämna laddaren hemma eftersom det laddningsbara batteriet klarar av dina längsta spellistor. Och den ser lika bra ut som den låter. Välj bland en rad olika färgalternativ och hitta det som passar dig bäst.

Från högtalare till högtalartelefon

Mobile Boombox fungerar även som högtalartelefon tillsammans med sin inbyggda, brusreducerande mikrofonen. Gå sömlöst från att lyssna på musik till att prata i telefon utan att använda händerna. Prata med vänner och familj, och gå sedan tillbaka till att lyssna på musik utan att missa något av din favoritlåt. När du använder högtalaren som telefon så pausar den automatiskt din musik.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Logitech UE Logitech UE Mobile Boombox - B 984-000256 Bärbar Bluetooth-högtalare med exceptionellt ljud! Logitech UE Mobile Boombox är en mycket liten och välljudande Bluetooth-högtalare. Den har en inbyggd mikrofon för möjlighet att ta emot samtal och har ett uppladdningsbart batteri som enkelt laddas via USB eller vanlig strömadapter. Du kan ansluta två enheter samtidigt via Bluetooth och du har även en imponerande räckvidd på upp till 15 meter. Slipp krångel med kablar Med Bluetooth®-tekniken kan du använda din mobil eller surfplatta för att spela upp din favoritmusik trådlöst. Ta med dig Mobile Boombox överallt och para ihop den med dina kompisars telefoner och låt dem lägga till sin musik i blandningen. Din Mobile Boombox blir festens mittpunkt! Att växla mellan enheterna är enkelt: du trycker bara på pausknappen på den ena och uppspelningsknappen på den andra. Den har ett uppladdningsbart batteri och kan enkelt laddas via vanliga eluttag eller via USB-porten vilket möjliggör laddning via dator, bil och mycket mer. (Adapter för laddning i bil finns att köpa som tillbehör).   Överraskande liten – Överraskande kraftfull Detta är den mest portabla högtalare som du någonsin har sett eller hört. Lämna laddaren hemma eftersom det laddningsbara batteriet klarar av dina längsta spellistor. Och den ser lika bra ut som den låter. Välj bland en rad olika färgalternativ och hitta det som passar dig bäst. Från högtalare till högtalartelefon Mobile Boombox fungerar även som högtalartelefon tillsammans med sin inbyggda, brusreducerande mikrofonen. Gå sömlöst från att lyssna på musik till att prata i telefon utan att använda händerna. Prata med vänner och familj, och gå sedan tillbaka till att lyssna på musik utan att missa något av din favoritlåt. När du använder högtalaren som telefon så pausar den automatiskt din musik. Okategoriserade produkter 5 1 690 SEK 690 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter