Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bärbar Bluetooth-högtalare med exceptionellt ljud!

Ultimate Ears Mobile Boombox - B

  Art.nr: 187111
  • Bluetooth-högtalare
  • Inbyggd mikrofon
  • Kraftfullt ljud
  • Anslut 2 Bluetooth-enheter samtidigt
  • Upp till 15 meters räckvidd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bärbar Bluetooth-högtalare med exceptionellt ljud!

Logitech UE Mobile Boombox är en mycket liten och välljudande Bluetooth-högtalare. Den har en inbyggd mikrofon för möjlighet att ta emot samtal och har ett uppladdningsbart batteri som enkelt laddas via USB eller vanlig strömadapter. Du kan ansluta två enheter samtidigt via Bluetooth och du har även en imponerande räckvidd på upp till 15 meter.

Slipp krångel med kablar

Med Bluetooth®-tekniken kan du använda din mobil eller surfplatta för att spela upp din favoritmusik trådlöst. Ta med dig Mobile Boombox överallt och para ihop den med dina kompisars telefoner och låt dem lägga till sin musik i blandningen. Din Mobile Boombox blir festens mittpunkt!

Att växla mellan enheterna är enkelt: du trycker bara på pausknappen på den ena och uppspelningsknappen på den andra. Den har ett uppladdningsbart batteri och kan enkelt laddas via vanliga eluttag eller via USB-porten vilket möjliggör laddning via dator, bil och mycket mer. (Adapter för laddning i bil finns att köpa som tillbehör).
 

Överraskande liten – Överraskande kraftfull

Detta är den mest portabla högtalare som du någonsin har sett eller hört. Lämna laddaren hemma eftersom det laddningsbara batteriet klarar av dina längsta spellistor. Och den ser lika bra ut som den låter. Välj bland en rad olika färgalternativ och hitta det som passar dig bäst.

Från högtalare till högtalartelefon

Mobile Boombox fungerar även som högtalartelefon tillsammans med sin inbyggda, brusreducerande mikrofonen. Gå sömlöst från att lyssna på musik till att prata i telefon utan att använda händerna. Prata med vänner och familj, och gå sedan tillbaka till att lyssna på musik utan att missa något av din favoritlåt. När du använder högtalaren som telefon så pausar den automatiskt din musik.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Ultimate Ears Ultimate Ears Mobile Boombox - B 984-000256 Bärbar Bluetooth-högtalare med exceptionellt ljud! Logitech UE Mobile Boombox är en mycket liten och välljudande Bluetooth-högtalare. Den har en inbyggd mikrofon för möjlighet att ta emot samtal och har ett uppladdningsbart batteri som enkelt laddas via USB eller vanlig strömadapter. Du kan ansluta två enheter samtidigt via Bluetooth och du har även en imponerande räckvidd på upp till 15 meter. Slipp krångel med kablar Med Bluetooth®-tekniken kan du använda din mobil eller surfplatta för att spela upp din favoritmusik trådlöst. Ta med dig Mobile Boombox överallt och para ihop den med dina kompisars telefoner och låt dem lägga till sin musik i blandningen. Din Mobile Boombox blir festens mittpunkt! Att växla mellan enheterna är enkelt: du trycker bara på pausknappen på den ena och uppspelningsknappen på den andra. Den har ett uppladdningsbart batteri och kan enkelt laddas via vanliga eluttag eller via USB-porten vilket möjliggör laddning via dator, bil och mycket mer. (Adapter för laddning i bil finns att köpa som tillbehör).   Överraskande liten – Överraskande kraftfull Detta är den mest portabla högtalare som du någonsin har sett eller hört. Lämna laddaren hemma eftersom det laddningsbara batteriet klarar av dina längsta spellistor. Och den ser lika bra ut som den låter. Välj bland en rad olika färgalternativ och hitta det som passar dig bäst. Från högtalare till högtalartelefon Mobile Boombox fungerar även som högtalartelefon tillsammans med sin inbyggda, brusreducerande mikrofonen. Gå sömlöst från att lyssna på musik till att prata i telefon utan att använda händerna. Prata med vänner och familj, och gå sedan tillbaka till att lyssna på musik utan att missa något av din favoritlåt. När du använder högtalaren som telefon så pausar den automatiskt din musik. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter