Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv plattång med ånga för skonsam plattning

L’OREAL SteamPod

  Art.nr: 203533
 • Snabb uppvärming
 • Skonsam ånga
 • Löstagbar kam
 • Reparation av topparna
 • Dubbla högteknologiska plattor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Bananfluga 2014-07-10

  Otroligt nöjd!

  Grymt bra plattång, håret blir lent, håller sig rakt länge, inga hårprodukter behövs. Tar ca 5-10 minuter nu o platta håret!
  Grymt bra, jag är såå nöjd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uppvärmningstid 20sekunder
Roterande sladdfäste Ja
Autoavstängning Ja
Sladdlängd -
Temperatur (max) 185°C
Keramisk beläggning Ja
Ställbar temperatur Nej
Övriga funktioner TriZone-teknologi
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Skyddshylsa
Bruksanvisning för nedladdning -

Produktbeskrivning

L’OREAL SteamPod 

En högkvalitativ plattång med ångfunktion för välmående och välstylat hår. Med hjälp av ångfunktion och anodiserad beläggning på plattorna ger det håret ett bra skydd mot repor och en fin glans. Flera temperaturinställningar gör att du får till rätt temperatur till just ditt hår, för ett hållbart resultat.

Effektiv ånga

De anodiserade plattorna i kombination med ånga ger håret en fantastisk glans och hållbarhet. Ångan gör dessutom gott för håret då det bevarar sin naturliga fuktighet vilket för att det slits mindre för ett resultat som håller länge. Ångflödet är på hela 3.5 gram per minut som går ändra ner i rötterna och ut till topparna.

 

Temperaturer för alla typer av hår

Fem olika temperaturer går att välja mellan från 170°C-210°C, för att enkelt kunna passa olika hårtyper av alla typer. Den löstagbara kammen hjälper till att fördela håret utöver de rörliga plattorna för bästa spridning och resultat vid plattningen. 

Komplettera ditt köp

GA.MA Protection ION
(7 st)

En värmeskyddande spray som sprayas på innan man stylar det med en plattång, locktång eller annan värmestyling. Ger en bättre lyster, elegans och skyddar håret.

79:-

L’OREAL L’OREAL SteamPod L’OREAL Professionnel SteamPod L’OREAL SteamPod En högkvalitativ plattång med ångfunktion för välmående och välstylat hår. Med hjälp av ångfunktion och anodiserad beläggning på plattorna ger det håret ett bra skydd mot repor och en fin glans. Flera temperaturinställningar gör att du får till rätt temperatur till just ditt hår, för ett hållbart resultat.Effektiv ångaDe anodiserade plattorna i kombination med ånga ger håret en fantastisk glans och hållbarhet. Ångan gör dessutom gott för håret då det bevarar sin naturliga fuktighet vilket för att det slits mindre för ett resultat som håller länge. Ångflödet är på hela 3.5 gram per minut som går ändra ner i rötterna och ut till topparna. Temperaturer för alla typer av hårFem olika temperaturer går att välja mellan från 170°C-210°C, för att enkelt kunna passa olika hårtyper av alla typer. Den löstagbara kammen hjälper till att fördela håret utöver de rörliga plattorna för bästa spridning och resultat vid plattningen.  Okategoriserade produkter 5 1 1590 SEK 1590 NewCondition SoldOut
 1. Okategoriserade produkter