Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv plattång med ånga för skonsam plattning

L’OREAL SteamPod

  Art.nr: 203533
  • Snabb uppvärming
  • Skonsam ånga
  • Löstagbar kam
  • Reparation av topparna
  • Dubbla högteknologiska plattor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

L’OREAL SteamPod 

En högkvalitativ plattång med ångfunktion för välmående och välstylat hår. Med hjälp av ångfunktion och anodiserad beläggning på plattorna ger det håret ett bra skydd mot repor och en fin glans. Flera temperaturinställningar gör att du får till rätt temperatur till just ditt hår, för ett hållbart resultat.

Effektiv ånga

De anodiserade plattorna i kombination med ånga ger håret en fantastisk glans och hållbarhet. Ångan gör dessutom gott för håret då det bevarar sin naturliga fuktighet vilket för att det slits mindre för ett resultat som håller länge. Ångflödet är på hela 3.5 gram per minut som går ändra ner i rötterna och ut till topparna.

 

Temperaturer för alla typer av hår

Fem olika temperaturer går att välja mellan från 170°C-210°C, för att enkelt kunna passa olika hårtyper av alla typer. Den löstagbara kammen hjälper till att fördela håret utöver de rörliga plattorna för bästa spridning och resultat vid plattningen. 

Komplettera ditt köp

(8 st)
  • 120 ml
  • Skyddar håret mot värmen
  • Ger lyster och glans

79:-

L’OREAL L’OREAL SteamPod L’OREAL Professionnel SteamPod L’OREAL SteamPod En högkvalitativ plattång med ångfunktion för välmående och välstylat hår. Med hjälp av ångfunktion och anodiserad beläggning på plattorna ger det håret ett bra skydd mot repor och en fin glans. Flera temperaturinställningar gör att du får till rätt temperatur till just ditt hår, för ett hållbart resultat.Effektiv ångaDe anodiserade plattorna i kombination med ånga ger håret en fantastisk glans och hållbarhet. Ångan gör dessutom gott för håret då det bevarar sin naturliga fuktighet vilket för att det slits mindre för ett resultat som håller länge. Ångflödet är på hela 3.5 gram per minut som går ändra ner i rötterna och ut till topparna. Temperaturer för alla typer av hårFem olika temperaturer går att välja mellan från 170°C-210°C, för att enkelt kunna passa olika hårtyper av alla typer. Den löstagbara kammen hjälper till att fördela håret utöver de rörliga plattorna för bästa spridning och resultat vid plattningen.  Okategoriserade produkter 1590 SEK 1590 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter