Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Väska i mellanstorlek för din systemkamera

Lowepro Adventura 140

  Art.nr: 136242
Om du letar efter en axelremsväska för din kamera, fylld med praktiska funktioner som du verkligen kan använda, titta på Adventura!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Om du letar efter en lätt och modern axelremsväska för din kamera, fylld med praktiska funktioner som du verkligen kan använda, titta på Adventura!

Med ett skyddande lock och tjockt vadderat foder erbjuder Adventura axelremsväska skydd i och utanför för din kamera, objektiv och tillbehör.
Bekväma funktioner som en främre blixtlåsficka, inbyggd bältesögla, vadderat bärhandtag och veckade sidofickor erbjuder ett enkelt sätt att organisera och bära din utrustning och tillbehör.
En Adventuraväska är perfekt för sightseeing, utflykter, barnens fotbollsmatch och fotografering i alla lägen.

Innermått: 170x93x175 mm
Yttermått: 210x150x215 mm
Material: Polyester
Foder: Tricot
Vikt: 300 g

Komplettera ditt köp

(27 st)
  • För t.ex TV, monitorer, laptops, mobiltelefoner mm
  • Rengöringsspray 200 ml
  • Mikrofiberduk och anti-statisk borste

49:-

Lowepro Lowepro Adventura 140 5400036106 Om du letar efter en lätt och modern axelremsväska för din kamera, fylld med praktiska funktioner som du verkligen kan använda, titta på Adventura!Med ett skyddande lock och tjockt vadderat foder erbjuder Adventura axelremsväska skydd i och utanför för din kamera, objektiv och tillbehör. Bekväma funktioner som en främre blixtlåsficka, inbyggd bältesögla, vadderat bärhandtag och veckade sidofickor erbjuder ett enkelt sätt att organisera och bära din utrustning och tillbehör. En Adventuraväska är perfekt för sightseeing, utflykter, barnens fotbollsmatch och fotografering i alla lägen.Innermått: 170x93x175 mm Yttermått: 210x150x215 mm Material: Polyester Foder: Tricot Vikt: 300 g Okategoriserade produkter 4,3 3 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter