Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Upptäck nya funktioner och finesser med Windows 8!

Microsoft Windows 8SV OEM

  Art.nr: 180872
 • Helt nytt gränssnitt
 • Windows To-Go
 • Appar från Windows Store
 • Touch-anpassat
 • 64-bitars

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • Ledung 2014-03-17

  Riktigt bra

  Misstänksam mot den här typen av produkt där man inte köper utan hyr produkten och där hyran dras automatiskt.

  Dock måste jag ge en eloge för en snabb och klanderfri installationsprocess och aktivering.
  Kände t o m av skrivaren på nätverket och installerade rätt drivrutin för den ålderstigna skrivaren.

  Rekommenderar att installera 64-bitars version tvärtemot Microsofts rekommendation. Då finns det ingen begränsning av antalet rader i Excelfilen (32-bitars har begränsningen ca 65000 rader).

  Automatdragningen för kontot har slagit av, jag vill ha full kontroll.

  Riktigt bra är också Skydrive, man kan lägga filer i "molnet", dock knappast bilder då utrymmet är begränsat.

  En nackdel vid installationen är att man måste ta hela Office-sviten, även Access och "skräpprogrammet" Outlook.

  Ett måste om man värdesätter sin tid, annars finns det ju gratis Office-paket.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HallonPajen 2013-10-19
  Produkttestare

  Ett stort kliv tillbaka!

  Det är sedan länge känt att vartannat operativsystem som Microsoft släpper ut är "skräp" och Windows 8 är ett av de dåliga.

  Det ända man tänker på när man använder Windows 8 är varför man vill använda ett liknande operativsystem som man gör på mobiler och surfplattor till stationära datorer eller laptops..

  De har gjort Windows 8 så idiotsäkert som möjligt och samtidigt försvårat det för oss "avancerade användare".

  Windows 8 är inte värdelöst men det är långt ifrån bra.

  Eller
  Avbryt
 • anonymus 2013-07-30

  njaaaa

  Gillar grundtanken med nya layouten, synd att den 'r så ofantligt o-intuitiv, ologisk, svårorienterad etc.

  Annar tycker jag win 8 är snabbt och problemfritt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Loke 2013-04-15
  Topp 10 skribent

  Hur tänkte Microsoft?

  Det är svårt att förstå hur Microsoft resonerade när man designade denna version av Windows. Startskärmen är tilltalande rent grafiskt, men där tar det slut. I praktiken blir det det gamla skrivbordet man jobbar från, och där saknar man en snabb tillgång till filhanterare, kontrollpanel, skrivare, m.m. Själv installerade jag omgående en tredjepartsprodukt som dels gav mig "Start"-knappen tillbaka, dels gjorde att Windows startar i skrivbordsläge. Jag kan inte se annat att den nya startskärmen med de snygga panelerna har någon annan funktion än att vara annonsplats för app-butik, resebyråer, m.m. Uppenbarligen vill Microsoft "tvinga" oss att passera denna skärm varje gång vi startar datorn av detta skäl.

  När detta är sagt ger operativsystemet en känsla av att vara stabilt. De flesta programvaror och drivrutiner som fungerat under Windows 7 verkar fungera även här. Som tidigare måste man installera ett epost-program (t.ex. Windows Live Mail), eftersom den förinstallerade appen inte klarar POP-konton.

  Eller
  Avbryt
 • JimboYet 2013-03-19

  Simpelt

  För det första köpte jag Windows 8 då Windows 7 kostar lite mera. För det andra så var mitt moderkort jag köpte optimerat för just Windows 8. Det funkar mycket bra. Jag förstår inte vad alla klagar på när det gäller Metro-gränssnittet... Det är snyggt, det är enkelt och det funkar riktigt bra. Vill du ha Windows 8 men inte Metro? Det går att fixa. Googla bara. Jag tänkte också köpa W8 Pro först men sen läste jag skillnaderna mellan Pro och vanliga W8 och det var inga skillnader knappt. De få funktioner man får med PRO använder jag ändå inte och kunde därmed spara ca 300:-.

  Det ända minuset jag kan hitta är att man inte får skivan i en sådan box som visas på bild. Jag fick min i som ett kuvert fast i hårdare boxmaterial.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

OBS! Detta är en Windows 8 OEM-licens och innehåller 1 produktnyckel (DVD).

Windows 8SV OEM - Upptäck nya funktioner och finesser!


 

Med en helt ny och fräsch design blir Windows ännu mer personligt. Du kan anpassa din Windows 8-upplevelse genom att placera det du använder mest på startskärmen. Fäst dina favoriter program, vänner, webbplatser eller appar precis där du vill ha dom.

Personlig inloggning

Välj din favoritbild och skapa ett unikt mönster i bilden - dra sedan fingret i rätt mönster över bilden för att logga in. Personligt och enkelt.

Anpassa din Windows 8-upplevelse

Det är inte mycket som sätter stop på dina kreativiet för att ändra om hur du vill ha din Windows 8-upplevelse. Du kan ändra färger, bakgrunder eller låsskärmsbild så att datorn speglar just dig, du kommer aldrig uppleva ett så personligt operativsystem som Windows 8.

Windows To-Go

Med hjälp av Windows To-Go följer dina inställningar med dig vart du än är. Logga in på vilken Windows 8 driven dator eller pekdator med dina uppgifter och dina inställningar och appar synkas. Du behöver bara köpa apparna en gång och kan sedan aktivera dom på upp till 5 datorer eller pekdatorer.

                    
 

Vart du än befinner dig så blir din upplevelse av Windows 8 precis så personlig som du vill att den ska bli!

OBS! Detta är en Windows 8 OEM-licens och innehåller 1 produktnyckel (DVD).
Det innebär att du kan installera den direkt på din dator utan att du har ett befintligt operativsystem installerat. Perfekt för din nya dator som saknar operativsystem.
 
Vi säljer också uppgradering från Windows XP, Visa eller 7 till Windows 8 här.

Systemkrav för Windows 8

Det här är vad som krävs för att köra Windows 8 på datorn:

 • Processor: 1 GHz eller snabbare med stöd för PAE, NX och SSE2 (mer information)

 • RAM-minne: 1 GB RAM-minne (32-bitars) eller 2 GB RAM-minne (64-bitars)

 • Hårddiskutrymme: 16 GB (32-bitars) eller 20 GB (64-bitars)

 • Grafikkort: Microsoft DirectX 9 med WDDM-drivrutin

Ytterligare krav för att använda vissa funktioner

 • Om du vill använda pekfunktionen behöver du en pekdator eller bildskärm med multi-touch-stöd
   
 • Om du vill öppna Windows Store och ladda ned och köra appar måste du ha en Internetanslutning och en skärmupplösning på minst 1 024 × 768
   
 • Om du vill fästa appar måste du använda en skärmupplösning på minst 1 366 × 768
   
 • Internetåtkomst (leverantörskostnader kan tillkomma)
   
 • För säker start krävs inbyggd programvara med stöd för UEFI v2.3.1 Errata B och Microsoft Windows-certifikatutfärdaren i UEFI-signaturdatabasen
   
 • För vissa spel och program kan det krävas ett grafikkort som är kompatibelt med DirectX 10 eller högre för optimala prestanda
   
 • Microsoft-konto behövs för vissa funktioner
   
 • DVD-filmer kräver separat programvara för uppspelning
   
 • Windows Media Center-licens säljs separat
   
 • För BitLocker To Go krävs ett USB-minne (endast Windows 8 Pro)
   
 • För BitLocker krävs Trusted Platform Module (TPM) 1.2 eller ett USB-minne
  (endast Windows 8 Pro)

   
 • För Hyper-V för klient krävs ett 64-bitarssystem med SLAT (Second Level Address Translation) och ytterligare 2 GB RAM-minne (endast Windows 8 Pro)
   
 • En tv-mottagare krävs för att kunna se och spela in direktsänd TV i Windows Media Center (endast Windows 8 Pro Pack och Windows 8 Media Center Pack)
   
 • Gratis Internet-TV-innehåll varierar beroende på region, för visst innehåll krävs ytterligare avgifter endast (Windows 8 Pro Pack och Windows 8 Media Center Pack)

 

Microsoft Microsoft Windows 8SV OEM WN7-00425 OBS! Detta är en Windows 8 OEM-licens och innehåller 1 produktnyckel (DVD). Windows 8SV OEM - Upptäck nya funktioner och finesser!   Med en helt ny och fräsch design blir Windows ännu mer personligt. Du kan anpassa din Windows 8-upplevelse genom att placera det du använder mest på startskärmen. Fäst dina favoriter program, vänner, webbplatser eller appar precis där du vill ha dom. Personlig inloggning Välj din favoritbild och skapa ett unikt mönster i bilden - dra sedan fingret i rätt mönster över bilden för att logga in. Personligt och enkelt. Anpassa din Windows 8-upplevelse Det är inte mycket som sätter stop på dina kreativiet för att ändra om hur du vill ha din Windows 8-upplevelse. Du kan ändra färger, bakgrunder eller låsskärmsbild så att datorn speglar just dig, du kommer aldrig uppleva ett så personligt operativsystem som Windows 8. Windows To-Go Med hjälp av Windows To-Go följer dina inställningar med dig vart du än är. Logga in på vilken Windows 8 driven dator eller pekdator med dina uppgifter och dina inställningar och appar synkas. Du behöver bara köpa apparna en gång och kan sedan aktivera dom på upp till 5 datorer eller pekdatorer.                        Vart du än befinner dig så blir din upplevelse av Windows 8 precis så personlig som du vill att den ska bli! OBS! Detta är en Windows 8 OEM-licens och innehåller 1 produktnyckel (DVD). Det innebär att du kan installera den direkt på din dator utan att du har ett befintligt operativsystem installerat. Perfekt för din nya dator som saknar operativsystem.   Vi säljer också uppgradering från Windows XP, Visa eller 7 till Windows 8 här. Systemkrav för Windows 8 Det här är vad som krävs för att köra Windows 8 på datorn: Processor: 1 GHz eller snabbare med stöd för PAE, NX och SSE2 (mer information) RAM-minne: 1 GB RAM-minne (32-bitars) eller 2 GB RAM-minne (64-bitars) Hårddiskutrymme: 16 GB (32-bitars) eller 20 GB (64-bitars) Grafikkort: Microsoft DirectX 9 med WDDM-drivrutin Ytterligare krav för att använda vissa funktioner Om du vill använda pekfunktionen behöver du en pekdator eller bildskärm med multi-touch-stöd   Om du vill öppna Windows Store och ladda ned och köra appar måste du ha en Internetanslutning och en skärmupplösning på minst 1 024 × 768   Om du vill fästa appar måste du använda en skärmupplösning på minst 1 366 × 768   Internetåtkomst (leverantörskostnader kan tillkomma)   För säker start krävs inbyggd programvara med stöd för UEFI v2.3.1 Errata B och Microsoft Windows-certifikatutfärdaren i UEFI-signaturdatabasen   För vissa spel och program kan det krävas ett grafikkort som är kompatibelt med DirectX 10 eller högre för optimala prestanda   Microsoft-konto behövs för vissa funktioner   DVD-filmer kräver separat programvara för uppspelning   Windows Media Center-licens säljs separat   För BitLocker To Go krävs ett USB-minne (endast Windows 8 Pro)   För BitLocker krävs Trusted Platform Module (TPM) 1.2 eller ett USB-minne (endast Windows 8 Pro)   För Hyper-V för klient krävs ett 64-bitarssystem med SLAT (Second Level Address Translation) och ytterligare 2 GB RAM-minne (endast Windows 8 Pro)   En tv-mottagare krävs för att kunna se och spela in direktsänd TV i Windows Media Center (endast Windows 8 Pro Pack och Windows 8 Media Center Pack)   Gratis Internet-TV-innehåll varierar beroende på region, för visst innehåll krävs ytterligare avgifter endast (Windows 8 Pro Pack och Windows 8 Media Center Pack)   Okategoriserade produkter 4 6 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter