Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

MiniX NEO X8-H + NEO M1

  Art.nr: 207282
 • Mediaspelare baserad på Android 4.4 Kitkat
 • Stöd för 4K Ultra HD-upplösning (3840x2160/30p)
 • Dual-Band WiFi, Miracast och AirPin
 • 3xUSB och minneskortsläsare
 • Trådlös gyromus medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(8 st)

 • 2015-02-11

  Undvik

  Flera omstarter utan anledning
  ägde min i hela 24h innan jag lämnade tillbaka den

  Eller
  Avbryt
 • media 2014-11-17

  Bra mediaspelare

  Myket bra mediaspelare som har alla funktioner som min tidigare Boxee Box och mycket mer. Fungerar som en surfplatta med android och appen XMBC innehåller alla funktioner för film, bilder mm från nätverkshårddisk. Klarar alla mediaformat som jag har testat.

  Minus: on/off-knappen på den medföljande fjärrkontrollen fungerar inte. Man måste starta med knappen på enheten.

  Netflix visas inte i hd.

  Skall man skriva mycket är ett trådlöst tangentbord att rekommendera.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jannehembio 2014-11-12

  Allsidig

  Efter ter veckors användande fortfarande imponerad. Har att jämföra med diverse spelare och denna med androidappar och xbmc tillsammans med hög maskinprestanda gör allt jag önskar av en mediaspelare, inkl. uppspelning av *.rar.

  1080p fungerar helt utan laggning liksom app för spotify och diverse svenska tvplay-kanaler.

  Ska sägas att den levereras med en helt värdelös fjärr. Rekommenderar tangentbord och mus.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Nezli96 2014-10-29

  Kraftfull maskin som gör sitt jobb

  Har nu provat maskinen i några dagar och kan konstatera att det är en bra och kraftfull mediaspelare. Dock så är den medföljande Gyro fjärrkontrollen totalt kass, så jag kopplar in mitt Logitech k400 till den och då funkar den klockrent.
  Har inte hunnit prova så många appar ännu men några utav de som inte funkar är bland annat Aftonbladet och Instagram, Kanal5 Play funkar lite när den själv vill.
  Spotify, Viaplay, SvtPlay och Tv4Play funkar klockrent,

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • P3AA 2014-10-27

  Snabb liten box

  Smidig och snabb box som fungerar riktigt fint. Spelar upp det mesta!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Finns det en HDMI-port så man kan koppla en HDMI till VGA adapter till denna?

  GUSTAVGP 2015-01-03
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Det finns en HDMI-utgång på denna mediaspelare.

   SebastianNetOnNet 2015-01-22
  • Ja, mediaspelaren har en HDMI-ingång.

   Unicorn 2015-02-15
 • Är denna kompatibel med mina Apple-produkter också om jag skulle vilja streama film/musik/bilder från min MacBook/Iphone/Ipad till TV:n?

  SNAFU 2014-11-15
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • I mjukvaran som medföljer denna mediaspelare, finns det stöd för DLNA och Airplay, så du kan visa bilder och video på din TV.

   SebastianNetOnNet 2014-11-26
 • Hur lik är den här miniPC:n en vanlig dator? Kan man surfa på den som på en vanlig dator? Jag brukar använda min vanliga dator till för att se på film på bland annat dreamfilmer! Fungerar den här minidatorn för att se på dreamfilmer?

  TonyTony 2014-09-05
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Om du med vanlig dator menar Windows, så är den inte speciellt lik, Har du en android-telefon så är likheten betydligt större. Den klarar att streama den typ av tjänster, ja

   dittsmeknamn2 2014-09-14
  • Med tanka på att film bäst funkar på TV så är den här enheten bättre lämpad för filmtittande en vanlig laptop (även om den är kopplad till TVn).

   Electro 2014-09-17

Produktbeskrivning

Med Neo X8-H tar MiniX ytterligare ett steg mot den perfekta mediaspelaren. Den Androidbaserade (4.4 Kitkat) spelaren kombinerar kraftfull hårdvara så som fyrkärnig processor och kraftfull GPU med mängder av smarta funktioner så som stöd för 4K Ultra HD-uppspelning, Dual Band WiFi, Miracast och XBMC MiniX Edition för uppspelning av de flesta moderna filformat på marknaden.

Quad Core för bästa möjliga prestanda

Neo X8-H är MiniX senaste fyrkärniga smarta mediahub som är baserad på en fyrkärnig ARM Cortex-A9-processor med fyra kärnor, kraftfulla Mali-450 GPU och Android 4.4 KitKat. Neo X8-H är deras flaggskepp i MiniX Neo mediahub-serien och har bl.a. fått stöd för 4K Ultra HD-upplösning 3840x2160 i 30 bilder/sek. Helt enkelt det givna valet för dig som vill kombinera kraftfull prestanda med alla de smarta funktioner man kan förvänta sig av en modern mediaspelare.

Dual-Band-antenn för trådlös anslutning

Din nya mediaspelare levereras med en extern Dual-Band-antenn för WiFi (2.4GHz och 5.0GHz), vilket ger bästa möjliga WiFi-signal och därmed optimal nätverksprestanda.

En komplett underhållningsmaskin

MiniX Neo X8-H är en riktigt kraftfull och smart Androidbaserad mediahubb som klarar att spela upp de flesta ljud- och bildformat man kan tänkas använda, oavsett om det gäller äldre lägre upplösta filmer eller de senaste storfilmerna i högupplöst format. Dessutom kan man använda VoIP och Skype (spelaren är kompatibel med de flesta webbkameror) för att hålla kontakten med släkt och vänner.

För den som inte nöjer sig med sitt eget förråd av underhållning kan man även använda den för att lyssna på t.ex. internetradio, nu behöver man aldrig stå utan ny och fräsch musik.

Neo X8-H har stöd för både DTS och Dolby Digital-ljud vilket gör att man genom att koppla in den till en receiver/förstärkare kan få en ljudupplevelse som matchar bildupplevelsen på ens TV/projektor.

Neo X8-H stöder Miracast och AirPin (AirPlay) så att du kan dela medieinnehåll, såsom video, musik, bilder, mellan din smartphone, surfplatta eller dator och din TV. Nu behöver inte längre en stor folkmassa samlas runt den lilla skärmen på din surfplatta eller smartphone, utan du kan nu dela allt ditt medieinnehåll med hela familjen och njuta av bekvämligheten och komforten av strömmande media direkt på din TV.

XBMC MiniX Edition

XBMC är en mediaspelare som låter användaren spela upp de flesta moderna filformat som finns tillgängligt på marknaden på enklast möjliga sätt, oavsett om man spelar upp filerna från en ansluten USB-enhet eller strömmar dem via nätverket. Din nya Androidbaserade mediaspelare kommer med XBMC MiniX Edition förinstallerat så det är bara att sätta igång och njuta av din underhållning.

Smidig styrning via medföljande gyro-fjärrkontroll

För enkel och smidig styrning medföljer MiniX Neo M1 som är en gyrobaserad USB plug and play-fjärrkontroll. Gyroteknik innebär att man med små lätta handrörelser styr sin muspekare på skärmen precis som om man hade använt en vanlig datormus.

Fjärrkontrollen har ett inbyggt uppladdningsbart batteri och har en räckvidd på upp till 10 meter för att du skall kunna sitta bekvämt i soffan och ändå styra din mediaspelare.

MiniX MiniX NEO X8-H + NEO M1 NEO X8-H Med Neo X8-H tar MiniX ytterligare ett steg mot den perfekta mediaspelaren. Den Androidbaserade (4.4 Kitkat) spelaren kombinerar kraftfull hårdvara så som fyrkärnig processor och kraftfull GPU med mängder av smarta funktioner så som stöd för 4K Ultra HD-uppspelning, Dual Band WiFi, Miracast och XBMC MiniX Edition för uppspelning av de flesta moderna filformat på marknaden. Quad Core för bästa möjliga prestanda Neo X8-H är MiniX senaste fyrkärniga smarta mediahub som är baserad på en fyrkärnig ARM Cortex-A9-processor med fyra kärnor, kraftfulla Mali-450 GPU och Android 4.4 KitKat. Neo X8-H är deras flaggskepp i MiniX Neo mediahub-serien och har bl.a. fått stöd för 4K Ultra HD-upplösning 3840x2160 i 30 bilder/sek. Helt enkelt det givna valet för dig som vill kombinera kraftfull prestanda med alla de smarta funktioner man kan förvänta sig av en modern mediaspelare. Dual-Band-antenn för trådlös anslutning Din nya mediaspelare levereras med en extern Dual-Band-antenn för WiFi (2.4GHz och 5.0GHz), vilket ger bästa möjliga WiFi-signal och därmed optimal nätverksprestanda. En komplett underhållningsmaskin MiniX Neo X8-H är en riktigt kraftfull och smart Androidbaserad mediahubb som klarar att spela upp de flesta ljud- och bildformat man kan tänkas använda, oavsett om det gäller äldre lägre upplösta filmer eller de senaste storfilmerna i högupplöst format. Dessutom kan man använda VoIP och Skype (spelaren är kompatibel med de flesta webbkameror) för att hålla kontakten med släkt och vänner. För den som inte nöjer sig med sitt eget förråd av underhållning kan man även använda den för att lyssna på t.ex. internetradio, nu behöver man aldrig stå utan ny och fräsch musik.Neo X8-H har stöd för både DTS och Dolby Digital-ljud vilket gör att man genom att koppla in den till en receiver/förstärkare kan få en ljudupplevelse som matchar bildupplevelsen på ens TV/projektor.Neo X8-H stöder Miracast och AirPin (AirPlay) så att du kan dela medieinnehåll, såsom video, musik, bilder, mellan din smartphone, surfplatta eller dator och din TV. Nu behöver inte längre en stor folkmassa samlas runt den lilla skärmen på din surfplatta eller smartphone, utan du kan nu dela allt ditt medieinnehåll med hela familjen och njuta av bekvämligheten och komforten av strömmande media direkt på din TV. XBMC MiniX Edition XBMC är en mediaspelare som låter användaren spela upp de flesta moderna filformat som finns tillgängligt på marknaden på enklast möjliga sätt, oavsett om man spelar upp filerna från en ansluten USB-enhet eller strömmar dem via nätverket. Din nya Androidbaserade mediaspelare kommer med XBMC MiniX Edition förinstallerat så det är bara att sätta igång och njuta av din underhållning. Smidig styrning via medföljande gyro-fjärrkontroll För enkel och smidig styrning medföljer MiniX Neo M1 som är en gyrobaserad USB plug and play-fjärrkontroll. Gyroteknik innebär att man med små lätta handrörelser styr sin muspekare på skärmen precis som om man hade använt en vanlig datormus.Fjärrkontrollen har ett inbyggt uppladdningsbart batteri och har en räckvidd på upp till 10 meter för att du skall kunna sitta bekvämt i soffan och ändå styra din mediaspelare. Okategoriserade produkter 3,8 8 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter