Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sportiga träningshörlurar med mikrofon från Monster

Monster iSport Strive

  Art.nr: 189252
 • Patenterad SportClip så luren sitter kvar i örat
 • Mikrofon för mobilsamtal
 • Svettålig och tvättbar
 • Trafiksäkra med icke-isolerande design
 • Platt och trasselfri kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • ernis 2014-05-23

  Monster Isport Strive

  Sitter grymt bra (kunde jag hjula skulle de lätt sitta kvar) , bra ljud (hela registret, även bra tryck i basen)
  D följer med 3 st par gummipluppar för olika storlekar på öronen, se till att de passar annars låter det kasst.
  Supernöjd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Nithrin 2014-01-18
  Topp 250 skribent

  Innovationsiver som går ut över funktion

  Har använt iSport från Monster tidigare och varit väldigt nöjd, men efter långt och mycken användande var de helt enkelt utslitna. Så jag köpte ett par nya, men den design som hörsnäckorna har här är helt värdelös. Tanken är att den ska fylla hela innerörat och inte bara hörselkanalen och den tanken är god. Vad som dock händer är att antingen är snäckan för stor så att den inte får plats, eller så blir den lite och passar, men då den inte kommer in i örat blir basen i stor sett obefintlig. Trycker man då till snäckan för att öka kontakten, bildas istället ett vakum som gör att ljudet mer eller mindre försvinner helt!

  Jag vet, in-ear är individuellt och passar inte alla, men jag har svårt att se att denna design skulle passa någon.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Monster iSport Strive

Med Strive från Monsters hörlursserie iSport får du det bästa från två världar - din sport och din musik. Strive håller dig i total kontakt med allt som händer runt omkring dig tack vare sin icke-isolerande design utan att du går miste om det fantastiska Monster-ljudet. Hörlurarna är utformade för att sitta på plats och står emot både regn och svett.

Monster SportClip

Strive har patenterade Monster SportClip som är utformade för att verkligen sitta på plats, hur du än rör dig och vad du än sysslar med för sport. Det betyder att din musik aldrig stoppas, hur hårt du än tränar.

Svett- och regntålig

Strive fortsätter leverera bra ljud, även om det börjar regna eller om du svettas. Blir de smutsiga är det bara att tvätta dem med lite tvål och vatten och de är redo för ett nytt träningspass.

Platt, trasselfri kabel

Glöm bortkastad träningstid på grund av trassliga kablar. Strive har en platt kabel som inte trasslar sig, och med den medföljande kabelklämman kan du fästa sladden i kläderna för att du ska kunna fokusera dig på träningen, inte kabeln. Den platta kablen gör också att hörlurarna passar bra med hjälmar, glasögon och goggles.

Mikrofon och ControlTalk

Med en vinklad 3,5 mm-kontakt kan du lyssna på musik på alla musikenheter med 3,5 mm anslutning. Strive har mikrofon och ControlTalk vilket gör den kompatibel för mobilsamtal och play/pause för de flesta smartphones. 

Medföljande tillbehör

iSport Strive levereras med tre olika storlekar på öronkrokar (small, medium och large) så att du kan anpassa hörlurarna för att passa just dina öron bäst. En kableklämma följer också med så du kan fästa sladden i dina kläder när du tränar. När du inte använder hörlurarna förvarar du dem i bärpåsen.

Komplettera ditt köp

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Monster Monster iSport Strive 128954 Monster iSport Strive Med Strive från Monsters hörlursserie iSport får du det bästa från två världar - din sport och din musik. Strive håller dig i total kontakt med allt som händer runt omkring dig tack vare sin icke-isolerande design utan att du går miste om det fantastiska Monster-ljudet. Hörlurarna är utformade för att sitta på plats och står emot både regn och svett. Monster SportClip Strive har patenterade Monster SportClip som är utformade för att verkligen sitta på plats, hur du än rör dig och vad du än sysslar med för sport. Det betyder att din musik aldrig stoppas, hur hårt du än tränar. Svett- och regntålig Strive fortsätter leverera bra ljud, även om det börjar regna eller om du svettas. Blir de smutsiga är det bara att tvätta dem med lite tvål och vatten och de är redo för ett nytt träningspass. Platt, trasselfri kabel Glöm bortkastad träningstid på grund av trassliga kablar. Strive har en platt kabel som inte trasslar sig, och med den medföljande kabelklämman kan du fästa sladden i kläderna för att du ska kunna fokusera dig på träningen, inte kabeln. Den platta kablen gör också att hörlurarna passar bra med hjälmar, glasögon och goggles. Mikrofon och ControlTalk Med en vinklad 3,5 mm-kontakt kan du lyssna på musik på alla musikenheter med 3,5 mm anslutning. Strive har mikrofon och ControlTalk vilket gör den kompatibel för mobilsamtal och play/pause för de flesta smartphones.  Medföljande tillbehör iSport Strive levereras med tre olika storlekar på öronkrokar (small, medium och large) så att du kan anpassa hörlurarna för att passa just dina öron bäst. En kableklämma följer också med så du kan fästa sladden i dina kläder när du tränar. När du inte använder hörlurarna förvarar du dem i bärpåsen. Sporthörlurar 3 2 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Sporthörlurar