Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiva InEar-hörlurar med goda ljudegenskaper!

Monster Turbine Pro Gold

  Art.nr: 152091
 • Snygg design
 • Överlägset ljud
 • Överlägsen bas

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Emil2 2014-05-06

  Grymt ljud

  Fantastiskt ljud. Gick från b&w c5 till dessa och det är bättre ljud i dessa.
  Enda negativa är att trots de 20 olika öronpropparna lyckas jag ändå inte att få de sitta stabilt i öronen när jag inte sitter still, vilket är enda anledning till att de inte får 5/5 i betyg.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Fiskbilen 2013-08-06

  Bästa basen från in-ear

  Har provat en del olika in-ear hörlurar och monster turbine är utan tvekan de hörlurarna jag är mest nöjd med. De har djup bas och kristallklart ljud. Det följer med ca 20 par olika ploppar till hörlurarna och hittar man inga som sitter bra får man fundera på ett par nya öron istället... Det enda värt att påpeka är väl priset, men smakar det så kostar det! Rekommenderar dessa starkt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • smutsig 2013-08-05

  Bra hörlurar

  Måste helt enkelt vara bland det bästa som finns på marknaden. Väl värt pengarna det kostar att köpa dessa hörlurar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • DrGonson 2013-06-05

  B&W-nörden har kapitulerat

  Har högtalare från Bowers & Wilkins och uppskattat deras "in-ear" C5. Monster Turbine Pro Gold gav en ny dimension till musiken från min Iphone - de har en helt annan basåtergivning som gör att ganska snälla låtar får ett nytt sound. 2500 .- med expressfrakt - mycket deg, men väl investerade om du använder in-ear.
  Synd att de inte finns i NetonNets butiker utan bara via nätet, det tar en stund att leta upp den bästa kombinationen på proppar för optimalt ljud.
  NetonNet - ha dessa i butik så att vi som gillar High-End kan få lyssna och bli övertygade. Det kommer ni att sälja mer på.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag har läst att tillverkaren erbjuder livstidsgaranti som gäller för EN reklamation hos utvalda återförsäljare, vad har ni för produktgarantier? Tack!

  Krucher 2013-04-18
  Eller
  Avbryt
 • Hjelmen 2012-03-08
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Tjena! Beats turbine pro gold är med controltalk. Har ett par, och de är underbara! Med vänlig hälsning, TimelessEhsan

   TimelessEhsan 2012-07-03

Produktbeskrivning

Konstruerad för proffs.
Turbine Pro är designade av ljudfanatiker för ljudfanatiker. Professionella ljudtekniker och krävande audiofiler , allt för att uppnå den perfekt ljudåtergivning. Det är därför Monster ger dig en högre nivå av musikupplevelse med Turbine Pro professionella in-ear-högtalare. Du får klarhet, detalj och det dynamiska ljudet från de finaste studio monitorer eller audiofilers högtalarreferens. Du kommer att återupptäcka din favoritmusik och höra saker som du inte ens visste var där.

Att vara Pro ligger i detaljerna.
Monster Turbine Pro leverera en helt ny nivå av skärpa och definition av ljud som bara kan uppnås när varje detalj har uppmärksammats. Med den djupa basen kan man lätt tro att man har en subwoofer i öronen. Lyssna på dina mest krävande baslåtar med Turbine Pro och du kommer att höra vad vi menar.

Säker och bekväm passform för en aktiv livsstil.
In-ear-hörlurar ger dig total frihet för livet på resande fot. Men det är inte alltid de stanna på plats eller ens i örat, speciellt om du tränar. Monsters öronkrokarna håller hörlurarna på plats. De är lätta att bära med sig och ta bort, och lätta böja för att passa just ditt öras form.

Komplettera ditt köp

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Monster Monster Turbine Pro Gold 129394 Konstruerad för proffs.Turbine Pro är designade av ljudfanatiker för ljudfanatiker. Professionella ljudtekniker och krävande audiofiler , allt för att uppnå den perfekt ljudåtergivning. Det är därför Monster ger dig en högre nivå av musikupplevelse med Turbine Pro professionella in-ear-högtalare. Du får klarhet, detalj och det dynamiska ljudet från de finaste studio monitorer eller audiofilers högtalarreferens. Du kommer att återupptäcka din favoritmusik och höra saker som du inte ens visste var där.Att vara Pro ligger i detaljerna.Monster Turbine Pro leverera en helt ny nivå av skärpa och definition av ljud som bara kan uppnås när varje detalj har uppmärksammats. Med den djupa basen kan man lätt tro att man har en subwoofer i öronen. Lyssna på dina mest krävande baslåtar med Turbine Pro och du kommer att höra vad vi menar.Säker och bekväm passform för en aktiv livsstil.In-ear-hörlurar ger dig total frihet för livet på resande fot. Men det är inte alltid de stanna på plats eller ens i örat, speciellt om du tränar. Monsters öronkrokarna håller hörlurarna på plats. De är lätta att bära med sig och ta bort, och lätta böja för att passa just ditt öras form. In-ear 4,8 4 2449 SEK 2449 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. In-ear