Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentäta, snabba och snygga Motorola Moto G

Motorola Moto G 3rd Gen Black 8GB

  Art.nr: 221528
  • 5-tums IPS LCD-display
  • Fyrkärnig Qualcomm Snapdragon-processor
  • 13 MP kamera
  • 8 GB internminne
  • Android Lollipop (v5.1.1)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Motorola Moto G (3rd Generation) är en utmärkt mobil för dig som vill ha alla moderna funktioner, bra prestanda och ett tåligt yttre i en stilrent och slående design. Vattentät, grym kamera och en snabb processor är perfekta egenskaper för dig som har med dig mobilen hela tiden. Du kan fånga dina ögonblick oavsett tillfälle och du delar dem snabbt och enkelt via olika applikationer.

Moto G använder sig av Android Lollipop. Med den senaste versionen av Android blir du den första som får njuta av de senaste funktionerna och förbättringarna. Du kommer enkelt kunna växla mellan att redigera dokument, surfa på webben, titta på film och lyssna på musik. Alla dina favorit Google-program fungerar smidigt tillsammans på alla dina enheter, exempelvis dator och mobil.

Fånga och dela dina upplevelser

Eftersom du har med dig din mobiltelefon överallt är det viktigt att den klarar av att fånga och dela dina upplevelser i bra kvalitet. Moto G har en 13 megapixel kamera som fånger högupplösta och tydliga bilder både i mörka och ljusa förhållanden. En dubbel LED-blixt hjälper till att hålla rätt färg och skärpa i alla lägen. Om du vill ta din fotografering till nästa steg kan du använda dig av inbyggd HDR-teknik som låter dig fånga ögonblicken precis så som ögat uppfattar dem.

Batteri för hela dagen

Om du har möjligheten att kunna ta med dig mobiltelefonen överallt är det minst lika viktigt att den klarar av att hålla sig vid liv hela dagen. Med ett kraftfullt 2470 mh batteri orkar telefonen med en hel fullspäckad dag utan att få slut på kraft. 

Ta med dig mobiltelefonen överallt

Moto G är vattentät, styrktålig och redo att följa med dig på alla äventyr. Med en IPX7-kategorering kan du vara säker på att vatten inte tränger sig in i din mobil. Det är alltså ingen fara om du tappar mobilen i en vattenpöl eller handfatet – torka bara av den och fortsätt dagen utan bekymmer.

Du behöver heller inte oroa dig över fula, irriterande repor. Moto G har en otroligt tålig Gorilla Glass-display som tål att användas i alla situationer.

Snabbtänkt och pålitlig

Med en kvick 4-kärnig Qualcomm Snapdragon 410-processor går det undan i alla applikationer. Du slipper fördröjningar eller dryga laddningstider. Den snabba processorn jobbar tillsammans med avancerad Adreno-grafik och 1 GB ram.

En fröjd för ögat

Den 5-tums stora HD-skärmen är en fröjd för ögat. Varje bild, film eller spel visas alltid i sitt bästa möjliga själv. Uppleva levande färger, svart svärta och en krispig vit tydlighet som verkligen ger all grafik ett riktigt lyft. Text är enkel att läsa med en perfekt skärpa och den stora skärmen fungerar lika bra inomhus som utomhus.

Motorola Motorola Moto G 3rd Gen Black 8GB SM4192AE7T1 Motorola Moto G (3rd Generation) är en utmärkt mobil för dig som vill ha alla moderna funktioner, bra prestanda och ett tåligt yttre i en stilrent och slående design. Vattentät, grym kamera och en snabb processor är perfekta egenskaper för dig som har med dig mobilen hela tiden. Du kan fånga dina ögonblick oavsett tillfälle och du delar dem snabbt och enkelt via olika applikationer. Moto G använder sig av Android Lollipop. Med den senaste versionen av Android blir du den första som får njuta av de senaste funktionerna och förbättringarna. Du kommer enkelt kunna växla mellan att redigera dokument, surfa på webben, titta på film och lyssna på musik. Alla dina favorit Google-program fungerar smidigt tillsammans på alla dina enheter, exempelvis dator och mobil. Fånga och dela dina upplevelser Eftersom du har med dig din mobiltelefon överallt är det viktigt att den klarar av att fånga och dela dina upplevelser i bra kvalitet. Moto G har en 13 megapixel kamera som fånger högupplösta och tydliga bilder både i mörka och ljusa förhållanden. En dubbel LED-blixt hjälper till att hålla rätt färg och skärpa i alla lägen. Om du vill ta din fotografering till nästa steg kan du använda dig av inbyggd HDR-teknik som låter dig fånga ögonblicken precis så som ögat uppfattar dem. Batteri för hela dagen Om du har möjligheten att kunna ta med dig mobiltelefonen överallt är det minst lika viktigt att den klarar av att hålla sig vid liv hela dagen. Med ett kraftfullt 2470 mh batteri orkar telefonen med en hel fullspäckad dag utan att få slut på kraft.  Ta med dig mobiltelefonen överallt Moto G är vattentät, styrktålig och redo att följa med dig på alla äventyr. Med en IPX7-kategorering kan du vara säker på att vatten inte tränger sig in i din mobil. Det är alltså ingen fara om du tappar mobilen i en vattenpöl eller handfatet – torka bara av den och fortsätt dagen utan bekymmer. Du behöver heller inte oroa dig över fula, irriterande repor. Moto G har en otroligt tålig Gorilla Glass-display som tål att användas i alla situationer. Snabbtänkt och pålitlig Med en kvick 4-kärnig Qualcomm Snapdragon 410-processor går det undan i alla applikationer. Du slipper fördröjningar eller dryga laddningstider. Den snabba processorn jobbar tillsammans med avancerad Adreno-grafik och 1 GB ram. En fröjd för ögat Den 5-tums stora HD-skärmen är en fröjd för ögat. Varje bild, film eller spel visas alltid i sitt bästa möjliga själv. Uppleva levande färger, svart svärta och en krispig vit tydlighet som verkligen ger all grafik ett riktigt lyft. Text är enkel att läsa med en perfekt skärpa och den stora skärmen fungerar lika bra inomhus som utomhus. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter