Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Motorola Razr Maxx med lång battertid!

Motorola Razr Maxx

  Art.nr: 172157
 • 4,3-tums pekskärm
 • 8 megapixel kamera
 • Endast 8,99 mm tunn
 • Dubbelkärnig processor
 • Snabbt trådlöst nätverk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Tjejigtjej 2012-09-13

  Härlig mobil

  Den är snygg, Stor och lätt att använda. Touchen är jättebra och man behöver knappt nudda skärmen vilket är jättehärligt. Min första smartphone och jag har inga problem att använda den alls. Kameran är helt okej och tar bra bilder.

  Rakt igenom en bra mobil till bra pris.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • spiksborg 2012-07-22

  en helt okej mobil

  med en skaplig kamera men med en suverän videokamera, filmar i HD med en mycket bra bild o ljud.( jag blev riktigt överaskad )

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Steenmad 2012-06-30

  Bästa batteritiden

  Väldigt nöjd med min Razr Maxx!
  Den stora skärmen är riktigt tydlig och bra, lämnar min 10" surfplatta hemma när jag reser.
  Ladda hem en del spel där man märker att telefonen är klart snabbare än i stort sett alla andra konkurrenter.
  Använder telefonen väldigt mycket dagligen, surf, Facebook, Twitter, Google+ mm.
  Kan med stor säkerhet påstå att Razr Maxx är marknadens i särklass bästa mobil när det gäller batterikapaciteten.
  Byter mobil 1-2 gånger per år men det känns som toppen är nådd!
  Det här är en Androidtelefonernas telefon!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Prestanda / Mått
Bildskärm 4,3-tums kapacitiv Super AMOLED pekskärm
Bildskärmsupplösning 540 x 960 pixlar, 16 miljoner färger
Tangentbord QWERTY-tangentbord på displayen
Processorhastighet 1,2 GHz
Processortyp Information saknas
RAM-minne 1 GB
Internminne 16 GB
Minneskort Stöd för micro SD upp till 32 GB
Mått 130,7 x 68,9 x 9 mm
Vikt 145 g
Mobilnät
Operatörslåst Nej
Band GSM/EDGE 850, 900, 1800, 1900
UMTS 850, 900, 1900, 2100
3G Ja
4G Nej
SAR-värde Godkänd
Kamera
Kamera Primär: 8 megapixel kamera
Sekundär: 1,3 megapixel
Upplösning för stillbilder Primär: 3264x2448 pixlar
Upplösning för film 1920 x 1080 (Full-HD) @ 30 bps
Funktioner Pekfokus, geotaggning, ansiktsigenkänning, bildstabilisator
Fotolampa/Blixt LED-blixt
Anslutningar
3,5 mm ljudanslutning Ja
Bluetooth Ja, v4.0 med A2DP, LE, EDR
HDMI Nej
Synkronisering med PC Ja
USB micro USB 2.0
W-Lan Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot
Tjänster
SMS Ja
MMS Ja
GPS Ja, med A-GPS och stöd för GLONASS
E-post POP3, SMTP, Microsoft Exchange ActiveSync
Kalender Ja
Videosamtal Ja
Internet Browser Android Webkit
Sociala medier Facebook, YouTube, Twitter m.fl
Media
FM-radio Nej
Mediaspelare MP3, AAC+, WAV, WMA, MP4, H.263, H.264, WMV player
Batteri
Batteri 3300 mAh
Passningstid Upp till 607 timmar
Samtalstid Upp till 17 timmar och 40 minuter
Övrigt
Menyspråk Skandinaviska
Operativsystem Android v2.3.6 (Gingerbread), går att uppdatera till v4.0
Vibrator Ja
Högtalartelefon Ja
Bruksanvisning Skandinaviska
Inkluderade tillbehör Batteri, laddare, manual
Medföljande programvara -

Produktbeskrivning

Motorola Razr Maxx


Precis som sin föregångare Motorola Razr. Skillnaden är att du får en betydligt längre batteritid på grund av ett batteri på 3300 mAh istället för 1780 mAh. Skillnaden i samtalstid mellan dessa mobilerna är att du får 17,6 timmar i samtalstid jämfört 12,5 timmar på Motorola Razr Maxx. Perfekt om du är behov av att ringa långa samtal till nära och kära. Eller varför inte om du åker långa resor på tåg eller buss. Kanon om du behöver underhålla dig under resans gång med surfande eller spelande.

Med Motorola Razr Maxx kan du exempelvis ta bilder med hög kvalité och samtidigt få bilder som är skarpa och tydliga. Vid porträtt eller snabba föremål som exempelvis ett fotografi på en bil i rörelse klarar kameran att fånga motivet utan problem.

Navigera snabbt och lätt med GPS
Hitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.

Trådlös kommunikation
När du befinner dig i närheten av trådlösa nätverk t.ex. hemma har du möjlighet att ansluta dig för att i sin tur få mycket snabbare Internetuppkoppling. Dessutom behöver du inte oroa dig för taxan på ditt mobilabonnemang då det är nätverket du kopplar upp dig emot som belastas istället.

Behöver du föra över filer till en annan mobil eller dator kan du göra detta väldigt enkelt med Bluetooth. Du kan också använda just Bluetooth till att ansluta ett mono- eller stereoheadset till mobiltelefonen för att ha händerna fria under samtal eller helt enkelt bara avnjuta musik med hörlurar.

3,5 mm hörlursuttag
Med en 3,5 mm-ljudutgång får du möjligheten att ansluta flera olika typer av hörlurar för förbättrad ljudkvalitet när du lyssnar på musik med hjälp av den inbyggda mediespelaren. Du har då också möjlighet att ansluta dina favorithörlurar för absolut bästa komfort.

Android™ operativsystem!
Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Motorola Motorola Razr Maxx Motorola Razr MaxxPrecis som sin föregångare Motorola Razr. Skillnaden är att du får en betydligt längre batteritid på grund av ett batteri på 3300 mAh istället för 1780 mAh. Skillnaden i samtalstid mellan dessa mobilerna är att du får 17,6 timmar i samtalstid jämfört 12,5 timmar på Motorola Razr Maxx. Perfekt om du är behov av att ringa långa samtal till nära och kära. Eller varför inte om du åker långa resor på tåg eller buss. Kanon om du behöver underhålla dig under resans gång med surfande eller spelande.Med Motorola Razr Maxx kan du exempelvis ta bilder med hög kvalité och samtidigt få bilder som är skarpa och tydliga. Vid porträtt eller snabba föremål som exempelvis ett fotografi på en bil i rörelse klarar kameran att fånga motivet utan problem.Navigera snabbt och lätt med GPSHitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.Trådlös kommunikationNär du befinner dig i närheten av trådlösa nätverk t.ex. hemma har du möjlighet att ansluta dig för att i sin tur få mycket snabbare Internetuppkoppling. Dessutom behöver du inte oroa dig för taxan på ditt mobilabonnemang då det är nätverket du kopplar upp dig emot som belastas istället. Behöver du föra över filer till en annan mobil eller dator kan du göra detta väldigt enkelt med Bluetooth. Du kan också använda just Bluetooth till att ansluta ett mono- eller stereoheadset till mobiltelefonen för att ha händerna fria under samtal eller helt enkelt bara avnjuta musik med hörlurar.3,5 mm hörlursuttagMed en 3,5 mm-ljudutgång får du möjligheten att ansluta flera olika typer av hörlurar för förbättrad ljudkvalitet när du lyssnar på musik med hjälp av den inbyggda mediespelaren. Du har då också möjlighet att ansluta dina favorithörlurar för absolut bästa komfort.Android™ operativsystem!Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål. Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton. Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer. Okategoriserade produkter 4,7 3 3790 SEK 3790 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter