Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tunn smartphone på endast 7,1 mm!

Motorola Razr

  Art.nr: 163532
 • 4,3-tums pekskärm
 • 8 megapixel kamera
 • Endast 7,1 mm tunn
 • Dubbelkärnig processor
 • Snabbt trådlöst nätverk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Yingo 2012-01-12

  Bra, nästan perfekt

  Positivt:

  *dubbelkärnig processor
  *Kvalité
  *Skärmen
  *Snabb
  *Snygg
  *Android

  I princip allt är positivt förutom kameran som är en riktigt dålig kamera, nu har jag inte fotat så mycket men inget har imponerat på mig hittills. Den verkar vara gedigen tills man slår lite lätt vid kameran vilket skramlar en del, inget man tänker på men det finns där. Annars skulle jag rekommendera denna mobilen fullt ut!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • axeldaniel 2011-12-05

  mitt bästa köp ever

  den var otroligt bra! Jag skulle rekomendera den här framför Iphone

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • droid 2011-12-04

  droid razr

  super kvalitet, lattanvand, appen smarta atgarder forlanger batteritiden avsevart. det enda minus egentligen ar kameran....

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • lam81 2011-12-02

  Toppkvalité

  Är efter två veckor väldigt nöjd med telefonen. Byggkvalitén är verkligen på topp och allt (nästan) fungerar som man kan förvänta sig. Helt enkelt en toppentelefon!

  Det enda negativa som jag kommer på är att wifi-mottagningen känns lite svag. Sedan är det ju synd att inte Motorola har någon svensk support.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Falafelkungen 2011-12-02

  Snabb, men lite för stor.

  Riktigt snabb telefon med en fin super amoled skärm.

  Fördelar:
  Tunn
  Bra skärm
  Riktigt snabb

  Nackdelar:
  För stor, den är lika stor som en Sensation XL och den har en 4,7 tums skärm.
  Troligen världens sämsta 8 megapixelkamera.
  batteritiden.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Havffs 2012-08-26
  Eller
  Avbryt
 • vad för tillbehör kommer med i förpackningen?

  Chriss 2012-01-14
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Prestanda / Mått
Bildskärm 4,3-tums kapacitiv pekskärm
Bildskärmsupplösning 540 x 960 pixlar, 16 miljoner färger
Tangentbord QWERTY-tangentbord på displayen
Processorhastighet Dubbelkärnig 1,2 GHz
Processortyp Cortex-A9 CPU
RAM-minne 1 GB
Internminne 8 GB
Minneskort Stöd för micro SD upp till 16 GB
Vikt 127 g
Mått 130,7 x 68,9 x 7,1 mm
Mobilnät
Band GSM/EDGE 850, 900, 1800, 1900 UMTS 850, 900, 1900, 2100
3G Ja
4G Nej
SAR-värde Godkänd
Kamera
Kamera Primär: 8 megapixel
Sekundär: 2 megapixel
Upplösning för stillbilder Primär: 3264 x 2448 pixlar
Upplösning för film 1920 x 1080 (Full-HD) @ 30 bps
Funktioner Pekfokus, geotaggning, ansiktsigenkänning, bildstabilisator
Fotolampa/Blixt LED-blixt
Anslutningar
3,5 mm ljudanslutning Ja
Bluetooth Ja, v4.0 med LE + EDR
HDMI Ja
Synkronisering med PC Ja
USB micro USB 2.0
W-Lan 802.11 a/b/g/n + DLNA, Wi-Fi hotspot
Tjänster
SMS Ja
MMS Ja
GPS Ja, med A-GPS
E-post POP3, SMTP, Microsoft Exchange ActiveSync
Kalender Ja
Videosamtal Ja
Internet Browser Android Webkit
Sociala medier Facebook, Twitter m.fl
Media
FM-radio Nej
Mediaspelare MP3, AAC+, WAV, WMA, MP4, H.263, H.264, WMV
Batteri
Batteri 1780 mAh
Passningstid Upp till 204 timmar
Samtalstid Upp till 12 timmar och 30 minuter
Övrigt
Operativsystem Android v2.3.5 (Gingerbread)
Menyspråk Skandinaviska
Vibrator Ja
Högtalartelefon Ja
Bruksanvisning Skandinaviska
Inkluderade tillbehör Batteri, laddare, manual, datakabel
Medföljande programvara -

Produktbeskrivning

Motorola Droid Razr är en smartphone med stor display. Det som utmärker mobilen förutom sin stora skärm är att den har en kamera med många olika funktioner. Exempelvis kan du ta bilder med hög kvalité och samtidigt få bilder som är skarpa och tydliga. Vid porträtt eller snabba föremål som exempelvis ett fotografi på en bil i rörelse klarar kameran att fånga motivet utan problem.

Navigera snabbt och lätt med GPS
Hitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.

Trådlös kommunikation
När du befinner dig i närheten av trådlösa nätverk t.ex. hemma har du möjlighet att ansluta dig för att i sin tur få mycket snabbare Internetuppkoppling. Dessutom behöver du inte oroa dig för taxan på ditt mobilabonnemang då det är nätverket du kopplar upp dig emot som belastas istället.

Behöver du föra över filer till en annan mobil eller dator kan du göra detta väldigt enkelt med Bluetooth. Du kan också använda just Bluetooth till att ansluta ett mono- eller stereoheadset till mobiltelefonen för att ha händerna fria under samtal eller helt enkelt bara avnjuta musik med hörlurar.

3,5 mm hörlursuttag
Med en 3,5 mm-ljudutgång får du möjligheten att ansluta flera olika typer av hörlurar för förbättrad ljudkvalitet när du lyssnar på musik med hjälp av den inbyggda mediespelaren. Du har då också möjlighet att ansluta dina favorithörlurar för absolut bästa komfort.

Android™ operativsystem!
Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Motorola Motorola Razr Motorola Droid Razr är en smartphone med stor display. Det som utmärker mobilen förutom sin stora skärm är att den har en kamera med många olika funktioner. Exempelvis kan du ta bilder med hög kvalité och samtidigt få bilder som är skarpa och tydliga. Vid porträtt eller snabba föremål som exempelvis ett fotografi på en bil i rörelse klarar kameran att fånga motivet utan problem.Navigera snabbt och lätt med GPSHitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.Trådlös kommunikationNär du befinner dig i närheten av trådlösa nätverk t.ex. hemma har du möjlighet att ansluta dig för att i sin tur få mycket snabbare Internetuppkoppling. Dessutom behöver du inte oroa dig för taxan på ditt mobilabonnemang då det är nätverket du kopplar upp dig emot som belastas istället. Behöver du föra över filer till en annan mobil eller dator kan du göra detta väldigt enkelt med Bluetooth. Du kan också använda just Bluetooth till att ansluta ett mono- eller stereoheadset till mobiltelefonen för att ha händerna fria under samtal eller helt enkelt bara avnjuta musik med hörlurar.3,5 mm hörlursuttagMed en 3,5 mm-ljudutgång får du möjligheten att ansluta flera olika typer av hörlurar för förbättrad ljudkvalitet när du lyssnar på musik med hjälp av den inbyggda mediespelaren. Du har då också möjlighet att ansluta dina favorithörlurar för absolut bästa komfort.Android™ operativsystem!Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål. Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton. Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer. Okategoriserade produkter 4,2 5 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter