Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Headsetadapter för smartphones

MTU Headsetadapter for Smartphones

  Art.nr: 187010
Adapter för smartphones med 3,5 mm ingång för att kunna använda mikrofon och fjärrkontroll på headset/hörlurar anpassade för iPhone.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • T9400 2014-10-27

  Ej till Nokia med Windows

  Denna fungerar inte mellan SOL REPUBLIC - hörlurar (till Iphones) och Nokia Lumia med Windows.

  Ljudet i SOL-lurar blir sämre och ljudet fungerar endast fullt ut då svarsknappen SOL-lurarna hålls intryckt, men svarsfunktionen är ändå borta.
  +/- på SOL-hörlurssladden fungerar inte trots att man använder denna adapter och har Nokia Lumia med Windows.

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (2/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • det står att den ska fungera till sony telefoner och då blir jag lite fundersam när den inte fungerar på min telefon? vad beror detta på!?

  soulgiver00 2013-06-02
  Avbryt

Produktbeskrivning

MTU Headsetadapter för smartphones

Har du köpt ett nytt headset anpassat för Apple/HTC och får inte mikrofonen att fungera ihop med din telefon? Denna adapter kan användas för att lösa problemet till telefoner med 3.5mm anslutning (vanlig hörlurskontakt). Fungerar på Sony (Sony/Ericsson), Nokia, äldre Samsung mfl.

Denna adapter gör att du kan använda iPhone-anpassade hörlurar till bland annat Sony, Nokia och Samsung, ifall det inte redan fungerar utan adapter. Enda kravet är att mobilerna ifråga har en 3.5 mm-kontakt. Adaptern möjliggör att mikrofon och kontrollfunktioner (ej volym) i hörlurar för iPhone även fungerar för mobiler med 3.5 mm 4-polig kontakt.

Samsung och HTC har i de flesta fall (senare modeller) samma pin-config som iPhone och behöver ingen adapter. Adaptern är i första hand avsedd för telefoner med Sonys (SonyEricsson) pin-config.

MTU MTU Headsetadapter for Smartphones MTU Headsetadapter för smartphones Har du köpt ett nytt headset anpassat för Apple/HTC och får inte mikrofonen att fungera ihop med din telefon? Denna adapter kan användas för att lösa problemet till telefoner med 3.5mm anslutning (vanlig hörlurskontakt). Fungerar på Sony (Sony/Ericsson), Nokia, äldre Samsung mfl. Denna adapter gör att du kan använda iPhone-anpassade hörlurar till bland annat Sony, Nokia och Samsung, ifall det inte redan fungerar utan adapter. Enda kravet är att mobilerna ifråga har en 3.5 mm-kontakt. Adaptern möjliggör att mikrofon och kontrollfunktioner (ej volym) i hörlurar för iPhone även fungerar för mobiler med 3.5 mm 4-polig kontakt. Samsung och HTC har i de flesta fall (senare modeller) samma pin-config som iPhone och behöver ingen adapter. Adaptern är i första hand avsedd för telefoner med Sonys (SonyEricsson) pin-config. Okategoriserade produkter 1 1 39,0000 new Discontinued
 1. Okategoriserade produkter