Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Innovativ, portabel controller med plug & play!

Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK2

  Art.nr: 193672
 • 2-kanals controller
 • Portabel
 • Traktor Pro 2 medföljer
 • USB-driven
 • Plug & Play
3 490:-

Delbetala från 291:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Kan man koppla in ljud genom aux kabeln? jag har Logitech z906 högtalarsystem, kan jag koppla dem till Traktor kontrol s2 MK2 ?

  DjArre 2016-10-23
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Typ av kontroller MIDI-kontroller/mixerbord
Antal kanaler 2 kanaler
Inbyggt ljudkort Ja
Inbyggt ljudkort 96kHz/24-bit
Anslutningar
MIC-ingång (XLR) 0 st
MIC-ingång (6,35 mm) 0 st
RCA-ingång 1st
MIDI-utgång 0 st
MASTER-utgång (XLR) 0 st
MASTER-utgång (6,35 mm) 0 st
MASTER-utgång (RCA) 0 st
Hörlursmonitorutgång (6,35 mm) 1 st
Hörlursmonitor-utgång (mini-pin) 0 st
Antal USB-portar 1 st
Funktioner
Effekter Ja
Autoloop Ja
Manuell loop Ja
Hot Cue Ja
Cue Ja
Pulse control Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Jog wheel Ja
Slip-läge Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Needle Search Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Talkover-funktion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart
Harmonisk distorsion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 40000 Hz
Medföljande mjukvara TRAKTOR PRO 2
Bredd 500,0 mm
Höjd 72,0 mm
Djup 338,0 mm
Vikt 3,4 kg
Systemkrav PC 1 GB fritt diskutrymme, 2.0 GHz Intel Core 2 Duo eller AMD Athlon 64 X2
Systemkrav Mac 1 GB fritt diskutrymme, 2 GB RAM (4 GB RAM är att rekommendera), Intel Core 2 Duo
Strömförsörjning USB

Produktbeskrivning

Kraftfull, presterande controller

Traktor Kontrol S2 är hårdvara och mjukvara i perfekt harmoni, framtagen och tillverkad för att skräddarsy en perfekt controller som erbjuder en otroligt levande och härlig DJ upplevelse.

Kontrol S2 är fullpackad med en 2 kanals mixer, inbyggt 24 bit/96 kHz ljudkort, en perfekt layout och medföljande Traktor PRO 2 mjukvara. En perfekt, innovativ lösning för DJs som vill ha de senaste teknikerna, funktionerna och tillförlitligheten av ny och innovativ teknik.

Enkel, smart användning

Kontrol S2 är enkel att använda direkt ur lådan. Kontrollerna är smart placerade så att du lätt kommer åt alla knappar, till exemepl hot cues, looping och cross-fade. 

Knapparna för cue points, loopar, sampels och effekter är färgade och lätta att se även när det är mörkt. En otroligt smart och trevlig detalj som gör att du alltid har full kontroll över din controller.

Traktor Pro 2

Med den medföljande programvaran Traktor Pro 2 kan du använda din nya controller utan några gränser. Det finns en mängd olika remixer som är färdiga att användas och effekter som är redo att användas ihop med dina live mixar. Det finns också en mängd olika remixer från toppartister som är tillgängliga på nätet för nedladdning. Endast din kreativitet sätter gränsen.

Enkel att bära med sig

Kontrol S2 är perfekt för resande DJs eftersom den har allt du behöver i en kompakt och slimmad design. Med sin låga profil tar den inte upp mycket plats i väskan och du bär med dig från spelning till spelning utan problem. 

Titta även på

Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK2
(0 st)
 • 4-kanals controller
 • Traktor Pro 2 medföljer
 • USB-driven

5 595:-

Native Instruments Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK2 TRAKTORKONTROL-S2-MK2 Kraftfull, presterande controllerTraktor Kontrol S2 är hårdvara och mjukvara i perfekt harmoni, framtagen och tillverkad för att skräddarsy en perfekt controller som erbjuder en otroligt levande och härlig DJ upplevelse.Kontrol S2 är fullpackad med en 2 kanals mixer, inbyggt 24 bit/96 kHz ljudkort, en perfekt layout och medföljande Traktor PRO 2 mjukvara. En perfekt, innovativ lösning för DJs som vill ha de senaste teknikerna, funktionerna och tillförlitligheten av ny och innovativ teknik.Enkel, smart användningKontrol S2 är enkel att använda direkt ur lådan. Kontrollerna är smart placerade så att du lätt kommer åt alla knappar, till exemepl hot cues, looping och cross-fade. Knapparna för cue points, loopar, sampels och effekter är färgade och lätta att se även när det är mörkt. En otroligt smart och trevlig detalj som gör att du alltid har full kontroll över din controller.Traktor Pro 2Med den medföljande programvaran Traktor Pro 2 kan du använda din nya controller utan några gränser. Det finns en mängd olika remixer som är färdiga att användas och effekter som är redo att användas ihop med dina live mixar. Det finns också en mängd olika remixer från toppartister som är tillgängliga på nätet för nedladdning. Endast din kreativitet sätter gränsen.Enkel att bära med sigKontrol S2 är perfekt för resande DJs eftersom den har allt du behöver i en kompakt och slimmad design. Med sin låga profil tar den inte upp mycket plats i väskan och du bär med dig från spelning till spelning utan problem.  Mixer & Controller 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. DJ
 3. Mixer & Controller