Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös router med smarta funktioner!

Netgear WNDR3800

  Art.nr: 158818
  • Upp till 300Mbit/s
  • Dual-Band
  • 4 Gigabit LAN-portar
  • USB-port
  • Väljer störningsfri kanal automatisk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Netgear WNDR3800 är en dual band router utrustad med den senaste tekniken inom trådlösa nätverk. Med funktionen "Clear Channel Selector" väljer WNDR3800 ut en kanal automatiskt med lite störningar så att du får den mest optimala trådlösa anslutningen utan avbrott.

Simultaneous Dual band– mindre störning i nätverket!
Tekniken dual band tillåter överföring i både 2,4GHz och 5GHz-banden i upp till 300Mbit/s trådlös hastighet vilket är idealt för tung överföring så som HD-streaming. 5GHz-banden är dessutom mer störningsfritt vilket är en stor fördel på områden med mycket annan radiotrafik så som trådlösa telefoner, andra 2,4GHz nätverk, bluetooth, med mera. Störningar i nätverket kan resultera i problem som sämre trådlös räckvidd, tappad anslutning och minskad hastighet. Med Simultaneous dual band kan du dessutom avnvända båda banden samtidigt!

Gästnätverk – dela ditt nätverk utan att avslöja lösenordet!
Med ett gästnätverk blir det enklare än någonsin att tillåta gäster att använda ditt nätverk för internetåtkomst utan att ge ut ditt lösenord. Gästnätverket skapar ett extra nätverk med eller utan lösenord för dina vänner att använda. Detta görs enkelt i routerns webbgränssnitt eller medföljande programvara.

USB-port – dela skrivare eller hårddisk i nätverket!
Att ha USB-port på routern är en stor fördel. Dels kan man ansluta en USB-hårddisk och använda den som nätverkslagring likt en NAS. Eller ansluta en skrivare så att alla i nätverket kan utnyttja den trådlöst via routern. Med WNDR3800 kan du komma åt alla filer som ligger på en ansuten USB-hårddisk via din iOS eller Android enhet, detta genom att ladda ner appen "RS Cloud" från respektive tillverkares e-butiker.

Klicka på länken om du vill veta mer om Router
158818 Netgear Netgear WNDR3800 WNDR3800-100PES Netgear WNDR3800 är en dual band router utrustad med den senaste tekniken inom trådlösa nätverk. Med funktionen "Clear Channel Selector" väljer WNDR3800 ut en kanal automatiskt med lite störningar så att du får den mest optimala trådlösa anslutningen utan avbrott. Simultaneous Dual band– mindre störning i nätverket!Tekniken dual band tillåter överföring i både 2,4GHz och 5GHz-banden i upp till 300Mbit/s trådlös hastighet vilket är idealt för tung överföring så som HD-streaming. 5GHz-banden är dessutom mer störningsfritt vilket är en stor fördel på områden med mycket annan radiotrafik så som trådlösa telefoner, andra 2,4GHz nätverk, bluetooth, med mera. Störningar i nätverket kan resultera i problem som sämre trådlös räckvidd, tappad anslutning och minskad hastighet. Med Simultaneous dual band kan du dessutom avnvända båda banden samtidigt!Gästnätverk – dela ditt nätverk utan att avslöja lösenordet!Med ett gästnätverk blir det enklare än någonsin att tillåta gäster att använda ditt nätverk för internetåtkomst utan att ge ut ditt lösenord. Gästnätverket skapar ett extra nätverk med eller utan lösenord för dina vänner att använda. Detta görs enkelt i routerns webbgränssnitt eller medföljande programvara.USB-port – dela skrivare eller hårddisk i nätverket!Att ha USB-port på routern är en stor fördel. Dels kan man ansluta en USB-hårddisk och använda den som nätverkslagring likt en NAS. Eller ansluta en skrivare så att alla i nätverket kan utnyttja den trådlöst via routern. Med WNDR3800 kan du komma åt alla filer som ligger på en ansuten USB-hårddisk via din iOS eller Android enhet, detta genom att ladda ner appen "RS Cloud" från respektive tillverkares e-butiker. Klicka på länken om du vill veta mer om Router Okategoriserade produkter 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter