Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös router med dual-band

Netgear WNDR4500

  Art.nr: 162873
  • Upp till 450+450 Mbit/s
  • Dual-Band
  • 4 Gigabit LAN-portar
  • 2 USB-portar
  • Dubbla brandväggar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Netgear WNDR4500 är en populär trådlös router med dual-band som klarar upp till 450+450Mbps. Med Netgear WNDR4500 kan du strömma HD-material utan problem tack vare hög hastighet och stark antennsignal. Vill du istället använda dig av kabel så leverar den 1000Mbit/s i de trådade nätverket.

Dual band 450+450Mbps
Tekniken dual band tillåter överföring i både 2,4GHz och 5GHz-banden i upp till 450Mbit/s trådlös hastighet vilket är idealt för tung överföring så som HD-streaming. 5GHz-banden är dessutom mer störningsfritt vilket är en stor fördel på områden med mycket annan radiotrafik så som trådlösa telefoner, andra 2,4GHz nätverk, bluetooth, med mera. Störningar i nätverket kan resultera i problem som sämre trådlös räckvidd, tappad anslutning och minskad hastighet.

USB-port
Att ha USB-port på routern är en stor fördel. Dels kan man ansluta en USB-hårddisk och använda den som nätverkslagring likt en NAS. Eller ansluta en skrivare så att alla i nätverket kan utnyttja den trådlöst via routern.

Push `N’ Connect - ett enklare sätt att ansluta enheter!
En smart funktion som låter dig ansluta enheter smidigare till routern. Istället för att behöva leta upp nätverket och sedan skriva in ett långt nätverkslösenord trycker du bara in knappen på routern och sedan på den enheten du vill koppla samman med och de ansluts automatiskt utan krångel. Viktigt att tänka på är att enheten du vill ansluta måste stödja Push `N’ Connect.

Systemkrav
Microsoft® Windows 7, Vista®, XP®, 2000, Mac OS®, UNIX®, or Linux®
Microsoft® Internet Explorer® 5.0, Firefox® 2.0, Safari® 1.4, or Google Chrome™ 11.0 browsers eller högre

Medföljande tillbehör

  • N900 trådlös dual-band gigabit router
  • Nätverkskabel
  • Strömadapter

Klicka på länken om du vill veta mer om Router

162873 Netgear Netgear WNDR4500 WNDR4500-100EUS Netgear WNDR4500 är en populär trådlös router med dual-band som klarar upp till 450+450Mbps. Med Netgear WNDR4500 kan du strömma HD-material utan problem tack vare hög hastighet och stark antennsignal. Vill du istället använda dig av kabel så leverar den 1000Mbit/s i de trådade nätverket. Dual band 450+450Mbps Tekniken dual band tillåter överföring i både 2,4GHz och 5GHz-banden i upp till 450Mbit/s trådlös hastighet vilket är idealt för tung överföring så som HD-streaming. 5GHz-banden är dessutom mer störningsfritt vilket är en stor fördel på områden med mycket annan radiotrafik så som trådlösa telefoner, andra 2,4GHz nätverk, bluetooth, med mera. Störningar i nätverket kan resultera i problem som sämre trådlös räckvidd, tappad anslutning och minskad hastighet. USB-port Att ha USB-port på routern är en stor fördel. Dels kan man ansluta en USB-hårddisk och använda den som nätverkslagring likt en NAS. Eller ansluta en skrivare så att alla i nätverket kan utnyttja den trådlöst via routern. Push `N’ Connect - ett enklare sätt att ansluta enheter! En smart funktion som låter dig ansluta enheter smidigare till routern. Istället för att behöva leta upp nätverket och sedan skriva in ett långt nätverkslösenord trycker du bara in knappen på routern och sedan på den enheten du vill koppla samman med och de ansluts automatiskt utan krångel. Viktigt att tänka på är att enheten du vill ansluta måste stödja Push `N’ Connect. Systemkrav Microsoft® Windows 7, Vista®, XP®, 2000, Mac OS®, UNIX®, or Linux® Microsoft® Internet Explorer® 5.0, Firefox® 2.0, Safari® 1.4, or Google Chrome™ 11.0 browsers eller högre Medföljande tillbehör N900 trådlös dual-band gigabit router Nätverkskabel Strömadapter Klicka på länken om du vill veta mer om Router Okategoriserade produkter 3,7 6 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter