Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattensäker kamera med 16 megapixlar och Full HD-inspelning

Nikon AW100 Camouflage

  Art.nr: 162759
  • 16 megapixlar
  • 5x optisk zoom
  • Vatten,stöt och- frostsäker
  • Inbyggd GPS med världskarta
  • Full HD- inspelning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Här har vi en kamera som minst sagt är tuff. AW100 klarar vatten upp till 10 meters djup och har inga problem med skakningar eller frost. Är du ute efter en kamera som kan dokumentera dina äventyr utan att ge vika för naturens prövningar så är AW 100 något för dig. Kameran är inte bara extremt hållbar, den har även inbyggd GPS, ger dig möjlighet att ta foton i svagt ljus och filma i knivskarp Full HD upplösning. Låt tuffingen AW100 bli en del av ditt nästa äventyr.

16 megapixlar
CMOS-bildsensor med 16 megapixel gör det möjligt att ta mycket detaljerade bilder, göra kreativa beskärningar och skapa mycket skarpa förstoringar i affischstorlek. CMOS-sensorn är också mycket energisnål och tillåter dig att ta bilder i svagt ljus

Full HD-filmer
Fånga dina bästa ögonblick i Full HD-film (1 080p) med stereoljud. Anslut därefter din HDTV till kamerans HDMI-port och låt dina vänner ta del av äventyret.

Optisk bildstabilisatorgör dina bilder stabila och motverkar skakningar när du fotar. Perfekt när du ska fota i rörelse eller utan stativ.

3-tums LCD
Stor LCD-skärm med extremt hög kvalitet (921 000 bildpunkters upplösning) som ger en bildvisning med suveräna detaljer, hög kontrast och bred visningsvinkel.

Nikon Nikon AW100 Camouflage VMA894E1 Här har vi en kamera som minst sagt är tuff. AW100 klarar vatten upp till 10 meters djup och har inga problem med skakningar eller frost. Är du ute efter en kamera som kan dokumentera dina äventyr utan att ge vika för naturens prövningar så är AW 100 något för dig. Kameran är inte bara extremt hållbar, den har även inbyggd GPS, ger dig möjlighet att ta foton i svagt ljus och filma i knivskarp Full HD upplösning. Låt tuffingen AW100 bli en del av ditt nästa äventyr. 16 megapixlar CMOS-bildsensor med 16 megapixel gör det möjligt att ta mycket detaljerade bilder, göra kreativa beskärningar och skapa mycket skarpa förstoringar i affischstorlek. CMOS-sensorn är också mycket energisnål och tillåter dig att ta bilder i svagt ljus Full HD-filmer Fånga dina bästa ögonblick i Full HD-film (1 080p) med stereoljud. Anslut därefter din HDTV till kamerans HDMI-port och låt dina vänner ta del av äventyret. Optisk bildstabilisatorgör dina bilder stabila och motverkar skakningar när du fotar. Perfekt när du ska fota i rörelse eller utan stativ. 3-tums LCD Stor LCD-skärm med extremt hög kvalitet (921 000 bildpunkters upplösning) som ger en bildvisning med suveräna detaljer, hög kontrast och bred visningsvinkel. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter