Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Nikon P520 med 42x optisk zoom och inbyggd GPS

Nikon COOLPIX P520 Red

  Art.nr: 184102
  • 18 megapixlar
  • 42x optisk zoom
  • Vinklingsbar LCD-skärm
  • WiFi-kompatibel
  • Inbyggd GPS

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nikon COOLPIX P520 är en ny smart kamera ifrån Nikon som erbjuder dig hela 42x superzoom, med ett kraftfullt objektiv som har en brännvid på hela 24-1000 mm. Objektivet täcker allt ifrån  vidvinkels-foton till telefoton och närbilder. Nikon har lyckats ge P520 hela 18 megapixlar så du alltid får dina stunder sparade i högsta kvalitet. Kameran är också utrustad med en optisk vibrationsreducering som gör att bilderna kommer blir skarpa, även när du väljer att anända den starka zoomen. Med den vinklingsbara LCD-skärmen kan du enkelt ta bilder nära marken och liknande utan att behöva böja/krypa nära marken. P520 Är även utrustad med Full HD-video, allt i en stark och pålitlig kamera. 

Sensor

P520 är utrustad med en känslig CMOS-bildsensor och en mycket snabb EXPEED C2-processor. När dessa två får jobba tillsammans kan man uppnå enastående resultat. Du kommer få skarpa bilder även i dåliga ljusförhållanden, detta eftersom varje pixel får mer ljus. Med Nikons P520 kan man fotografera när man själv vill, utan att behöva vara rädd för bildbrus och liknande.

Optisk linsförskjutning 

Med hjälp av andra generationens vibrationsreducering görs det möjligt för dig att ta högkvalitativa bilder  med lägre slutartid. Detta gör det möjligt för dig att t.ex. ta skarpa bilder från ett fordon i rörelse. 

Full HD-video

P520 erbjuder dig möjligheten att kunna spela in och filma i det kvalitativa formatet Full HD. Med en speciell knapp på kameran hoppar du direkt in i inspelningsläget och kan därefter fånga ditt material, snabbt och enkelt. Om du skulle vilja ta ett vanilgt fotografi medans du filmar så är detta också fullt möjligt. 

WiFi

Kameran är också kompatibel med WiFi vilket gör att du enkelt kan föra över dina bilder och filmer till din smarta enhet. Kameran kräver dock en WiFi-adapter som säljs separat. Namnet på adaptern är följande: Nikon WU-1a.

Inbyggd GPS

För att du alltid ska kunna hitta tillbaka till dina smultronställen så har NIkon valt att ge P520 en inbyggd GPS. Med GPSen kan du registrera exakt vilken latitud och longitud som en bild togs, bilden kommer då vissas som en "geotagg" på kartan. Du kan också ställa in så att kameran visar färdvägen hem eller liknande. GPS-funktionerna är väldigt användbara om man tycker om att vara ute och fota i skog och mark. 

Makroläge

När du ställer in kameran i makroläget görs det möjligt för P520 att fotografera motiv på väldigt nära håll, och samtidigt behålla fokus. 1 cm är närgränsen, vilket gör att du kommer kunna fånga de allra minsta detaljerna och på så vis få ett lysande resultat. 

Nikon Nikon COOLPIX P520 Red VNA252E1 Nikon COOLPIX P520 är en ny smart kamera ifrån Nikon som erbjuder dig hela 42x superzoom, med ett kraftfullt objektiv som har en brännvid på hela 24-1000 mm. Objektivet täcker allt ifrån  vidvinkels-foton till telefoton och närbilder. Nikon har lyckats ge P520 hela 18 megapixlar så du alltid får dina stunder sparade i högsta kvalitet. Kameran är också utrustad med en optisk vibrationsreducering som gör att bilderna kommer blir skarpa, även när du väljer att anända den starka zoomen. Med den vinklingsbara LCD-skärmen kan du enkelt ta bilder nära marken och liknande utan att behöva böja/krypa nära marken. P520 Är även utrustad med Full HD-video, allt i en stark och pålitlig kamera.  Sensor P520 är utrustad med en känslig CMOS-bildsensor och en mycket snabb EXPEED C2-processor. När dessa två får jobba tillsammans kan man uppnå enastående resultat. Du kommer få skarpa bilder även i dåliga ljusförhållanden, detta eftersom varje pixel får mer ljus. Med Nikons P520 kan man fotografera när man själv vill, utan att behöva vara rädd för bildbrus och liknande. Optisk linsförskjutning  Med hjälp av andra generationens vibrationsreducering görs det möjligt för dig att ta högkvalitativa bilder  med lägre slutartid. Detta gör det möjligt för dig att t.ex. ta skarpa bilder från ett fordon i rörelse.  Full HD-video P520 erbjuder dig möjligheten att kunna spela in och filma i det kvalitativa formatet Full HD. Med en speciell knapp på kameran hoppar du direkt in i inspelningsläget och kan därefter fånga ditt material, snabbt och enkelt. Om du skulle vilja ta ett vanilgt fotografi medans du filmar så är detta också fullt möjligt.  WiFi Kameran är också kompatibel med WiFi vilket gör att du enkelt kan föra över dina bilder och filmer till din smarta enhet. Kameran kräver dock en WiFi-adapter som säljs separat. Namnet på adaptern är följande: Nikon WU-1a. Inbyggd GPS För att du alltid ska kunna hitta tillbaka till dina smultronställen så har NIkon valt att ge P520 en inbyggd GPS. Med GPSen kan du registrera exakt vilken latitud och longitud som en bild togs, bilden kommer då vissas som en "geotagg" på kartan. Du kan också ställa in så att kameran visar färdvägen hem eller liknande. GPS-funktionerna är väldigt användbara om man tycker om att vara ute och fota i skog och mark.  Makroläge När du ställer in kameran i makroläget görs det möjligt för P520 att fotografera motiv på väldigt nära håll, och samtidigt behålla fokus. 1 cm är närgränsen, vilket gör att du kommer kunna fånga de allra minsta detaljerna och på så vis få ett lysande resultat.  Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter