Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Förbättrade NS400 för iPhone

Nocs NS400 iOS - Flat Cable - Black

  Art.nr: 181839
 • Testvinnare!
 • Designade i Stockholm
 • Klar och tydlig ljudbild
 • Treknappskontroll för din iPryl
 • Aluminiumhus
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Dyrken 2015-05-19
  Topp 100 skribent

  Rejäl lur med tunn bas

  Köpte denna till min dotter (18). Hon har haft problem med lurar som går sönder hela tiden. Den här verkar mer hållbar, både sladd och själva lurarna (metall). Dock är ljudet lite väl ljust och saknar en del bas. Men man kan väl inte få allt för en fyrhundring...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • EricTheViking 2014-09-10

  Value for money!

  Bra ljud till rimlig kostnad - och utan trassel. Bra köp med andra ord.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Trebensberra 2014-01-04

  Nästan fullträff

  Djup och tydlig bas, som inte tar över för mycket, tydlig diskant utan att bli för skarp. Tappar något i mellanregistret men inget allvarligt för denna prisklass. Utmärkt byggkvalité och dessutom sjukt snygga!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MarcusW 2013-12-23

  Prisvärd uppgradering

  Jag köpte dessa hörlurarna för att ersätta mina Apple hörlurar som jag inte upplever håller måttet. Jag upplever en klar skillnad i kvalitet och framför allt djupet i musiken återges mycket bättre än i "budgetlurar".
  Jag använder dessa till träning, promenader, lyssna på podcasts, telefonsamtal, ljudböcker, se filmer etc. och är nöjd med lurarna i alla sammanhang.
  +Bra och fylligt ljud
  +Sladdarna trasslar verkligen mindre
  +Är en stor fördel att ha fjärrkontroll med inbyggd mikrofon
  +Prisvärd
  -Ibland återges lite missljud från sladden om man t.ex springer

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • groban 2013-11-12

  Nöjd kund

  Köpte dessa efter original hörlurarna slutat fungera, mycket bra ljud samt att en stor fördel är man slipper ihoptrasslad kabel.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 106 dB
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör Extra öronproppar 2S/2M/2L
Färg Svart

Produktbeskrivning

Nocs

Nocs är ett svenskt varumärke som bildades 2008 med målet att matcha Apple när det kommer till design och prestanda. Nocs strävar efter att arbeta med de finaste materialen, såsom aluminium och kevlar.

Nocs NS400 Aluminium iOS Black

NS400 som redan är en av de bästa in ear-lurarna på marknaden har nu blivit ännu bättre med en trasselfri platt kabel. Nya NS400 har hållbara aluminiumhus och precis som tidigare är kablarna förstärkta med kevlar. De mjuka silikonpropparna har bra ljudisolering för att försäkra dig om en fantastisk musiklyssning.

Ljud

De 8mm stora dynamiska högtalarmembranen är designade för bästa möjliga ljudupplevelse. Hörlurarna ger dig kraftfullt men ändå balanserat exakt ljud med otroliga detaljer och djup basåtergivning. NS400 är också ett headset anpassat för iPhone, iPad och iPod med en mikrofon som fångar upp talet i en 360°-radie, så att du hörs hur sladden än ligger.

Kompabilitet

Fjärrkontroll och mikrofon:

Fjärrkontrollen:

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Marshall Mode - Black
(2 st)
 • Grym ljudbild
 • Perfekt passform
 • 4 olika storlekar av öronproppar

349:-

Nocs Nocs NS400 iOS - Flat Cable - Black NS400-101 Nocs Nocs är ett svenskt varumärke som bildades 2008 med målet att matcha Apple när det kommer till design och prestanda. Nocs strävar efter att arbeta med de finaste materialen, såsom aluminium och kevlar. Nocs NS400 Aluminium iOS Black NS400 som redan är en av de bästa in ear-lurarna på marknaden har nu blivit ännu bättre med en trasselfri platt kabel. Nya NS400 har hållbara aluminiumhus och precis som tidigare är kablarna förstärkta med kevlar. De mjuka silikonpropparna har bra ljudisolering för att försäkra dig om en fantastisk musiklyssning. Ljud De 8mm stora dynamiska högtalarmembranen är designade för bästa möjliga ljudupplevelse. Hörlurarna ger dig kraftfullt men ändå balanserat exakt ljud med otroliga detaljer och djup basåtergivning. NS400 är också ett headset anpassat för iPhone, iPad och iPod med en mikrofon som fångar upp talet i en 360°-radie, så att du hörs hur sladden än ligger. Kompabilitet Fjärrkontroll och mikrofon: Fjärrkontrollen: In-ear 4,2 5 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Hörlurar & Headset
 4. In-ear