Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Nya förbättrade NS400 för Android

Nocs NS400 Uni - Flat Cable - Black

  Art.nr: 181843
  • Designade i Stockholm
  • Klar och tydlig ljudbild
  • Universal enknappsfjärrkontroll för smartphones
  • Aluminiumhus
  • Platt trasselfri kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nocs

Nocs är ett svenskt varumärke som bildades 2008 med målet att matcha Apple när det kommer till design och prestanda. Nocs strävar efter att arbeta med de finaste materialen, såsom titan, aluminium och kevlar. Här har de tagit fram en universal hörlur för smartphones som till exempel Android, Blackberry och Windows-telefoner med en enknappsfjärrkontroll för att styra musiken.

Nocs NS400 Aluminium Android Black

NS400 som redan är en av de bästa in ear-lurarna på marknaden har nu blivit ännu bättre med en trasselfri platt kabel. Nya NS400 har hållbara aluminiumhus och precis som tidigare är kablarna förstärkta med kevlar. De mjuka silikonpropparna har bra ljudisolering för att försäkra dig om en fantastisk musiklyssning.

Ljud

De 8mm stora dynamiska högtalarmembranen är designade för bästa möjliga ljudupplevelse. Hörlurarna ger dig kraftfullt men ändå balanserat exakt ljud med otroliga detaljer och djup basåtergivning. NS400 är ett headset anpassat för de flesta smartphones med en mikrofon som fångar upp talet i en 360°-radie, så att du hörs hur sladden än ligger.

Kompatibilitet

Fjärrkontrollen och mikrofonen har full kompabilitet med de flesta smartphones. Kravet är att telefonen har den senaste programvaran och en 3,5 mm stereokontakt.

Gratis Android-app!

Nocs Remote Control™ är ett gratis program till Android. Du får möjlighet att konfigurera fjärrkontrollen med en mängd olika inställningar efter dina önskemål och behov. Svara / lägg på, byt spår, justera volymen upp / ned och starta program är bara några av de funktioner du kan använda.

Appen finns tillgänglig för nedladdning via Google Play: Nocs Remote Control™

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Nocs Nocs NS400 Uni - Flat Cable - Black NS400U-101 NocsNocs är ett svenskt varumärke som bildades 2008 med målet att matcha Apple när det kommer till design och prestanda. Nocs strävar efter att arbeta med de finaste materialen, såsom titan, aluminium och kevlar. Här har de tagit fram en universal hörlur för smartphones som till exempel Android, Blackberry och Windows-telefoner med en enknappsfjärrkontroll för att styra musiken.Nocs NS400 Aluminium Android BlackNS400 som redan är en av de bästa in ear-lurarna på marknaden har nu blivit ännu bättre med en trasselfri platt kabel. Nya NS400 har hållbara aluminiumhus och precis som tidigare är kablarna förstärkta med kevlar. De mjuka silikonpropparna har bra ljudisolering för att försäkra dig om en fantastisk musiklyssning.LjudDe 8mm stora dynamiska högtalarmembranen är designade för bästa möjliga ljudupplevelse. Hörlurarna ger dig kraftfullt men ändå balanserat exakt ljud med otroliga detaljer och djup basåtergivning. NS400 är ett headset anpassat för de flesta smartphones med en mikrofon som fångar upp talet i en 360°-radie, så att du hörs hur sladden än ligger.KompatibilitetFjärrkontrollen och mikrofonen har full kompabilitet med de flesta smartphones. Kravet är att telefonen har den senaste programvaran och en 3,5 mm stereokontakt.Gratis Android-app!Nocs Remote Control™ är ett gratis program till Android. Du får möjlighet att konfigurera fjärrkontrollen med en mängd olika inställningar efter dina önskemål och behov. Svara / lägg på, byt spår, justera volymen upp / ned och starta program är bara några av de funktioner du kan använda.Appen finns tillgänglig för nedladdning via Google Play: Nocs Remote Control™ Okategoriserade produkter 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter