Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Nya förbättrade NS400 för Android

Nocs NS400 Uni - Flat Cable - Black

  Art.nr: 181843
 • Designade i Stockholm
 • Klar och tydlig ljudbild
 • Universal enknappsfjärrkontroll för smartphones
 • Aluminiumhus
 • Platt trasselfri kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(14 st)

 • GoMaki 2014-12-07

  Fungerade tyvärr inte alls

  Kan inte ge dessa hörlurar något betyg alls eftersom de inte ens fungerar i min Sony Xperia Mini, "Tillbehöret stöds ej". Väldigt synd då jag kollat på dem innan och bestämde mig för att slå till när de såldes som Veckans Klipp för endast 299 kr :-(

  Eller
  Avbryt
 • 2014-11-14

  Väldigt bra, med ett undantag

  Utmärkta hörlurar med tanke på priset.

  Ljudet är superbt med priset i åtanke. Bra tryck i basen.
  Micen fungerar bra vid samtal än så länge och man behöver inte ha den precis vid munnen för att folk ska höra en.

  Hörlurarna osar hög kvalité rakt igenom. Bra materialval. Däremot är gummit man stoppar i öronen väldigt väldigt glatt. Detta gör att dom hyfsat lätt trillar ur öronen. Dem borde självklart valt gummi med mer friktion i. Men det är en petitess i sammanhanget.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • jakester 2014-03-17

  Bra lurar till vettigt pris

  Köpte dessa samtidigt som ett par Coloud the Pop. Ljudkvaliteten går inte att jämföra - bra balans mellan bas/mellan/diskant. Mikrofonen verkar också funka bra då ingen klagat på att jag inte hörs vid samtal.
  Helt klart ett av de mest prisvärda lurar jag ägt (och det börjar bli ett par stycken)
  Enda minuset är att appen (med möjlighet att programmera den enda knappen) inte fungerar tillfredsställande med min Samsung Galaxy S3.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • XaxiZ 2014-02-26

  Bra lurar!

  Det mesta är bra med dessa lurar, bra ljud, kvalitet osv. Dock anser jag att de har en tendens att trilla ut. Dels för att de är för stora och dels för att de är för "torra" och inte får något bra fäste.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Aglar 2013-12-09

  Nocs

  Jag har en xperia zr och ovanstående lurar,skruvat lite på Eq, kanonljud för billig slant,

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 106 dB
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör Extra öronproppar 2S/2M/2L
Färg Svart

Produktbeskrivning

Nocs

Nocs är ett svenskt varumärke som bildades 2008 med målet att matcha Apple när det kommer till design och prestanda. Nocs strävar efter att arbeta med de finaste materialen, såsom titan, aluminium och kevlar. Här har de tagit fram en universal hörlur för smartphones som till exempel Android, Blackberry och Windows-telefoner med en enknappsfjärrkontroll för att styra musiken.

Nocs NS400 Aluminium Android Black

NS400 som redan är en av de bästa in ear-lurarna på marknaden har nu blivit ännu bättre med en trasselfri platt kabel. Nya NS400 har hållbara aluminiumhus och precis som tidigare är kablarna förstärkta med kevlar. De mjuka silikonpropparna har bra ljudisolering för att försäkra dig om en fantastisk musiklyssning.

Ljud

De 8mm stora dynamiska högtalarmembranen är designade för bästa möjliga ljudupplevelse. Hörlurarna ger dig kraftfullt men ändå balanserat exakt ljud med otroliga detaljer och djup basåtergivning. NS400 är ett headset anpassat för de flesta smartphones med en mikrofon som fångar upp talet i en 360°-radie, så att du hörs hur sladden än ligger.

Kompatibilitet

Fjärrkontrollen och mikrofonen har full kompabilitet med de flesta smartphones. Kravet är att telefonen har den senaste programvaran och en 3,5 mm stereokontakt.

Gratis Android-app!

Nocs Remote Control™ är ett gratis program till Android. Du får möjlighet att konfigurera fjärrkontrollen med en mängd olika inställningar efter dina önskemål och behov. Svara / lägg på, byt spår, justera volymen upp / ned och starta program är bara några av de funktioner du kan använda.

Appen finns tillgänglig för nedladdning via Google Play: Nocs Remote Control™

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Nocs Nocs NS400 Uni - Flat Cable - Black NS400U-101 NocsNocs är ett svenskt varumärke som bildades 2008 med målet att matcha Apple när det kommer till design och prestanda. Nocs strävar efter att arbeta med de finaste materialen, såsom titan, aluminium och kevlar. Här har de tagit fram en universal hörlur för smartphones som till exempel Android, Blackberry och Windows-telefoner med en enknappsfjärrkontroll för att styra musiken.Nocs NS400 Aluminium Android BlackNS400 som redan är en av de bästa in ear-lurarna på marknaden har nu blivit ännu bättre med en trasselfri platt kabel. Nya NS400 har hållbara aluminiumhus och precis som tidigare är kablarna förstärkta med kevlar. De mjuka silikonpropparna har bra ljudisolering för att försäkra dig om en fantastisk musiklyssning.LjudDe 8mm stora dynamiska högtalarmembranen är designade för bästa möjliga ljudupplevelse. Hörlurarna ger dig kraftfullt men ändå balanserat exakt ljud med otroliga detaljer och djup basåtergivning. NS400 är ett headset anpassat för de flesta smartphones med en mikrofon som fångar upp talet i en 360°-radie, så att du hörs hur sladden än ligger.KompatibilitetFjärrkontrollen och mikrofonen har full kompabilitet med de flesta smartphones. Kravet är att telefonen har den senaste programvaran och en 3,5 mm stereokontakt.Gratis Android-app!Nocs Remote Control™ är ett gratis program till Android. Du får möjlighet att konfigurera fjärrkontrollen med en mängd olika inställningar efter dina önskemål och behov. Svara / lägg på, byt spår, justera volymen upp / ned och starta program är bara några av de funktioner du kan använda.Appen finns tillgänglig för nedladdning via Google Play: Nocs Remote Control™ Okategoriserade produkter 3,6 14 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter