Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Robust hörlur med ett kraftfullt ljud!

Nocs NS700 Phaser iOS - Black

  Art.nr: 175219
 • Kraftfullt ljud!
 • 20 - 20,000 Hz
 • Fjärrkontroll och Mikrofon
 • 40 mm membran
 • Kevlar-förstärkta kablar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nocs NS700 Phaser - Black

Nocs är ett svenskt varumärke som bildades 2008 med målet att matcha Apple när det kommer till design och prestanda. Nocs strävar efter att arbeta med de finaste material, såsom aluminium, rostfritt stål, titan och kevlar.

NS700 har blivit finjusterade av musiker, producenter och DJ: s och kommer utan tvekan att tillfredsställa de mest krävande musikälskare. Nocs har lagt all ansträngning i materialet och akustiken. Du får ett kraftfullt ljud, naturlig ljudisolering, felfri ergonomi med extrem hållbarhet.

Ljudegenskaper

Det kraftfulla ljudet kommer från de 40 mm stora membranen. Du får balanserade detaljer och djup bas och kommer att vilja lyssna på musiken om och om igen!

Material och design

Varje del, från det superstarka TR90 nylonpannbandet, den mjuka gummifodringen och utsökta tätningsringar till de kevlar-förstärkta kablarna, har noggrant utformats för att erbjuda en perfekt passform och överlägsen hållbarhet!.

Kompatibilitet

Fjärrkontrollen och mikrofonen stöds av:
iPod nano (4: e generationen och senare)
iPod classic (120 GB, 160 GB)
iPod touch (2: a generationen och senare)
iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S
iPad och iPad 2
Fjärrkontrollen stöds av iPod shuffle (3: e generationen och senare)


 

Paketet innehåller:

 • NS700 hörlurar
 • Fjärrkontroll och mikrofon
 • Bärväska
 • Bruksanvisning

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Design med maximal finish

499:-

Nocs Nocs NS700 Phaser iOS - Black NS700-001 Nocs NS700 Phaser - Black Nocs är ett svenskt varumärke som bildades 2008 med målet att matcha Apple när det kommer till design och prestanda. Nocs strävar efter att arbeta med de finaste material, såsom aluminium, rostfritt stål, titan och kevlar. NS700 har blivit finjusterade av musiker, producenter och DJ: s och kommer utan tvekan att tillfredsställa de mest krävande musikälskare. Nocs har lagt all ansträngning i materialet och akustiken. Du får ett kraftfullt ljud, naturlig ljudisolering, felfri ergonomi med extrem hållbarhet. Ljudegenskaper Det kraftfulla ljudet kommer från de 40 mm stora membranen. Du får balanserade detaljer och djup bas och kommer att vilja lyssna på musiken om och om igen! Material och design Varje del, från det superstarka TR90 nylonpannbandet, den mjuka gummifodringen och utsökta tätningsringar till de kevlar-förstärkta kablarna, har noggrant utformats för att erbjuda en perfekt passform och överlägsen hållbarhet!. Kompatibilitet Fjärrkontrollen och mikrofonen stöds av: iPod nano (4: e generationen och senare) iPod classic (120 GB, 160 GB) iPod touch (2: a generationen och senare) iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S iPad och iPad 2 Fjärrkontrollen stöds av iPod shuffle (3: e generationen och senare)   Paketet innehåller: NS700 hörlurar Fjärrkontroll och mikrofon Bärväska Bruksanvisning Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter