Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Litet headset med modern design!

Nokia BH-108

  Art.nr: 148726
 • Multifunktionsknapp
 • Öronbygel
 • Taltid upp till 5h
 • Passningstid upp till 120h

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Errol 2012-10-18

  Sitter inte skönt på men i övrigt bra!

  Denna fungerar alldeles ypperligt men vi som haft en Nokia BH-104 innan, upplever att denna sitter mycket mer obekvämt på, i övrig finns det inget att anmärka på.

  Eller
  Avbryt
 • Tewe 2012-04-21

  Nokia BH-108, bra köp

  Riktigt bra headset med lång batteritid. Den är också lätt att koppla ihop med telefonen. Bra tänk med att sköta allt med en knapp.

  Enda minus är knappen för svara/lägga på. Den är trög, kräver hårt tryck och knappen talar inte om för användaren när trycket är tillräckligt hårt för att starta eller lägga på samtalen.

  Trots minus för knappen är den mer än värt sitt pris!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • raggen 2012-02-15

  nokia

  Väldigt bra handsfree :) bra räckvidd å taltid tog bort bygeln och bytte gummit på den funkar kanon de enda negativa var att det inte blir samma ringsignal som man har på telen utan en halvkass nokia ringsignal men i övrigt så riktigt prisvärd iaf

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • hej, vilka av nokia modellerna är den kompelativ med? tacksam för svar /Jörgen

  Jorgen 2012-01-18
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Alla med bluetooth.

   stelex 2013-04-15

Teknisk specifikation

Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd EDR, HFP, HSP
Bluetooth-version 2.1
Räckvidd 10 meter
Strömförsörjning
Batterityp Li-Ion
Taltid 5,0h
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 53,5 mm
Djup 1632,0 mm
Höjd 8,3 mm
Vikt 9 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Laddare (AC-3), manual

Produktbeskrivning

Trådlös frihet - ha händerna fria och därmed möjlighet att arbeta köra bil eller vad som står på schemat. Ett trådlöst bekvämt headset som dessutom är lättanvänt för alla tillfällen. Med en ren och minimalistisk design ser man med vilken omsorg själva headsetet är tillverkat. Det är lättanvänt med en endast en knapp som sköter allt från på och av till svara och avsluta samtal.

Multifunktionsknapp
Sätt på och stäng av headsetet eller besvara och avsluta ett samtal med den praktiska multifunktionsknappen. Allt som krävs är en tryckning.
Nokia Nokia BH-108 Trådlös frihet - ha händerna fria och därmed möjlighet att arbeta köra bil eller vad som står på schemat. Ett trådlöst bekvämt headset som dessutom är lättanvänt för alla tillfällen. Med en ren och minimalistisk design ser man med vilken omsorg själva headsetet är tillverkat. Det är lättanvänt med en endast en knapp som sköter allt från på och av till svara och avsluta samtal.MultifunktionsknappSätt på och stäng av headsetet eller besvara och avsluta ett samtal med den praktiska multifunktionsknappen. Allt som krävs är en tryckning. Okategoriserade produkter 3,7 3 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter