Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stabilt handgrepp med inbyggt batteri

Nokia Camera Grip for Lumia 1020

  Art.nr: 194953
 • Stabilt fäste för enhandsanvändning
 • Perfekt passform
 • Stabil konstruktion
 • Snabb & enkel montering
 • Inbyggt batteri

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • TJOHO 2014-03-22

  Toppenpryl!

  Har du en Lumia 1020 så ska du ha denna.
  Bättre känsla i avtryckaren, bättre grepp, och bättre batteritid.

  Negativt är att man inte kan stänga av luren med denna "skrud" fastsatt på telefonen.
  WP8 har ju den smått icke charmanta egenheten att vara i power-on-mode när laddning sker, så det har ju ingenting med produkten i sig eller Nokia att göra,
  men att ha denna på "för jämnan" ger inte så mycket längre batteritid jämfört med om du stänger av luren på natten (utan greppet på).
  Ett smidigare handgrepp för att montera av/på greppet hade varit önskvärt.

  Inte så prisvärt, men det är ju vad det kostar.
  Telefonen blir betydligt mer användbar som kamera med denna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • saag 2014-03-21

  Bra köp

  Lätt att sätta fast. Sitter som gjuten. Ger ett perfekt grepp samtidigt som den skyddar telefonen. Känslan att fota blir mer som en kamera än en mobil. Det extra batteriet behövs när man använder kameran flitigt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 94thstreet 2014-02-13

  Bra kameratillbehör!

  Jättebra!
  Utökar batteritiden och förenklar fotograferingen. Fungerade perfekt med några dagars intensiv (turist) fotografering i New York!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JanS 2014-02-12

  ett måste ha för den som tar bilder

  Värde av telefonen som kamera blir mycket högre.
  Kan varmt rekommendera för alla som tar bilder med Nokia Lumia 1020. Och det skall man verkligen göra. De är super.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Stabilare och skarpare bilder 

Detta smidiga fäste monteras på din Nokia Limia 1020 för att ge dig ett skönare och stabilare grepp om din kamera, så att du kan ta stabilare foton utan skanningar och störningar.

Med detta grepp erbjuds smidigare och smärtfri fotografering så att du kan fotografera med endast en hand utan några som helst problem, perfekt för spontana självporträtt.

Inbyggt batteri

Detta smidiga fäste har ett inbyggt batteri som tillåter dig att ta upp till 285 fler bilder än vad som tidigare varigt möjligt.

Detta inbyggda batteri laddar din mobil när du är ute och fotograferar så du inte behöver oroa dig för att förlora värdefull batteritid.

Mångsidigt användningsområde

Detta smidiga grepp ifrån Nokia är utrustad med en universal anslutning som gör det möjligt för dig att ansluta valfri standard camera tripod. Perfekt för lång exponerings fotografering.

Nokia Nokia Camera Grip for Lumia 1020 02738F6 Stabilare och skarpare bilder  Detta smidiga fäste monteras på din Nokia Limia 1020 för att ge dig ett skönare och stabilare grepp om din kamera, så att du kan ta stabilare foton utan skanningar och störningar. Med detta grepp erbjuds smidigare och smärtfri fotografering så att du kan fotografera med endast en hand utan några som helst problem, perfekt för spontana självporträtt. Inbyggt batteri Detta smidiga fäste har ett inbyggt batteri som tillåter dig att ta upp till 285 fler bilder än vad som tidigare varigt möjligt. Detta inbyggda batteri laddar din mobil när du är ute och fotograferar så du inte behöver oroa dig för att förlora värdefull batteritid. Mångsidigt användningsområde Detta smidiga grepp ifrån Nokia är utrustad med en universal anslutning som gör det möjligt för dig att ansluta valfri standard camera tripod. Perfekt för lång exponerings fotografering. Okategoriserade produkter 5 4 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter