Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stabilt handgrepp med inbyggt batteri

Nokia Camera Grip for Lumia 1020

  Art.nr: 194961
 • Stabilt fäste för enhandsanvändning
 • Perfekt passform
 • Stabil konstruktion
 • Snabb & enkel montering
 • Inbyggt batteri

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Hellan24 2014-04-27

  Skönt!

  Jättebra och jätte skön att hålla i när man tar kort och att filma med. Till och med att surfa! Mindre risk att tappa mobilen. Hand ledband tillkommer med handgripen. Vilket jag inte visste om. Great! :)
  Men se upp att ha bandet tillsammans med mobilen i fickan. Den lämnar svarta repor. Det går att ta bort reporna. Att ha med handgripen i fickan på jeans är inte optimalt. Se till att du har tillräcklig stora fickor för att ge plats till mobilen med handgrip.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Stabilare och skarpare bilder 

Detta smidiga fäste monteras på din Nokia Limia 1020 för att ge dig ett skönare och stabilare grepp om din kamera, så att du kan ta stabilare foton utan skanningar och störningar.

Med detta grepp erbjuds smidigare och smärtfri fotografering så att du kan fotografera med endast en hand utan några som helst problem, perfekt för spontana självporträtt.

Inbyggt batteri

Detta smidiga fäste har ett inbyggt batteri som tillåter dig att ta upp till 285 fler bilder än vad som tidigare varigt möjligt.

Detta inbyggda batteri laddar din mobil när du är ute och fotograferar så du inte behöver oroa dig för att förlora värdefull batteritid.

Mångsidigt användningsområde

Detta smidiga grepp ifrån Nokia är utrustad med en universal anslutning som gör det möjligt för dig att ansluta valfri standard camera tripod. Perfekt för lång exponerings fotografering.

Nokia Nokia Camera Grip for Lumia 1020 02738G4 Stabilare och skarpare bilder  Detta smidiga fäste monteras på din Nokia Limia 1020 för att ge dig ett skönare och stabilare grepp om din kamera, så att du kan ta stabilare foton utan skanningar och störningar. Med detta grepp erbjuds smidigare och smärtfri fotografering så att du kan fotografera med endast en hand utan några som helst problem, perfekt för spontana självporträtt. Inbyggt batteri Detta smidiga fäste har ett inbyggt batteri som tillåter dig att ta upp till 285 fler bilder än vad som tidigare varigt möjligt. Detta inbyggda batteri laddar din mobil när du är ute och fotograferar så du inte behöver oroa dig för att förlora värdefull batteritid. Mångsidigt användningsområde Detta smidiga grepp ifrån Nokia är utrustad med en universal anslutning som gör det möjligt för dig att ansluta valfri standard camera tripod. Perfekt för lång exponerings fotografering. Okategoriserade produkter 4 1 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter