Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Liten, smidig hörlursförstärkare från NuForce

NuForce Mobile Music Pump - Black

  Art.nr: 193846
 • 8 timmar batteritid
 • Dela din musik (två hörlursuttag)
 • Endast 22 gram
 • Perfekt till din smartphone eller surfplatta
 • Justerbar förstärkning, 3X eller 5X

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • EL89 2014-12-08

  Bra förstärkning för trögdrivna hörlurar

  Tidigare kommentar pekar åt att den förstärker brus, vilket självklart är sant om du har en enklare spelare med billiga kablar & ett par enkla lurar.

  För att riktigt njuta av musik så behöver du ett par riktigt bra lurar & en bättre uppspelningsenhet.

  Bra boost för ett par 50mm neodymare som kräver mycket ström. Dynamiken märker jag väldigt lite skillnad på (som sig bör) & enda nackdelen är att frekvensområdet är mindre än mina lurar klarar av (5-25000Hz)...

  Rekommenderas till dig med trögdrivna lurar som behöver lite extra volym!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kulan77 2013-11-22

  Nja

  Förstärker upp mycket av surret... Ungefär som man skulla ha jordfel i hörlurarna/mobilen.
  Läge 2x gjorde inte särskilt mycket, så konstant användning av 3x förstärkning. Detta medför att batteritiden blev lite väl låg.

  Dock bra byggkvalite och något man gärna flashar lite med :-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Specifikationer
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Sample Rate Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt 49.2 mW
Strömförbrukning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Impedans Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ingångar 1 st 3,5 mm
Utgångar 2 st 3,5 mm
Övrigt
Storlek (BxHxD) 58.2 x 47.7 x 10 mm Vikt: 22 g
Färg Svart
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Liten, smidig hörlursförstärkare från NuForce!

NuForce Mobile Music Pump, MMP, är en portabel hörlursförstärkare framtagen för att du ska kunna uppleva musiken precis så dom den ska upplevas, vart du än är.

Majoriteten av handhållna musikuppspelare, till exempel smartphones och surfplattor, är inte kraftiga nog för att driva många av dagens högkvalitativa hörlurar. Därför behöver en hörlursförstärkare agera som en hjälpande mellanhand. Men dom flesta förstärkare är otympliga och jobbiga ta med sig och vissa behöver ström från en extern källa för att fungera.

Förstärkaren har en batteritid på 8 timmar och laddas smidigt med hjälp av en micro USB-kabel. Det tar cirka 70 minuter att ladda din MMP förstärkare fullt.

Enkel att använda

NuForce Mobile Music Pump gör sig bäst tillsammans med ett par kraftiga over-ear hörlurar. Musiken blir otroligt mycket mer levande med hjälp av MMP och den är riktigt enkel att använda. Anslut bara din Mobile Music Pump i ditt hörlursuttag på din MP3-spelare, smartphone eller surfplatta och koppla sedan in dina hörlurar i den smidiga hörlursförstärkaren och upplev ett rikt, kristallklart och kraftigt ljud.

Tack vare att MMP har två hörlursingångar kan du lätt dela din favoritmusik tillsammans med en vän.

NuForce NuForce Mobile Music Pump - Black NF-MMP-BLACK Liten, smidig hörlursförstärkare från NuForce! NuForce Mobile Music Pump, MMP, är en portabel hörlursförstärkare framtagen för att du ska kunna uppleva musiken precis så dom den ska upplevas, vart du än är. Majoriteten av handhållna musikuppspelare, till exempel smartphones och surfplattor, är inte kraftiga nog för att driva många av dagens högkvalitativa hörlurar. Därför behöver en hörlursförstärkare agera som en hjälpande mellanhand. Men dom flesta förstärkare är otympliga och jobbiga ta med sig och vissa behöver ström från en extern källa för att fungera. Förstärkaren har en batteritid på 8 timmar och laddas smidigt med hjälp av en micro USB-kabel. Det tar cirka 70 minuter att ladda din MMP förstärkare fullt. Enkel att använda NuForce Mobile Music Pump gör sig bäst tillsammans med ett par kraftiga over-ear hörlurar. Musiken blir otroligt mycket mer levande med hjälp av MMP och den är riktigt enkel att använda. Anslut bara din Mobile Music Pump i ditt hörlursuttag på din MP3-spelare, smartphone eller surfplatta och koppla sedan in dina hörlurar i den smidiga hörlursförstärkaren och upplev ett rikt, kristallklart och kraftigt ljud. Tack vare att MMP har två hörlursingångar kan du lätt dela din favoritmusik tillsammans med en vän. Okategoriserade produkter 3,5 2 490 SEK 490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter