Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

USB-driven hörlursförstärkare ger bättre ljud från datorn!

NuForce uDAC 2 - Black

  Art.nr: 164083
 • USB-driven, ingen extern strömkälla krävs
 • Koaxial S / PDIF-utgång
 • Hörlursimpedans upp till 300 ohm
 • Volymkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • Akka 2012-01-21

  Bästa prylen för att boosta ditt datorljud!

  Bästa prylen för att boosta ditt datorljud!!
  Hade själv väldigt dåligt ljud mellan stationär pc till receiver samt från min Macbook air.

  Kopplade in denna med RCA och det är som natt och dag!

  köp köp köp!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
  • hnk1 2013-10-11

   -

   Varför inte satsa på ett bättre externt usbljudkort direkt istället?

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Frekvensomfång 20-20kHz
Strömförbrukning (Max) 500mW
Effektförbrukning USB-bus 80 mA/5V
Impedans 16-300 Ohm
Uteffekt 80 mW x 2 @ 16-Ohm
Ingångar: USB
Utgångar 2xRCA, 1xKoaxial digital, Hörlursuttag (3,5 mm)
Mått (b x h x d) 68x38x21mm
Medföljande tillbehör USB-kabel (1 meter)

Produktbeskrivning

Förstärk ljudet
Nuforce uDAC 2 är en hörlursförstärkare som även har inbyggt ljudkort. Den kopplas enkelt in via USB och drivs med ström direkt från porten, knytpunkten mellan datorn, musikanläggningen och hörlurarna. Den behöver inga extra drivrutiner och den tar automatiskt över som primär ljudenhet vid inkoppling.

Låt inte det lilla formatet lura dig
Den är liten, smidig att ha med sig till festen eller arbetsplatsen och ger audiofilen bra möjligheter att avnjuta musik med bra kvalitet! Trots sitt lilla format är den utrustad med en avancerad D/A omvandlare som klarar att spela upp allt från MP3 till 24/96 bitars musik. Självklart har man byggt in en kvalitativ hörlursförstärkare i den.
Förstärk ljudet i MP3-filer och i Spotify

DAC (Digital-to-Analog Converter)
De flesta bärbara datorer är normalt inte utformade för bästa ljudkvalitet. NuForce uDAC 2 gör att musiken i din dator låter rikare och fylligare, med mer klarhet i de höga tonerna och mer djup och kraft i mellanregistren och basen. Tack vare uDac 2 så kan dina favorit-hörlurar och -högtalare återge ljud och musik till sin fulla potential. Du kommer att höra detaljer i din favoritmusik du aldrig har hört förut!

NuForce NuForce uDAC 2 - Black Förstärk ljudet Nuforce uDAC 2 är en hörlursförstärkare som även har inbyggt ljudkort. Den kopplas enkelt in via USB och drivs med ström direkt från porten, knytpunkten mellan datorn, musikanläggningen och hörlurarna. Den behöver inga extra drivrutiner och den tar automatiskt över som primär ljudenhet vid inkoppling. Låt inte det lilla formatet lura dig Den är liten, smidig att ha med sig till festen eller arbetsplatsen och ger audiofilen bra möjligheter att avnjuta musik med bra kvalitet! Trots sitt lilla format är den utrustad med en avancerad D/A omvandlare som klarar att spela upp allt från MP3 till 24/96 bitars musik. Självklart har man byggt in en kvalitativ hörlursförstärkare i den. Förstärk ljudet i MP3-filer och i Spotify DAC (Digital-to-Analog Converter) De flesta bärbara datorer är normalt inte utformade för bästa ljudkvalitet. NuForce uDAC 2 gör att musiken i din dator låter rikare och fylligare, med mer klarhet i de höga tonerna och mer djup och kraft i mellanregistren och basen. Tack vare uDac 2 så kan dina favorit-hörlurar och -högtalare återge ljud och musik till sin fulla potential. Du kommer att höra detaljer i din favoritmusik du aldrig har hört förut! Okategoriserade produkter 4 1 695,0000 new Discontinued
 1. Okategoriserade produkter