Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elegant systemkamera med 3" vinklingsbar pekskärm

Olympus E-PL7 1442 II R Black

  Art.nr: 216629
  • Live MOS-sensor med 16,1 effektiva megapixlar
  • Inbyggd bildstabilisator
  • Färdiga filter och effekter
  • 3" vinklingsbar pekskärm
  • Wi-Fi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Olympus E-PL7 sticker ut från mängden. En retrostil helt designad i metall, med snygga linjer och ett bekvämt grepp är den inte bara en imponerande kamera utan också en perfekt accessoar när du är iväg på en fika, ute med vännerna eller iväg på en weekend. Kameran är fylld med en mängd olika funktioner som inbyggd Wi-Fi för parkoppling av kamera och mobiltelefon, Live Guide för justering av manuella inställningar i realtid, 16,1 megapixlar Live MOS-sensor och TruePic VII bildprocessor för enastående bildkvalitet.

Låt kreativiteten komma till liv

E-PL7 låter dig uttrycka dig fullt ut med några av alla de 14 "Art Filters" och 9 "Art Effects" som finns förinställda på systemkameran. Med trendiga filter som Vintage och Partial Colour får dina bilder en snygg, spännande och personlig touch direkt i kameran.

Perfekta selfies med flipskärm

E-PL7 har en smidig flipskärm som hjälper dig ta selfies. Skärmen på 3-tum ställs automatiskt om till selfie-läge så att du kan justera inställningar direkt på skärmen. Du kan till exempel ändra mellan timer eller seriebildtagning med bara några klick.

Blixt medföljer

E-PL7 har ingen inbyggd blixt, så därför medföljer en extern blixt så du fortfarande kan ta bilder inomhus eller i miljöer med dålig belysning.

Trådlöst frihet med inbyggd Wi-Fi

Med inbyggd Wi-Fi kan du dela bilder direkt med dina vänner eller följare. Du behöver inte kablar för att ansluta kameran till en dator, du för enkelt över bilderna direkt till din mobiltelefon och sedan delar du dem där ifrån.

Genom att använda E-PL7 tillsammans med din iOS- eller Android-mobil kommer du att uppleva total trådlös frihet. Du kan kontrollera och justera kamerans inställningar såsom seriebildtagning, intervall, fokus, bländare och slutare direkt från din mobil istället för att använda touch-skärmen på kameran.

Snabb seriebildtagning och Full HD videoinspelning

Med snabb autofokus och seriebildtagning på upp till 8 bilder/sekund säkerställer kameran att du inte missar ett ögonblick när det behövs som mest. För stunder när stillbilder inte räcker kan man använda kameran till att filma med, allt i Full HD med stereoljud.

216629 Olympus Olympus E-PL7 1442 II R Black V205071BE000 Olympus E-PL7 sticker ut från mängden. En retrostil helt designad i metall, med snygga linjer och ett bekvämt grepp är den inte bara en imponerande kamera utan också en perfekt accessoar när du är iväg på en fika, ute med vännerna eller iväg på en weekend. Kameran är fylld med en mängd olika funktioner som inbyggd Wi-Fi för parkoppling av kamera och mobiltelefon, Live Guide för justering av manuella inställningar i realtid, 16,1 megapixlar Live MOS-sensor och TruePic VII bildprocessor för enastående bildkvalitet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Låt kreativiteten komma till liv E-PL7 låter dig uttrycka dig fullt ut med några av alla de 14 "Art Filters" och 9 "Art Effects" som finns förinställda på systemkameran. Med trendiga filter som Vintage och Partial Colour får dina bilder en snygg, spännande och personlig touch direkt i kameran. Perfekta selfies med flipskärm E-PL7 har en smidig flipskärm som hjälper dig ta selfies. Skärmen på 3-tum ställs automatiskt om till selfie-läge så att du kan justera inställningar direkt på skärmen. Du kan till exempel ändra mellan timer eller seriebildtagning med bara några klick. Blixt medföljer E-PL7 har ingen inbyggd blixt, så därför medföljer en extern blixt så du fortfarande kan ta bilder inomhus eller i miljöer med dålig belysning. Trådlöst frihet med inbyggd Wi-Fi Med inbyggd Wi-Fi kan du dela bilder direkt med dina vänner eller följare. Du behöver inte kablar för att ansluta kameran till en dator, du för enkelt över bilderna direkt till din mobiltelefon och sedan delar du dem där ifrån. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Genom att använda E-PL7 tillsammans med din iOS- eller Android-mobil kommer du att uppleva total trådlös frihet. Du kan kontrollera och justera kamerans inställningar såsom seriebildtagning, intervall, fokus, bländare och slutare direkt från din mobil istället för att använda touch-skärmen på kameran. Snabb seriebildtagning och Full HD videoinspelning Med snabb autofokus och seriebildtagning på upp till 8 bilder/sekund säkerställer kameran att du inte missar ett ögonblick när det behövs som mest. För stunder när stillbilder inte räcker kan man använda kameran till att filma med, allt i Full HD med stereoljud. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter