Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rosa mini-PC med 10,1-tums LED-skärm!

Packard Bell DOT_SE/P-333NC

  Art.nr: 140801
 • 10,1-tums LED-skärm
 • Intel Atom-processor
 • 160 GB hårddisk
 • Högupplöst webbkamera
 • Windows 7 Starter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Packard Bell DOT_SE/P-333NC är här och för med sig en ny, mer mobil Internetupplevelse. Den är så användarvänlig att till och med en ny Internetanvändare kan komma igång direkt. Med en vikt på endast 1,1 kg är Packard Bell DOT_SE/P-333NC en imponerande och snygg liten jätte för skola, arbete eller semester.

Arbete & anslutbarhet
 • Du är alltid uppkopplad med den inbyggda WiFi 802.11 b/g som automatiskt upptäcker och ansluter till Internet vid varje hotspot.
 • Ladda upp foto och video och dela med dig direkt via Flickr eller YouTube utan att behöva vänta till du kommer hem.
Media & underhållning
 • Njut av musik och video med hjälp av ett omfattande stöd för en mängd olika typer av digital multimedia.
 • Logga in på Skype, Facebook eller andra nätverk, och du kan kontakta vänner överallt, när som helst.
 • Undvik trassel med kablar tack vare inbyggd kortläsare, webbkamera och högtalare
Mobilitet & pålitlighet
 • Eftersom DOT_SE/P-333NC är nästan hälften så stor som vanliga notebooks och väger endast 1,1 kg och kan du ta med den överallt.
 • Strömsnål design ger längre batteritid då du är på väg, ända upp till 3 timmar och 45 minuter!


Modellen finns även i vitt.

OBS! Glöm inte köpa till DVD-läsare/brännare.
Packard Bell Packard Bell DOT_SE/P-333NC LU.BPS0D.001 Packard Bell DOT_SE/P-333NC är här och för med sig en ny, mer mobil Internetupplevelse. Den är så användarvänlig att till och med en ny Internetanvändare kan komma igång direkt. Med en vikt på endast 1,1 kg är Packard Bell DOT_SE/P-333NC en imponerande och snygg liten jätte för skola, arbete eller semester.Arbete & anslutbarhetDu är alltid uppkopplad med den inbyggda WiFi 802.11 b/g som automatiskt upptäcker och ansluter till Internet vid varje hotspot.Ladda upp foto och video och dela med dig direkt via Flickr eller YouTube utan att behöva vänta till du kommer hem.Media & underhållningNjut av musik och video med hjälp av ett omfattande stöd för en mängd olika typer av digital multimedia.Logga in på Skype, Facebook eller andra nätverk, och du kan kontakta vänner överallt, när som helst.Undvik trassel med kablar tack vare inbyggd kortläsare, webbkamera och högtalareMobilitet & pålitlighetEftersom DOT_SE/P-333NC är nästan hälften så stor som vanliga notebooks och väger endast 1,1 kg och kan du ta med den överallt.Strömsnål design ger längre batteritid då du är på väg, ända upp till 3 timmar och 45 minuter!Modellen finns även i vitt.OBS! Glöm inte köpa till DVD-läsare/brännare. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Okategoriserade produkter