Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Full HD videokamera med 50x zoom och möjlighet till Livestreaming

Panasonic HC-V720 Black

  Art.nr: 183436
  • Full HD-inspelning
  • 50x zoom
  • 28 mm vidvinkel
  • Ljuskänslig sensor
  • Level shot-funktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic HC-V720 är en videokamera som erbjuder högkvalitativ bildkvalitet, i samband med stor användarvänlighet. HC-V720 är utrustad med en ny högkänslig sensor som i kombination med bildprocessorn "Crystal Engine pro" levererar mycket klar och brusfri bildåtergivning även om du skulle befinna dig i en ljusfattig miljö. HC-V720 kommer ge dig ett skarpt resultat, om du så ska filma ett barnkalas mitt på ljusa dagen eller ta med dig kameran på nattfiske.  

HC-V720 har ett imponerande omfång på 28mm vidvinkel till den intelligenta zoomen på 50x. Detta gör att du verkligen kan komma nära inpå ditt motiv, och verkligen fånga hela intrycket. Det finns även möjlighet att ta ut svängarna, detta i form av ett storslaget landskapspanorama. HC-V720 gör det möjligt för dig att verkligen vara kerativ, kameran har en mängd funktioner, mycket zoom och den kommer ge dig bra material.

Livestream

HC-V720 är utrustad med inbyggd WiFi och Panasonics smarta Ustream-system, detta betyder att du kan livesända dina äventyr samtidigt som du filmar i Full HD. Ustream har också en mycket praktisk funktion som skickar e-mail till förprogrammerade adresser, detta gör att du kan avisera hela världen om att din livesändning snart börjar. 

Anslut

HC-V720 är utrustad med något som kallas för NFC. NFC fungerar genom att man bara nuddar sin kameran och sin smartphone med varandra. Och sedan följer några enkla instruktioner, efter detta är enheterna klara att användas med varandra. Snabbt enkelt och utan krångel, precis så som Panasonic vill ha det. 

 Hemövervakning

Något som många har valt att ta med i sina nya videokameror är möjligheten till hemövervakning. Panasonic hänger givetvis med och har valt att ge HC-V720 denna egenskapen. Du kan effektivt se över ditt hem med bland annat fjärrstyrda rörelsedetektorer. Nu kan du ha koll på barn,husdjur och annat - direkt på din smartphone eller surfplatta. 

bildstabilisering

HC-V720erbjuder också Panasonics senaste stabilitetssystem (5-Axis HYBRID O.I.S.+) som är gjort för att kompensera för rörelser i alla riktningar. Level shot-funktionen som också den är en funktion som ligger gömt i HC-V720, går ut på att hjälpa dig upptäcka när du råkar hålla kameran snett. Kameran rätar därefter upp det filmade resultatet. Funktionen är till mycket stor användning om du skulle behöva hålla videokameran högt ovanför huvudet. 

             

Panasonic Panasonic HC-V720 Black HC-V720EG-K Panasonic HC-V720 är en videokamera som erbjuder högkvalitativ bildkvalitet, i samband med stor användarvänlighet. HC-V720 är utrustad med en ny högkänslig sensor som i kombination med bildprocessorn "Crystal Engine pro" levererar mycket klar och brusfri bildåtergivning även om du skulle befinna dig i en ljusfattig miljö. HC-V720 kommer ge dig ett skarpt resultat, om du så ska filma ett barnkalas mitt på ljusa dagen eller ta med dig kameran på nattfiske.   HC-V720 har ett imponerande omfång på 28mm vidvinkel till den intelligenta zoomen på 50x. Detta gör att du verkligen kan komma nära inpå ditt motiv, och verkligen fånga hela intrycket. Det finns även möjlighet att ta ut svängarna, detta i form av ett storslaget landskapspanorama. HC-V720 gör det möjligt för dig att verkligen vara kerativ, kameran har en mängd funktioner, mycket zoom och den kommer ge dig bra material. Livestream HC-V720 är utrustad med inbyggd WiFi och Panasonics smarta Ustream-system, detta betyder att du kan livesända dina äventyr samtidigt som du filmar i Full HD. Ustream har också en mycket praktisk funktion som skickar e-mail till förprogrammerade adresser, detta gör att du kan avisera hela världen om att din livesändning snart börjar.  Anslut HC-V720 är utrustad med något som kallas för NFC. NFC fungerar genom att man bara nuddar sin kameran och sin smartphone med varandra. Och sedan följer några enkla instruktioner, efter detta är enheterna klara att användas med varandra. Snabbt enkelt och utan krångel, precis så som Panasonic vill ha det.   Hemövervakning Något som många har valt att ta med i sina nya videokameror är möjligheten till hemövervakning. Panasonic hänger givetvis med och har valt att ge HC-V720 denna egenskapen. Du kan effektivt se över ditt hem med bland annat fjärrstyrda rörelsedetektorer. Nu kan du ha koll på barn,husdjur och annat - direkt på din smartphone eller surfplatta.  bildstabilisering HC-V720erbjuder också Panasonics senaste stabilitetssystem (5-Axis HYBRID O.I.S.+) som är gjort för att kompensera för rörelser i alla riktningar. Level shot-funktionen som också den är en funktion som ligger gömt i HC-V720, går ut på att hjälpa dig upptäcka när du råkar hålla kameran snett. Kameran rätar därefter upp det filmade resultatet. Funktionen är till mycket stor användning om du skulle behöva hålla videokameran högt ovanför huvudet.                Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter