Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vattentät Full HD-videokamera med inbyggd WiFi

Panasonic HX-WA30 Orange

  Art.nr: 183455
  • Full HD-inspelning
  • 18x zoom
  • 16 megapixel stillbilder
  • Vattentät och och mycket tålig
  • Slow motion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HX-WA30 är en extra tålig äventyrs-videokamera som erbjuder dig allt från att filma undervattnet till att zooma tät inpå ditt motiv, inget kan gömma sig HX-WA30 fångar allt. HX-WA30 är förutom tålig även en kämpe när det kommer till bildkvalitet. Kameran filmar i Full HD-kvalitet och tar stillbilder med 16 megapixlar upplösning, vilket kommer ge dig klara och skarpa bilder/filmer. 

Tål det mesta

Som sagt så är HX-WA30 byggd för att hålla och bestå, HX-WA30 är förutom vattentät ned till  10 meter även köldskyddad och fungerar perfekt om det så skulle vara -10°C. Kameran är också stöttålig och kan tappas från 1,5 meter utan att du behöver vara orolig. Den är även damm och sand resistant så man kan verkligen använda HX-WA30 till alla möjliga olika sorters aktiviteter i alla möjliga sorters väder och klimat. HX-WA30 gör det genomförbart för dig att ta med dig kamera vart du än går, även ned till havets botten.

Slow motion

Om du är intresserad i någon sorts sport eller bara gillar att experimentera så är HX-WA30 verkligen något för dig. Snabbrörliga motiv kan filmas i slow motion med klar och tydlig bild, HX-WA30 kan i slow motion komma upp till hela 120 bilder/sekund. Kameran har även stöd för 240 bilder/sekund (640x360). Funktionen kan vara användbar i många avseenden, exempel om du skulle vilja justera din golfsving.

Visa och dela

Panasonics storsatsning på "Panasonic image app" inkluderar givetvis även HX-WA30. Med appen (som du installerar på din smartphone/surfplatta) kan du fjärrstyra ljudupptagning, zooma in/ut och ställa slutare on/off direkt. Det är också väldigt enkelt att dela med sig och spela upp sitt material. Du kan trådlöst visa bilder och filmer på DLNA-kompatibla skärmar. Kan tillägas att det med hjälp av appen även är mycket lätt att dela med sig av sina stunder på sociala nätverk. 

Kreativa filter

För att verkligen lyfta fram din kreativa sida och för att du ska ha roligt när du filmar, så är HX-WA30 utrustad med hela 12 kreativa kontrollfilter. Några exempel på dessa är: Old movie, Time Lapse Rec, Fish Eye, Soft Skin och Ghost effect. 

Stabilitet

Att filma på långa avstånd är inga problem för Panasonics nya äventyrskamera, med 5x optisk zoom och hela 18x intelligent zoom klarar den av det mesta. HX-WA30 har till sist också fått en funktion som heter Active Image Stabilizer, vilket helt enkelt gör att ditt resultat blir mindre skakigt och på så sätt av högre kvalitet. 

Panasonic Panasonic HX-WA30 Orange HX-WA30EC-D HX-WA30 är en extra tålig äventyrs-videokamera som erbjuder dig allt från att filma undervattnet till att zooma tät inpå ditt motiv, inget kan gömma sig HX-WA30 fångar allt. HX-WA30 är förutom tålig även en kämpe när det kommer till bildkvalitet. Kameran filmar i Full HD-kvalitet och tar stillbilder med 16 megapixlar upplösning, vilket kommer ge dig klara och skarpa bilder/filmer.  Tål det mesta Som sagt så är HX-WA30 byggd för att hålla och bestå, HX-WA30 är förutom vattentät ned till  10 meter även köldskyddad och fungerar perfekt om det så skulle vara -10°C. Kameran är också stöttålig och kan tappas från 1,5 meter utan att du behöver vara orolig. Den är även damm och sand resistant så man kan verkligen använda HX-WA30 till alla möjliga olika sorters aktiviteter i alla möjliga sorters väder och klimat. HX-WA30 gör det genomförbart för dig att ta med dig kamera vart du än går, även ned till havets botten. Slow motion Om du är intresserad i någon sorts sport eller bara gillar att experimentera så är HX-WA30 verkligen något för dig. Snabbrörliga motiv kan filmas i slow motion med klar och tydlig bild, HX-WA30 kan i slow motion komma upp till hela 120 bilder/sekund. Kameran har även stöd för 240 bilder/sekund (640x360). Funktionen kan vara användbar i många avseenden, exempel om du skulle vilja justera din golfsving. Visa och dela Panasonics storsatsning på "Panasonic image app" inkluderar givetvis även HX-WA30. Med appen (som du installerar på din smartphone/surfplatta) kan du fjärrstyra ljudupptagning, zooma in/ut och ställa slutare on/off direkt. Det är också väldigt enkelt att dela med sig och spela upp sitt material. Du kan trådlöst visa bilder och filmer på DLNA-kompatibla skärmar. Kan tillägas att det med hjälp av appen även är mycket lätt att dela med sig av sina stunder på sociala nätverk.  Kreativa filter För att verkligen lyfta fram din kreativa sida och för att du ska ha roligt när du filmar, så är HX-WA30 utrustad med hela 12 kreativa kontrollfilter. Några exempel på dessa är: Old movie, Time Lapse Rec, Fish Eye, Soft Skin och Ghost effect.  Stabilitet Att filma på långa avstånd är inga problem för Panasonics nya äventyrskamera, med 5x optisk zoom och hela 18x intelligent zoom klarar den av det mesta. HX-WA30 har till sist också fått en funktion som heter Active Image Stabilizer, vilket helt enkelt gör att ditt resultat blir mindre skakigt och på så sätt av högre kvalitet.  Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter