Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Innovativ bluetooth-hörlur med touchpanel och aktiv brusreducering!

Parrot Zik by Starck

  Art.nr: 183242
 • Bluetooth 2.1
 • Aktiv brusreducering
 • Unika touch-kontroller
 • Design av Philippe Starck
 • Parrot Concert Hall Effect

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • YamahaRider 2014-08-14

  Parrot Zik by Starck

  Grymma hörlurar drift tiden är suverän. Dock bli öronen ömma efter ett tag men jag gissar att så är det med de flesta hörlurar. Att ladda med samma kabel som android mobiler är juh perfekt. Flög med hörlurarna slapp flygplansljudet och barn som gråter :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • meherCule 2014-03-10

  Perfekt för flygresor

  Rekommenderas starkt, trots priset!

  Använder den både som noise-reduction enbart, men även att titta på film under flygresor.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • lyset 2013-03-17

  Klarar inte av Skype på Mac

  Jag köpte lurarna för att använda till min Mac för Skype och musik. För musiken fungerar de klockrent men i nuvarande version så finns det en bugg som gör att microfonen inte fungerar alls. Ha det i åtanke om ni ska köpa lurarna för Skype.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Ja
Frekvensomfång från 10 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 110 dB
Impedans 32 Ohm
Kabelanslutning
Kabelanslutning Ja
3,5 mm ljudingång Ja
Kabellängd 1,30 meter
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR, HFP, HSP
Bluetooth-version 2.1
Räckvidd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteri
Batterityp Li-Ion
Batterikapacitet 800 mAh
Batteritid 18,00 timmar
Standbytid 24 timmar
Laddning Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid 3 timmar
Dimensioner
Vikt 352 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Sladd med 3,5 mm-kontakt, mikro-USB-kabel, skyddsfodral, quickstart-handledning, Litiumjonbatteri (800 mAh)
Färg Svart

Produktbeskrivning

Parrot Zik by Starck

Parrot SA är en fransk tillverkare av trådlösa produkter som länge specialicerat sig inom Bluetooth. Här har de åter igen gjort ett samarbete med den världsberömde franska designern Philippe Starck. Tillsammans har de tagit fram ett par unika bluetooth-hörlurar med innovativa touch-kontroller på öronkåporna, integrerat aktiv brusreducering och en elegant design med utsökt ljudkvalitet och komfort.

Innovativ touch-panel

Parrot Zik är en unik och speciell hörlur på många sätt. Kanske det mest unika med dem är den innovativa touchpanelen på utsidan av den högra öronkåpan. Istället för knappar som du ska hitta rätt och trycka på, så är det bara att svepa med fingrarna för att styra musiken eller ta emot telefonsamtal. Svep med fingret uppåt eller neråt för att höja och sänka volymen, eller framåt/bakåt för att byta spår. Ett lätt tryck i mitten besvarar eller avslutar ett telefonsamtal. Enkelt, logiskt och smart!

Aktiv brusreducering

För att isolera dig från yttre buller och oväsen har Zik aktiv brusreducering. Medan traditionell brusreducering använder två mikrofoner har Zik det dubbla för att kunna ge dig total klarhet medan du lyssnar. Parrots patenterade teknik med fyra aktiva mikrofoner (två utvändiga och två invändiga) ger upp till 98% reducering och isolerar buller upp till 25dB. 

Motion detector och NFC-teknologi

Det är inte slut med smarta funktioner än! Parrot Zik pausar automatiskt musiken när du tar dem av dig, tack vare den så kallade "huvuddetekteringssensorn" som känner av om hörlurarna sitter på huvudet eller hänger runt halsen. När du tar på dig lurarna igen fortsätter musiken spelas. Praktiskt om du till exempel lyssnar på en ljudbok eller podcast. Är du mitt i ett telefonsamtal och tar av dig lurarna så växlas samtalet autmatiskt över till din telefon.
Parrot Zik har även försetts med NFC (Near Field  Communication), vilket innebär att du bara behöver hålla en NFC-utrustad produkt mot den vänstra öronkåpan för enkel parning.

Kristallklar handsfree-teknik

Tekniken för handfree som nu ingår i Zik utvecklades från början för Parrots bilsystem, just för att skapa kristallklara telefonsamtal. Parrot Zik har förutom två riktade mikrofoner utrustats med en käkbenssensor. Den fångar upp vibrationerna från käkbenet och smälter samman dem med ljudet av din röst för tillförlitliga samtal med kristallklar kvalitet.

Parrot Concert Hall Effect

När du lyssnar på musik med en vanlig hörlur hör du endast ljudet från högra öronkåpan i höger öra och från vänstra öronkåpan i vänster öra. Parrot Zik är ingen vanlig hörlur! Med syfte att återskapa ett så verklighetstroget ljud som möjligt, kan Parrot presentera en helt ny ljudupplevelse med sin specialutvecklade teknik som de kallar "Parrot Concert Hall Effect". Denna effekt gör att du får känslan av att ljudet kommer direkt framifrån istället för sidorna, precis som när du står på en konsert och lyssnar på din favoritartist. För att konfigurera Parrot Concert Hall Effect eller ställa in olika ljudlägen och inställningar behöver du ladda ned Audio Suite.

Parrot Audio Suite

Audio Suite är en mobilapp anpassad för Parrot Zik som finns tillgänglig både för iPhone och Android. Den ger dig fullständig kontroll över Parrot Zik med equalizer, aktiv brusreducering, systemuppdateringar, batterinivå samt kontroll över Parrot Concert Hall Effect. Parrot Audio Suite är gratis och finns att ladda ned från AppStore eller Google Play.

       

Trådlös frihet med Bluetooth

Med Parrot Zik slipper du koppla en sladd till din telefon, utan du ansluter enkelt hörlurarna med bluetooth. De har bluetoooth-version 2.1 och kan kopplas med vilken bluetooth-kompatibel enhet som helst. Du kan välja att hantera samtal och musik manuellt eller via röstigenkänning, med touchpanelen på öronkåpan eller via Audio Suite.
Med Parrot Zik medföljer ett uppladdningsbart 800mA litiumjonbatteri. Det har en stand-by-tid på 24 timmar, och om du använder den aktiva brusreduceringen är lyssningstiden 18 timmar. Med alla funktioner aktiverade är total batteritid sex timmar. Batteriet laddas via en usb-kabel i 1-3 timmar. Laddas via dator eller usb-laddare (köps separat).

Medföljande tillbehör

Skulle batteriet ta slut i dina Zik kan du fortsätta njuta av musiken med den medföljande 130 cm långa stereokabeln med 3,5 mm-kontakt.  Med i förpackningen följer även en mikro-USB-kabel (1 meter) för laddning av litiumjonbatteriet. När du inte använder hörlurarna förvarar du dem i det mjuka skyddsfodralet. Slutligen medföljer en quickstart-handledning.

Parrot Parrot Zik by Starck PF560000BA Parrot Zik by Starck Parrot SA är en fransk tillverkare av trådlösa produkter som länge specialicerat sig inom Bluetooth. Här har de åter igen gjort ett samarbete med den världsberömde franska designern Philippe Starck. Tillsammans har de tagit fram ett par unika bluetooth-hörlurar med innovativa touch-kontroller på öronkåporna, integrerat aktiv brusreducering och en elegant design med utsökt ljudkvalitet och komfort. Innovativ touch-panel Parrot Zik är en unik och speciell hörlur på många sätt. Kanske det mest unika med dem är den innovativa touchpanelen på utsidan av den högra öronkåpan. Istället för knappar som du ska hitta rätt och trycka på, så är det bara att svepa med fingrarna för att styra musiken eller ta emot telefonsamtal. Svep med fingret uppåt eller neråt för att höja och sänka volymen, eller framåt/bakåt för att byta spår. Ett lätt tryck i mitten besvarar eller avslutar ett telefonsamtal. Enkelt, logiskt och smart! Aktiv brusreducering För att isolera dig från yttre buller och oväsen har Zik aktiv brusreducering. Medan traditionell brusreducering använder två mikrofoner har Zik det dubbla för att kunna ge dig total klarhet medan du lyssnar. Parrots patenterade teknik med fyra aktiva mikrofoner (två utvändiga och två invändiga) ger upp till 98% reducering och isolerar buller upp till 25dB.  Motion detector och NFC-teknologi Det är inte slut med smarta funktioner än! Parrot Zik pausar automatiskt musiken när du tar dem av dig, tack vare den så kallade "huvuddetekteringssensorn" som känner av om hörlurarna sitter på huvudet eller hänger runt halsen. När du tar på dig lurarna igen fortsätter musiken spelas. Praktiskt om du till exempel lyssnar på en ljudbok eller podcast. Är du mitt i ett telefonsamtal och tar av dig lurarna så växlas samtalet autmatiskt över till din telefon. Parrot Zik har även försetts med NFC (Near Field  Communication), vilket innebär att du bara behöver hålla en NFC-utrustad produkt mot den vänstra öronkåpan för enkel parning. Kristallklar handsfree-teknik Tekniken för handfree som nu ingår i Zik utvecklades från början för Parrots bilsystem, just för att skapa kristallklara telefonsamtal. Parrot Zik har förutom två riktade mikrofoner utrustats med en käkbenssensor. Den fångar upp vibrationerna från käkbenet och smälter samman dem med ljudet av din röst för tillförlitliga samtal med kristallklar kvalitet. Parrot Concert Hall Effect När du lyssnar på musik med en vanlig hörlur hör du endast ljudet från högra öronkåpan i höger öra och från vänstra öronkåpan i vänster öra. Parrot Zik är ingen vanlig hörlur! Med syfte att återskapa ett så verklighetstroget ljud som möjligt, kan Parrot presentera en helt ny ljudupplevelse med sin specialutvecklade teknik som de kallar "Parrot Concert Hall Effect". Denna effekt gör att du får känslan av att ljudet kommer direkt framifrån istället för sidorna, precis som när du står på en konsert och lyssnar på din favoritartist. För att konfigurera Parrot Concert Hall Effect eller ställa in olika ljudlägen och inställningar behöver du ladda ned Audio Suite. Parrot Audio Suite Audio Suite är en mobilapp anpassad för Parrot Zik som finns tillgänglig både för iPhone och Android. Den ger dig fullständig kontroll över Parrot Zik med equalizer, aktiv brusreducering, systemuppdateringar, batterinivå samt kontroll över Parrot Concert Hall Effect. Parrot Audio Suite är gratis och finns att ladda ned från AppStore eller Google Play.         Trådlös frihet med Bluetooth Med Parrot Zik slipper du koppla en sladd till din telefon, utan du ansluter enkelt hörlurarna med bluetooth. De har bluetoooth-version 2.1 och kan kopplas med vilken bluetooth-kompatibel enhet som helst. Du kan välja att hantera samtal och musik manuellt eller via röstigenkänning, med touchpanelen på öronkåpan eller via Audio Suite. Med Parrot Zik medföljer ett uppladdningsbart 800mA litiumjonbatteri. Det har en stand-by-tid på 24 timmar, och om du använder den aktiva brusreduceringen är lyssningstiden 18 timmar. Med alla funktioner aktiverade är total batteritid sex timmar. Batteriet laddas via en usb-kabel i 1-3 timmar. Laddas via dator eller usb-laddare (köps separat). Medföljande tillbehör Skulle batteriet ta slut i dina Zik kan du fortsätta njuta av musiken med den medföljande 130 cm långa stereokabeln med 3,5 mm-kontakt.  Med i förpackningen följer även en mikro-USB-kabel (1 meter) för laddning av litiumjonbatteriet. När du inte använder hörlurarna förvarar du dem i det mjuka skyddsfodralet. Slutligen medföljer en quickstart-handledning. Okategoriserade produkter 4,3 3 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter