Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

A4 lamineringsfilm 125mic 25/fp

Peach PPR525-02

  Art.nr: 124227
- 216 x 303 mm- 125 micLaminera in och skydda dina viktiga A4 papper mot fukt, damm och slitage – Informationen blir mer säljande!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Whiskey 2014-01-04

  Lamineringsfickor

  Funkar bra och är prisvärt, kommer säkert köpa det igen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Soggoth 2013-02-10
  Produkttestare

  Bra lamineringsfilm

  Själv har jag testat att laminera lite blandat material som har olika tjocklekar, bland annat: gamla fotografier, vykort, A4 papper med denna lamineringsfilm av märket Peach.

  Lamineringsfilmen från Peach (den jag köpte hade olika storlekar, vet ej om detta gäller denna produkt men den kostade 149 kr) kommer med olika storlekar på plastfilmerna, har man gamla ID-kort eller andra typer av små bilder så slipper man att klippa till rätt storlek då det följer med ett par stycken plastfilmer i små storlekar, vilket är helt klart ett stort plus och sparar lite tid till användaren.

  Det som jag hittills gett mig på att laminera med denna lamineringsfilm har gett ett bra resultat som jag är nöjd med och kan definitivt rekommendera denna produkt, som i övrigt även har en hyffsad prisbild.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • rosen63 2012-11-05

  bra plast fickor

  Funkade helt ok att plasta in bilder med dessa plastfickor

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Den glasklara laminatfickan är tillverkad av optisk Polyester på utsidan och LDPE (Lågdensitetspolyten) på insidan – dvs två miljöklassade plaster. Peach laminatet fungerar till alla ficklamineringsmaskiner på marknaden då det har en låg smältpunkt. 125 micron har ett lite extra tjockt polyester ytter lager vilket ger ökad glans, bättre färg och kontrast återgivning samt skydd mot slitage. Passar utmärkt för dokument som skall visas, hanteras eller sparas för att hållas fräscha under en längre tid. 25 st i förpackningen.

Peach Peach PPR525-02 510438 Den glasklara laminatfickan är tillverkad av optisk Polyester på utsidan och LDPE (Lågdensitetspolyten) på insidan – dvs två miljöklassade plaster. Peach laminatet fungerar till alla ficklamineringsmaskiner på marknaden då det har en låg smältpunkt. 125 micron har ett lite extra tjockt polyester ytter lager vilket ger ökad glans, bättre färg och kontrast återgivning samt skydd mot slitage. Passar utmärkt för dokument som skall visas, hanteras eller sparas för att hållas fräscha under en längre tid. 25 st i förpackningen. Okategoriserade produkter 4 3 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter