Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tungviktarchassi i stål och aluminium!

Phanteks Enthoo Primo Black

  Art.nr: 195179
  • Tower
  • ATX, EATX, mATX, SSI EEB-stöd
  • 5st fläkt medföljer
  • 6st 3,5-tums platser
  • 12 st 2,5-tums platser

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Phanteks Enthoo Primo

Ett bastant stålchassi med en imponerande vikt på näst intill 18kg. Chassits vänstra sidopanel har försetts med två fönster, ett stort för att lyfta fram glansen i dina komponenter och ett mindre där man kan beskåda Phanteks logotyp. 

Stort utrymme och smarta funktioner

Inuti chassit finns det utrymme för ett moderkort, fem 5,25"-expansionsplatser, sex 3,5"-expansionsplatser och 12st 2,5"-expansionsplatser. Chassits framsida är täckt av borstat aluminum och på ovansidan finner man en reset-knapp, en LED-switch, fyra förinstallerade USB-portar, hörlursutgång och en mikrofoningång.

Stabilt luftflöde

Med hela 16 stycken fläktplatser och stöd för vattenkylning behöver du inte oroa dig för att överhetta dina komponenter. I paketet medföljer fem fläktar på 140mm som är förmonterade i chassits främre, övre, bakre och undre del. För att förbättra luftflödet ytterligare har Phanteks försett chassit med ett kabelutrymme bakom plåten för moderkortet. Chassit har dessutom förmonterade karborreband för att underlätta kabeldragningen. 

Bakgrundsfakta

"Inget jobb är omöjligt" - lyder Phanteks motto som i grund och botten är ett holländskt företag med över 20 års internationell erfarenhet av termiska lösningar. Under 2007 gick de ihop med ett holländskt design team och etablerade Phanteks. Sedan dess har de satsat på CPU-kylning med mål om high-end kvalité och innovativa produkter inom termiska lösningar. 

Phanteks Phanteks Enthoo Primo Black PH-ES813P_BL Phanteks Enthoo Primo Ett bastant stålchassi med en imponerande vikt på näst intill 18kg. Chassits vänstra sidopanel har försetts med två fönster, ett stort för att lyfta fram glansen i dina komponenter och ett mindre där man kan beskåda Phanteks logotyp.  Stort utrymme och smarta funktioner Inuti chassit finns det utrymme för ett moderkort, fem 5,25"-expansionsplatser, sex 3,5"-expansionsplatser och 12st 2,5"-expansionsplatser. Chassits framsida är täckt av borstat aluminum och på ovansidan finner man en reset-knapp, en LED-switch, fyra förinstallerade USB-portar, hörlursutgång och en mikrofoningång. Stabilt luftflöde Med hela 16 stycken fläktplatser och stöd för vattenkylning behöver du inte oroa dig för att överhetta dina komponenter. I paketet medföljer fem fläktar på 140mm som är förmonterade i chassits främre, övre, bakre och undre del. För att förbättra luftflödet ytterligare har Phanteks försett chassit med ett kabelutrymme bakom plåten för moderkortet. Chassit har dessutom förmonterade karborreband för att underlätta kabeldragningen.  Bakgrundsfakta "Inget jobb är omöjligt" - lyder Phanteks motto som i grund och botten är ett holländskt företag med över 20 års internationell erfarenhet av termiska lösningar. Under 2007 gick de ihop med ett holländskt design team och etablerade Phanteks. Sedan dess har de satsat på CPU-kylning med mål om high-end kvalité och innovativa produkter inom termiska lösningar.  Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter