Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Klockradio med stor display!

Philips AJ3500

  Art.nr: 166003
 • Justerbar skärmljusstyrka
 • Snygg design
 • Dubbla alarm & Snooze
 • Vakna till signal eller radio
 • Radio

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(17 st)

 • Suni003 2014-11-24

  Bra och tydlig väckarklocka.

  Toppenbra väckarklocka med väldigt stora och tydliga siffror i grönt . Vaknar vid första låga ljudet , ser vad klockan är direkt !

  Eller
  Avbryt
 • Peteri 2014-06-12

  Smart och enkel

  Gillade den direkt. Trygg med dubbla larm och stegrande ljud.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Gogman 2014-05-01

  Bra produkt, inte för mig.

  Köpte denna när jag ville byta ut min gamla väckarklocka. Jag skulle läst recensionerna lite noggrannare innan jag köpte den. Den har nämligen en nackdel som gör att jag inte kan använda den som väckarklocka. Den har en funktion som gör att den startar ljudlöst och som ökar och ökar till högsta volym. Detta går inte att stänga av, och det gör mig vansinnig direkt på morgonen. Nu måste jag köra och köpa en annan.

  Annars är displayen bra för morgon trötta ögon för att se vad klockar är utan att bli bländad av för starkt ljus, enkel att ställa in och bra andra funktioner. Synd bara att Phillips gjort denna blunder med väckningsljudet.

  Eller
  Avbryt
 • vinterhatt 2014-04-07

  Bra klockradio

  Motsvarade mina förväntningar ,bra köp.Bra storlek på siffrorna ,att det går att justera ljuset på siffrorna är en fördel.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • larsbra 2014-02-14

  Stabil Klocka

  En väckarklocka med 2 olika ringtider, bra om man olika väckningstider. Lättskött och bra ljud. Behagligt grönt ljus.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Display
Display Ja
Skärmteknik LCD
Klocka Ja
Tidvisare 24 timmar
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Nej
Förval -
Funktioner
Inbyggda högtalare Ja
Alarm Nej
Alarm Alarmsignal, Dubbla alarm, Radio
Snooze Ja
Insomningstimer Ja
Wake up-light Nej
3,5 mm ljudingång Nej
Övriga funktioner justerbar ljusstyrka
Dimensioner
Bredd 180,0 mm
Höjd 87,0 mm
Djup 76,0 mm
Vikt 700 gram
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning Backup-batteri, Strömkabel
Back up-batteri Ja
Batterityp CR2032
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör Batteri, bruksanvisning

Produktbeskrivning

Philips AJ3500/12 är en väckarklocka med extra stor display och mängder av smarta funktioner. Med inbyggd radio kan man, förutom att vakna till ett alarm eller en melodi, även välja att vakna till radion. Och tack vare dubbla alarm kan man ställa in ett alarm till sig själv och ett alarm till sin partner.

Backup för tid och larm
Vid ett strömavbrott kan den här intelligenta klockan fortfarande visa rätt tid och behålla dina inställningar. Det inställda larmet förblir aktivt även när skärmen är avstängd - tack vare ett förinstallerat batteri. När strömmen kommer tillbaka behöver du inte justera klockan eller återställa inställningarna.

För att man inte ska försova sig har klockradion även utrustats med snooze-funktion. Om man vill ligga kvar i sängen lite längre och alarmet går igång räcker det att trycka på snooze-knappen så kommer larmet att stängas av och åter sättas igång nio minuter senare. Det är bara att fortsätta att trycka tills man slutligen stänger av alarmet helt och hållet. Klockan ställer sig även automatisk när man sätter på den, för en smidig installation.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips AJ3500 AJ3500/12 Philips AJ3500/12 är en väckarklocka med extra stor display och mängder av smarta funktioner. Med inbyggd radio kan man, förutom att vakna till ett alarm eller en melodi, även välja att vakna till radion. Och tack vare dubbla alarm kan man ställa in ett alarm till sig själv och ett alarm till sin partner.Backup för tid och larmVid ett strömavbrott kan den här intelligenta klockan fortfarande visa rätt tid och behålla dina inställningar. Det inställda larmet förblir aktivt även när skärmen är avstängd - tack vare ett förinstallerat batteri. När strömmen kommer tillbaka behöver du inte justera klockan eller återställa inställningarna.För att man inte ska försova sig har klockradion även utrustats med snooze-funktion. Om man vill ligga kvar i sängen lite längre och alarmet går igång räcker det att trycka på snooze-knappen så kommer larmet att stängas av och åter sättas igång nio minuter senare. Det är bara att fortsätta att trycka tills man slutligen stänger av alarmet helt och hållet. Klockan ställer sig även automatisk när man sätter på den, för en smidig installation. Okategoriserade produkter 3,8 17 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter