Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakt och smidig Android-docka med Bluetooth

Philips AS130/12

  Art.nr: 192840
  • Docka med laddningsfunktion för Androidtelefoner
  • Bluetooth och 3,5 mm stereoanslutning
  • Klocka
  • Kompakt och smidig design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Typ Docka för Androidtelefoner med mikro-USB
Inbyggda högtalare Ja
Integrerad subwoofer Nej
Högtalarteknik Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell) 6 Watt
Uteffekt (Max) 6 Watt
Uteffekt per högtalare (RMS) 3 Watt
Uteffekt Subwoofer (RMS) -
Skärmteknik Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Skärmstorlek Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Pekskärm Nej
Pekskärmstyp -
Dockning
Dockningsmöjlighet Ja
Dockningsstöd Alla enheter med Mikro-USB och Android v. 2.1 eller senare
Uppspelning
Optisk enhet -
Ljudförbättring -
Funktioner
Klocka Ja
Timer Nej
Alarm Androidenhet
Snooze Information saknas / Anges ej av tillverkaren
FM-radio Nej
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Övriga funktioner -
Anslutningar
Antal USB-portar 0 st
3,5 mm ljudingång Ja
3,5 mm ljudutgång Nej
Videoutgång 0st
S-videoutgång Nej
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 2.1
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, SPP
Dimensioner
Bredd 137,0 mm
Höjd 98,0 mm
Djup 141,0 mm
Vikt 0,6 kg
Övrigt
Färg Grå
Strömförsörjning AC-adapter
Batteritid -
Batterityp -
Antal celler -
Antal batterier -
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör Nätadapter, bruksanvisning, snabbstartsguide, 3,5 mm stereokabel (3,5 mm hane->3,5 mm hane)

Produktbeskrivning

Philips AS130 är en smidig docka med laddningsfunktion för Androidtelefoner samt Bluetoothanslutning vilket innebär att man även kan ansluta andra enheter med Bluetooth och njuta av högklassig musikåtergivning.

Philips AS130 är även utrustad med en stor och tydlig display som visar tiden, perfekt för dig som vill ha den på nattduksbordet. Dockningsstationen synkroniseras automatiskt med larminställningarna på din Androidtelefon och låter dig även använda dockningsstationen som väckarklocka.

Trådlös musik via BluetoothTrådlös musik via Bluetooth

Med Bluetooth-teknik kan man på ett smidigt sätt överföra musik trådlöst från t.ex. smarta telefoner, surfplattor och bärbara datorer. Med Bluetooth kan man enkelt spela upp sin favoritmusik eller ljudet från en film helt trådlöst via sin nya docka med högtalare.

Flexidock för att passa alla Androidtelefoner

Den nya och förbättrade versionen av Philips Flexidock har en mikro-USB-kontakt för att ansluta vilken Androidtelefon som helst. Tack vare möjligheten att rotera kontakten kan man enkelt anpassa den för placeringen och orientering av mikro-USB-porten på just din telefon.

Widgetprogram för smidig anslutning

Philips har utvecklat ett widgetprogram, Philips Bluetooth Audio Connect (finns tillgängligt på Google Play), med vilket du enkelt kan ansluta och para ihop din mobila enhet med valfri Philipsenhet som använder Bluetoothanslutning. Med widgetprogrammet lägger du till, parar ihop och ansluter till en Bluetoothenhet. När sammankopplingen är klar kan du byta namn och ändra ikonerna om du så önskar. Tack vare möjligheten att använda flera olika Philips Bluetoothenheter kan man enkelt växla mellan dessa, tryck bara på den enhet du önskar använda och musiken strömmas via denna.

3,5 mm stereoingång för enheter utan Bluetooth3,5 mm stereoingång

Din nya docka är dock inte begränsad till att användas ihop med Bluetoothenheter. Tack vare 3,5 mm stereoingång kan man vilken enhet som helst som kan skicka ut analog signal via A/V-utgång/hörlursuttag. Nu kan du njuta av din favoritmusik oavsett hur du har den lagrad.

OBS! Androidtelefon medföljer ej.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips AS130/12 AS130/12 Philips AS130 är en smidig docka med laddningsfunktion för Androidtelefoner samt Bluetoothanslutning vilket innebär att man även kan ansluta andra enheter med Bluetooth och njuta av högklassig musikåtergivning. Philips AS130 är även utrustad med en stor och tydlig display som visar tiden, perfekt för dig som vill ha den på nattduksbordet. Dockningsstationen synkroniseras automatiskt med larminställningarna på din Androidtelefon och låter dig även använda dockningsstationen som väckarklocka. Trådlös musik via Bluetooth Med Bluetooth-teknik kan man på ett smidigt sätt överföra musik trådlöst från t.ex. smarta telefoner, surfplattor och bärbara datorer. Med Bluetooth kan man enkelt spela upp sin favoritmusik eller ljudet från en film helt trådlöst via sin nya docka med högtalare. Flexidock för att passa alla Androidtelefoner Den nya och förbättrade versionen av Philips Flexidock har en mikro-USB-kontakt för att ansluta vilken Androidtelefon som helst. Tack vare möjligheten att rotera kontakten kan man enkelt anpassa den för placeringen och orientering av mikro-USB-porten på just din telefon. Widgetprogram för smidig anslutning Philips har utvecklat ett widgetprogram, Philips Bluetooth Audio Connect (finns tillgängligt på Google Play), med vilket du enkelt kan ansluta och para ihop din mobila enhet med valfri Philipsenhet som använder Bluetoothanslutning. Med widgetprogrammet lägger du till, parar ihop och ansluter till en Bluetoothenhet. När sammankopplingen är klar kan du byta namn och ändra ikonerna om du så önskar. Tack vare möjligheten att använda flera olika Philips Bluetoothenheter kan man enkelt växla mellan dessa, tryck bara på den enhet du önskar använda och musiken strömmas via denna. 3,5 mm stereoingång för enheter utan Bluetooth Din nya docka är dock inte begränsad till att användas ihop med Bluetoothenheter. Tack vare 3,5 mm stereoingång kan man vilken enhet som helst som kan skicka ut analog signal via A/V-utgång/hörlursuttag. Nu kan du njuta av din favoritmusik oavsett hur du har den lagrad. OBS! Androidtelefon medföljer ej. Okategoriserade produkter 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter