Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

iPhone 5-docka med CD-spelare och Bluetooth!

Philips DTM3155/12

  Art.nr: 186372
  • iPhone 5-docka
  • FM-radio
  • CD-spelare
  • USB-ingång & AUX-ingång
  • Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Typ iPhone-docka med lightning-anslutning
Inbyggda högtalare Ja
Integrerad subwoofer Ja
Högtalarteknik wOOx-teknik
Uteffekt (RMS/Nominell) 50 Watt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt Subwoofer (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Skärmteknik LCD
Skärmstorlek Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Pekskärm Nej
Dockning
Dockningsmöjlighet Ja
Dockningsstöd iPhone 5, iPod nano (7 G), iPod touch (5 G)
Uppspelning
Optisk enhet CD
Ljudförbättring wOOx-teknologi
Funktioner
Klocka Ja
Timer Ja
Alarm CD-larm, iPod-larm, Radio, USB-larm
Snooze Information saknas / Anges ej av tillverkaren
FM-radio Ja
AM-radio Nej
RDS-stöd Ja
Övriga funktioner -
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
3,5 mm ljudingång Ja
3,5 mm ljudutgång Nej
Videoutgång 0st
S-videoutgång Nej
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd aptX
Dimensioner
Bredd 238,0 mm
Höjd 345,0 mm
Djup 234,0 mm
Vikt 2,6 kg
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning Strömkabel
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, bruksanvisning, strömkabel

Produktbeskrivning

Philips DTM3155 är den ultimata uppspelningsenheten för hemmet. Den har en docka med lightningkontakt som passar de senaste Apple-enheterna, för laddning och uppspelning samtidigt, Bluetooth för trådlös uppspelning, USB-ingång och AUX-ingång (3,5 mm) för anslutning av ljudenheter som saknar den senaste dockningsporten eller Bluetooth, samt en CD-spelare och FM-radio. Du får helt enkelt en fullt utrustad spelare med den senaste tekniken. Den har dessutom utrustats med klocka- och alarm-funktioner för möjligheten att använda spelaren som en väckarklocka och vakna till din favoritmusik.

Bluetooth

Philips Bluetooth Philips DTM3155 har utrustats med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från andra Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPad, surfplattor och mycket mer. Spela enkelt upp din musik, utan sladdar, snabbt och enkelt.

iPhone-/ iPod-docka

Philips Full HD 3D Ready Med iPhone-/ iPod-dockan kan man spela upp all sin favoritmusik och få ett riktigt bra ljud tack vare dockans inbyggda högtalare, samt att man kan ladda enheten samtidigt som man spelar musik. Med den nya anslutningskontakten, lightning-kontakt, kan man ladda och spela upp musik från de senaste Apple-modellerna iPhone 5, iPod nano 7G och iPod touch 5G. Spelaren har även utrustats med en 3,5 mm ljudingång för äldre iPod-modeller samt övriga ljudenheter som saknar dockningsanslutning.

Perfekt ljud med Philips wOOx-teknik

Philips wOOx

Tack vare Philips wOOx-teknik och de speciellt anpassade högtalarelementen får man perfekt ljudåtergivning med både kristallklar diskant och en exceptionell och dynamisk basåtergivning. Helt enkelt väldigt mycket ljud från ett riktigt kompakt system. Nu behöver man inte kompromissa med ljudbilden bara för att man vill ha ett snyggt, kompakt ljudsystem.

Obs! iPod eller iPhone medföljer ej!

Obs! Passar ej de äldre dockningsanslutningarna (30-stiftsanslutningen) som återfinns på bl.a. iPhone 4 och 4S, iPad 2, iPod touch (4 generationen) och iPod nano (6:e generationen). Endast enheter med Lightninganslutning passar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips DTM3155/12 DTM3155/12 Philips DTM3155 är den ultimata uppspelningsenheten för hemmet. Den har en docka med lightningkontakt som passar de senaste Apple-enheterna, för laddning och uppspelning samtidigt, Bluetooth för trådlös uppspelning, USB-ingång och AUX-ingång (3,5 mm) för anslutning av ljudenheter som saknar den senaste dockningsporten eller Bluetooth, samt en CD-spelare och FM-radio. Du får helt enkelt en fullt utrustad spelare med den senaste tekniken. Den har dessutom utrustats med klocka- och alarm-funktioner för möjligheten att använda spelaren som en väckarklocka och vakna till din favoritmusik. Bluetooth Philips DTM3155 har utrustats med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från andra Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPad, surfplattor och mycket mer. Spela enkelt upp din musik, utan sladdar, snabbt och enkelt. iPhone-/ iPod-docka Med iPhone-/ iPod-dockan kan man spela upp all sin favoritmusik och få ett riktigt bra ljud tack vare dockans inbyggda högtalare, samt att man kan ladda enheten samtidigt som man spelar musik. Med den nya anslutningskontakten, lightning-kontakt, kan man ladda och spela upp musik från de senaste Apple-modellerna iPhone 5, iPod nano 7G och iPod touch 5G. Spelaren har även utrustats med en 3,5 mm ljudingång för äldre iPod-modeller samt övriga ljudenheter som saknar dockningsanslutning. Perfekt ljud med Philips wOOx-teknik Tack vare Philips wOOx-teknik och de speciellt anpassade högtalarelementen får man perfekt ljudåtergivning med både kristallklar diskant och en exceptionell och dynamisk basåtergivning. Helt enkelt väldigt mycket ljud från ett riktigt kompakt system. Nu behöver man inte kompromissa med ljudbilden bara för att man vill ha ett snyggt, kompakt ljudsystem. Obs! iPod eller iPhone medföljer ej! Obs! Passar ej de äldre dockningsanslutningarna (30-stiftsanslutningen) som återfinns på bl.a. iPhone 4 och 4S, iPad 2, iPod touch (4 generationen) och iPod nano (6:e generationen). Endast enheter med Lightninganslutning passar. Okategoriserade produkter 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter