Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv, välljudande Bluetooth-hörlur från Philips!

Philips Fidelio M1 BT - Dark Blue

  Art.nr: 193865
 • Bluetooth 4.0 APT-X
 • Aluminium
 • Bekväma öronkuddar
 • Inbyggd mikrofon
 • Frekvensomgång: 15 - 24 000 Hz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • PeterE 2014-09-09
  Topp 10 skribent

  kvalitet

  Riktigt bra ljud och byggkvalitet. Funktionellt handhavande. Bra ergonomi och behagliga att bära.

  Hade varit bra med NFC även om det är lite
  i-landsproblem....

  Kanske inte lika trendiga som Beats, men låter ju betydligt bättre

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HHg58 2014-05-06

  Bra ljud men svårparad

  Kanonbra ljud i lurarna, men den var knepig att para ihop med andra enheter.
  Frågade Philips-supporten och läste manualen utan att hitta hur man skulle göra, lyckades till slut prova mig fram. (Man skall trycka på bägge knapparna samtidigt i ett par sekunder)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • p1p2 2013-11-20

  Mångsidiga lurar

  Vad jag sökte var bra ljud som går fram även till mig som hör lite knackligt och som acceptabelt dämpar ljudnivån från maskiner i snickeriet. Vidare skulle de vara lätta att ha om halsen när jag snabbt ska avbryta och de ska inte störa om jag slår mig ned för t.ex en fika. De ska också sitta på huvudet utan att bli alltför varma om öronen och sist men inte minst vara lätta att hantera när någon ringer.

  Det sistnämnda visar sig vara lättare med lurarna än att behöva ta av sig handskar och pilla med en telefon eller ett pyttelitet headset. Jag hör tal bra och mottagare hör mig även om det kan låta lite dämpat för dem

  Ljudet när jag lyssnar på musik är riktigt bra och motverkar omgivningens buller utan att behöva skråla högt. Med lätt nedsatt hörsel är det lite svårt att uttala sig om de mer sublima aspekterna av ljudet, men detta att ljudet för mig går fram så det faktiskt blir njutbart, är inget jag är bortskämd med.

  De är mycket lätta och bekväma att ha på sig. De enda gångerna jag får tänka mig för lite är när jag böjer mig framåt en stund. Då har de en tendens att via bygelns tyngd väga över och trilla fram över ögonen. Nu har jag förvisso inget hår så det kanske kan spela en viss roll...

  De är inte helt billiga men för mig har de visat sig så här långt vara mycket prisvärda. Hur tåliga de visar sig vara i längden återstår att se. De är ju inte gjorda för den här miljön med vad det innebär med bl.a. damm.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Hörlursdesign On-ear
Högtalarmembran 40,0 mm
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 24000 Hz
Känslighet 107 dB
Impedans 16 Ohm
Kabelanslutning
Kabelanslutning Ja
3,5 mm ljudingång Ja
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd AAC, aptX, SBC
Bluetooth-version 4.0
Räckvidd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt 180 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Kabel, bärväska
Färg Mörkblå

Produktbeskrivning

Hög komfort och ljudprestanda

Materialet som används för tillverkningen av Fidelio M1 har blivit noggrant utvalt för att säkerställa hög komfort så att du kan använda hörlurarna under längre perioder utan att det ska bli obehagligt. Noggrant utvalda komponenter ser också till att hörlurarna håller en otroligt vass ljudprestanda.

Hörlurskuddarna använder sig av "memory foam" material som andas och håller rätt temperatur. Detta är en viktigt funktion om du har som vana att använda dina hörlurar under en längre period, till exempel på jobbet eller när du pendlar.

Växla enkelt mellan musik och samtal

På öronsnäckan har man placerat knapparna för att enkelt växla mellan musik och samtal. Med dessa knappar kan du också byta spår, höja eller sänka volymen, pausa eller spela upp musik. 

Knapparna är smart placerade för att du utan bekymmer ska kunna ha full kontroll över musik och samtal. Om man pendlar mycket är det otroligt bekvämt att slippa ta av och på sig sina hörlurar så fort man får ett samtal eller behöver pausa musiken av annan anledning.

Naturlig och balanserad ljudbild

Varje högtalare i Fidelio M1BT är testade och noga utvärderade för att säkerställa ett naturligt och balanserat ljud. Dem kraftfulla elementen på 40mm leverar verkligen ljud utöver det vanliga.

Ljudbilden har ett brett dynamiskt omfång, ljudåtergivningen tar med de allra minsta detaljerna och basen har ett perfekt djup. 
 

Mer aluminium, mindre vibrationer

Med öronsnäckor av aluminum minskar störande vibrationer och oönskad resonans. En dubbel-skiktad konstruktion ser till att hörlurarna är kompakta och starka även när dom sitter på huvudet. Det dämpar vibrationerna och hjälper till att återskapa en mer exakt ljudbild. Aluminium förlänger också livslängden på dina hörlurar, dom tål att tappas och tar inte skada av att ligga längst ner i väskan.

Hörlurarna har en speciell arkitektur som eliminerar alla onödiga ljudläckage och ser till att musik bara hörs för dig. Perfekt när du sitter i kontorslandskap eller i skolan.

Bluetooth - smidigt och bekvämt

Fidelio M1BT använder sig av Bluetooth anslutning så att du kan enkelt kan parkoppla hörlurarna med din telefon eller surfplatta. Om det uppladdningsbara batteriet skulle ta slut när du lyssnar kan du använda den medföljande sladden istället. Fidelio M1BT använder sig av avancerad Bluetooth teknologi som är kompatibel med AAC, APT-X och SBC vilket lämpar sig perfekt för högklassig ljudåtergivning.

Philips Philips Fidelio M1 BT - Dark Blue M1BTBL/00 Hög komfort och ljudprestanda Materialet som används för tillverkningen av Fidelio M1 har blivit noggrant utvalt för att säkerställa hög komfort så att du kan använda hörlurarna under längre perioder utan att det ska bli obehagligt. Noggrant utvalda komponenter ser också till att hörlurarna håller en otroligt vass ljudprestanda. Hörlurskuddarna använder sig av "memory foam" material som andas och håller rätt temperatur. Detta är en viktigt funktion om du har som vana att använda dina hörlurar under en längre period, till exempel på jobbet eller när du pendlar. Växla enkelt mellan musik och samtal På öronsnäckan har man placerat knapparna för att enkelt växla mellan musik och samtal. Med dessa knappar kan du också byta spår, höja eller sänka volymen, pausa eller spela upp musik.  Knapparna är smart placerade för att du utan bekymmer ska kunna ha full kontroll över musik och samtal. Om man pendlar mycket är det otroligt bekvämt att slippa ta av och på sig sina hörlurar så fort man får ett samtal eller behöver pausa musiken av annan anledning. Naturlig och balanserad ljudbild Varje högtalare i Fidelio M1BT är testade och noga utvärderade för att säkerställa ett naturligt och balanserat ljud. Dem kraftfulla elementen på 40mm leverar verkligen ljud utöver det vanliga. Ljudbilden har ett brett dynamiskt omfång, ljudåtergivningen tar med de allra minsta detaljerna och basen har ett perfekt djup.    Mer aluminium, mindre vibrationer Med öronsnäckor av aluminum minskar störande vibrationer och oönskad resonans. En dubbel-skiktad konstruktion ser till att hörlurarna är kompakta och starka även när dom sitter på huvudet. Det dämpar vibrationerna och hjälper till att återskapa en mer exakt ljudbild. Aluminium förlänger också livslängden på dina hörlurar, dom tål att tappas och tar inte skada av att ligga längst ner i väskan. Hörlurarna har en speciell arkitektur som eliminerar alla onödiga ljudläckage och ser till att musik bara hörs för dig. Perfekt när du sitter i kontorslandskap eller i skolan. Bluetooth - smidigt och bekvämt Fidelio M1BT använder sig av Bluetooth anslutning så att du kan enkelt kan parkoppla hörlurarna med din telefon eller surfplatta. Om det uppladdningsbara batteriet skulle ta slut när du lyssnar kan du använda den medföljande sladden istället. Fidelio M1BT använder sig av avancerad Bluetooth teknologi som är kompatibel med AAC, APT-X och SBC vilket lämpar sig perfekt för högklassig ljudåtergivning. Okategoriserade produkter 4,3 3 1649 SEK 1649 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter