Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fidelio S1 - testvinnande headset från Philips!

Philips Fidelio S1 - Black

  Art.nr: 185566
 • 13,5 högtalarmembran
 • Platt trasselfri kabel
 • Med mikrofon och fjärrkontroll
 • Aluminiumhus med borstad finish
 • Praktisk bärväska ingår

Recensioner

Snittbetyg
(4 st)

 • Idaga 2015-07-18

  Bra!

  Bra ljud. Brusar inte när det blåser (t.ex. om man cyklar). Isolerar från omgivande ljud. Sitter bra i öronen. Den breda sladden gör att de inte trasslar sig så mkt. Om de nu bara håller länge så är de tiptop!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Aschii 2014-10-13

  Mycket hög kvalité

  Hög kvalité i lurarna samt i sladden. Dock hade jag önskat att det fanns en separat volymknapp, då en vanlig smartphone är inte tillräcklig för att lurarna skall komma upp i full kapacitet. Men i övrigt ett helt klart bra köp!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • BerraBas 2013-12-01

  mobilen orkar inte

  Riktigt bra ljud om man har något kraftigare än en Samsung s3, som jag använder som källa..
  13 mm drivers kräver en del kraft för att basen ska låta i i house musik eller hårdrock.
  Jag kommer att lämna tillbaka dom och köpa något mera lätt drivet...

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Avbryt
 • kurdia 2013-07-23

  Utmärkt

  Lurarna är snygga låter skönt.
  Rekommenderar varmt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 14,0 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 23500 Hz
Känslighet 107 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt 14 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Förvaringsväska
Färg Svart

Produktbeskrivning

Philips Fidelio S1 - Black

Fidelio S1 är en ny in-ear-hörlur från Philips som är noggrant framtagen för att ge dig förstklassig kvalitet, var du än är. De har kraftfulla neodymhögtalarmembran på 13,5 mm och specialtillverkade metallhölje som minskar resonans och vibrationer. Självklart har S1 försetts med trasselfri kabel och inbyggd fjärrkontroll med mikrofon för att vara det kompletta tillbehöret till sin mobiltelefon. Allt packat i en lyxig förpackning.

Förstklassigt ljud

Varje högtalarmembran är noga utvalt och testas grundligt innan de paras ihop, för att garantera att du ska få ett balanserat naturligt ljud med djup bas, transparent mellanregister och tydliga höga frekvenser. Elementen är på hela 13,5 mm och är omslutna av ett specialtillverkat metallhölje som är noga utformat för att minska resonans och vibrationer. Höljet har ett halvslutet bakstycke som bidrar till mindre ljudläckage och fylligare bas. Allt är noga utformat för att öka ljudkvaliteten och ge dig förstklassigt ljud, vad du än lyssnar på.

Skapad för bekvämlighet

Fidelio S1 ger dig inte bara ett perfekt ljud, de är även skapade för din bekvämlighet. Med en vinklad konstruktion är hörluren ergonomiskt utformad och ligger bra i örat med ett jämnt fördelat tryck. Du får med tre olika storlekar på silikonöronproppar samt ett par skumgummiproppar om du hellre föredrar det. Propparna har akustisk försegling som hjälper till att reducera brus från din omgivning så du kan koncentrera dig på din musik. För att din musikupplevelse inte ska störas av frustrationen över trassliga kablar är sladden på på S1 platt för en trasselfri hantering, och vid transport förvarar du dem i den medföljande väskan.

Mikrofon och fjärrkontroll

Fidelio S1 är inte bara en fantastisk hörlur för din favoritmusik, utan även ett headset med sin inbyggda mikrfon. Den 120 centimeter långa sladden har även en fjärrkontroll med en knapp för att spela/pausa musiken, byta spår samt besvara och avsluta telefonsamtalen. På så sätt slipper du ta av dig lurarna eller ens plocka fram din telefon om du skulle få ett telefonsamtal. Fjärrkontrollen är kompatibel med de flesta smartphones av senare modell.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

beyerdynamic MMX 102 IE - White
(6 st)
 • Mikrofon och fjärrkontroll för mobilsamtal
 • Högkvalitativ konstruktion
 • Skype-/VoIP-adapter ingår

499:-

Philips Philips Fidelio S1 - Black Philips Fidelio S1 - Black Fidelio S1 är en ny in-ear-hörlur från Philips som är noggrant framtagen för att ge dig förstklassig kvalitet, var du än är. De har kraftfulla neodymhögtalarmembran på 13,5 mm och specialtillverkade metallhölje som minskar resonans och vibrationer. Självklart har S1 försetts med trasselfri kabel och inbyggd fjärrkontroll med mikrofon för att vara det kompletta tillbehöret till sin mobiltelefon. Allt packat i en lyxig förpackning. Förstklassigt ljud Varje högtalarmembran är noga utvalt och testas grundligt innan de paras ihop, för att garantera att du ska få ett balanserat naturligt ljud med djup bas, transparent mellanregister och tydliga höga frekvenser. Elementen är på hela 13,5 mm och är omslutna av ett specialtillverkat metallhölje som är noga utformat för att minska resonans och vibrationer. Höljet har ett halvslutet bakstycke som bidrar till mindre ljudläckage och fylligare bas. Allt är noga utformat för att öka ljudkvaliteten och ge dig förstklassigt ljud, vad du än lyssnar på. Skapad för bekvämlighet Fidelio S1 ger dig inte bara ett perfekt ljud, de är även skapade för din bekvämlighet. Med en vinklad konstruktion är hörluren ergonomiskt utformad och ligger bra i örat med ett jämnt fördelat tryck. Du får med tre olika storlekar på silikonöronproppar samt ett par skumgummiproppar om du hellre föredrar det. Propparna har akustisk försegling som hjälper till att reducera brus från din omgivning så du kan koncentrera dig på din musik. För att din musikupplevelse inte ska störas av frustrationen över trassliga kablar är sladden på på S1 platt för en trasselfri hantering, och vid transport förvarar du dem i den medföljande väskan. Mikrofon och fjärrkontroll Fidelio S1 är inte bara en fantastisk hörlur för din favoritmusik, utan även ett headset med sin inbyggda mikrfon. Den 120 centimeter långa sladden har även en fjärrkontroll med en knapp för att spela/pausa musiken, byta spår samt besvara och avsluta telefonsamtalen. På så sätt slipper du ta av dig lurarna eller ens plocka fram din telefon om du skulle få ett telefonsamtal. Fjärrkontrollen är kompatibel med de flesta smartphones av senare modell. In-ear 4,2 4 597 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. In-ear