Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Testvinnande in-ear-hörlur från Philips!

Philips Fidelio S2 - Black

  Art.nr: 192981
 • Kraftfulla 13,5 mm-neodymhögtalarelement
 • Silikonpluggar i fem storlekar
 • Reptåligt
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Hållbar platt sladd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Vastgote59 2015-06-18

  Kvalitet rakt igenom

  När jag fick kartongen i handen skruvades förväntningarna upp. Den andades kvalitet och när jag öppnade förpackningen låg allt förpackat snyggt och prydligt. Det följer med sex uppsättningar med silikonpluggar i olika storlekar. En rund exklusiv liten väska att förvara hörlurarna följer också med.

  Lite orolig för tyngden blev jag när jag vägde dem i handen, men väl på plats i öronen satt de som gjutna. En del dagar har jag dem i öronen 6-8 timmar, och de sitter verkligen skönt.

  Sladden är platt och det medför att du kan glömma allt trassel som vanliga sladdar ger. På sladden sitter en inbyggd mikrofon och en fjärrkontroll så man kan pausa musiken eller byta låt. Tyvärr ingen volymkontroll.

  Ljudet då? En klar ljudbild över hela registret och i mina öron precis så som det ska låta. Frekvensomfånget är 15-24000 Hz. Jag upplever dem som lite tungdrivna till min budget-telefon, men ljudvolymen räcker till ändå.

  Denna in-ear-lur är den i särklass bästa hörluren jag haft och jag är väldigt nöjd med den.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • DenFlygadeKastrullen 2014-03-17

  Dålig byggkvalitet

  Väldigt bra och neutralt ljud, skön passform och flera "ear buds" att välja mellan för att hitta rätt. Så långt är jag jättenöjd.

  Men det finns dock en stor nackdel som drar ner betyget för mig och det är att byggkvaliteten är under all kritik.

  Det står att dessa lurar har ett reptåligt ytskikt men trots det så har färgen lossnat runtom hörlurarna bara av att jag har haft lurarna i fickan.

  Eller
  Avbryt
 • Sonic3r 2014-01-07

  En annan värld

  Har man ägt In-ear som är i t.ex. 400-800kr klassen och går till dessa får man sig en välkommen överraskning.

  Ljudet ligger verkligen på en högre nivå. Finns absolut ingen förvrängning i ljudet på hög volym!

  Du hör ljud i låtar som man aldrig hört förr och allt är mycket klarare och varmare , väldigt troget neutralt ljud.
  Med neutralt ljud menas det att det ej finns någon betoning på varken bas eller diskant, till skillnad från t.ex. Beats In-earhörlurar som har förstärkt bas, man missar därför mycket utav musiken.

  Finns inget negativt att säga om ljudet.

  Med allt detta sagt, tycker jag dock inte att de är prisvärda. 1000kr är mer rätt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Starre 2013-12-16
  Topp 500 skribent

  Bra för ett ärligt ljud.

  Bra neutralt ljud med bas som inte är överdriven vilket är rätt vanligt bland hörlurar. Här är det mer finlir och dynamik jämfört med tex Nocs 400 som har en lyft basnivå och lite metalliskt ljud i jämförelse (äger dessa också). Priset är ok om än lite högt. Värt att köpa om man uppskattar neutralt ljud. Inget för basfreaks som vill ha uppblåst maffig bas, denna är torr och neutral.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • TVperka 2013-12-09

  Det bästa luren!

  Inte trodde jag att öronsnäcka kan låta så bra. Jag rekommenderar dessa lurar.
  //Perka

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hörs det nåt ljud utifrån?

  Jockson 2014-03-26
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja det gör det. Eftersom dom är öppna, så hörs det. Du har inte den slutande effekten i ljudet som man kanske vill ha.

   L8Fluff 2014-04-09
  • Ja, allt ljud hörs när du har dom på dig, även med högt ljud i hörlurarna. Diskmaskin, tvättmaskin. När personer pratar. Allt hörs. Sämsta hörlurar jag köpt.

   Annies 2014-04-20

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 13,5 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 24000 Hz
Känslighet 107 dB
Impedans 22 Ohm
Dimensioner
Vikt 14 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Silikonpluggar i fem storlekar, smidig bärväska, Manual
Färg Svart / Guld

Produktbeskrivning

Kraftfulla högtalarelement med enastående ljud

Varje högtalarelement är noga utvalt, finjusterat och testat innan det paras ihop med varandra. På detta sätt säkerställs det att du får ett balanserat, naturligt ljud. Till 13,5 mm elementen används kraftfulla neodymmagneter som ger ett djupt basljud, ett distinkt mellanregister och tydliga högfrekvenser. Fidelio S2 klarar av musik från alla olika genrer.

Silikonpluggar i fem olika storlekar

Det följer med fem par silikonpluggar med aukustisk förseglning som inte bara ser till att ljudet blir bättre utan också ser till att du får perfekt komfort, även under en längre tids användning.

Högblankt, reptåligt ytskikt ger extra skydd

Den ergonomiskt utformade öronsnäckan skyddas av en snygg, stilrent högblank finish i pianosvart lack. Öronsnäckorna ser bara inte bra ut, ytskiktet ser till att öronsnäckorna är hållbara och reptåliga. Det är också enkelt att rengöra dom, en lätt avtorkning med till exempel en mikrofiberduk gör att de ser ut som nya.

Växla enkelt mellan musik och samtal

Fidelio är utrustad med en inbyggd fjärrkontroll och mikrofon så att du enkelt och snabbt kan växla mellan samtal och musik. Fjärrkontrollen är enkel att förstå, tryck till exempel en gång för att pausa eller återupta musiken. Tryck två gånger för att byta låt.

Hållbar, trasselfri sladd

Fidelio S2 har noga utformats för att du alltid ska få en perfekt musikupplevelse när du använder dem. Den innovativa tvåfärgade platta sladden som tillverkats av förstklassigt, hållbart och samtidigt moderiktigt material trasslar aldrig ihop sig, och du kan lyssna på din musik när du är i farten utan att först få ordning på sladdarna. Ljud och teknik är inte alltid allt, smidighet och smarta lösningar är minst lika viktigt. 

Kompatibel med: iPhone®, BlackBerry®, HTC, LG, MOTOROLA, Sony, Nokia, SAMSUNG.

                  

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Shure SE215-K
(10 st)
 • Detaljerat ljud
 • 22 – 17,500 Hz
 • Reducerar yttre ljud med 37 dB

990:-

Philips Philips Fidelio S2 - Black S2BK/00 Kraftfulla högtalarelement med enastående ljud Varje högtalarelement är noga utvalt, finjusterat och testat innan det paras ihop med varandra. På detta sätt säkerställs det att du får ett balanserat, naturligt ljud. Till 13,5 mm elementen används kraftfulla neodymmagneter som ger ett djupt basljud, ett distinkt mellanregister och tydliga högfrekvenser. Fidelio S2 klarar av musik från alla olika genrer. Silikonpluggar i fem olika storlekar Det följer med fem par silikonpluggar med aukustisk förseglning som inte bara ser till att ljudet blir bättre utan också ser till att du får perfekt komfort, även under en längre tids användning. Högblankt, reptåligt ytskikt ger extra skydd Den ergonomiskt utformade öronsnäckan skyddas av en snygg, stilrent högblank finish i pianosvart lack. Öronsnäckorna ser bara inte bra ut, ytskiktet ser till att öronsnäckorna är hållbara och reptåliga. Det är också enkelt att rengöra dom, en lätt avtorkning med till exempel en mikrofiberduk gör att de ser ut som nya. Växla enkelt mellan musik och samtal Fidelio är utrustad med en inbyggd fjärrkontroll och mikrofon så att du enkelt och snabbt kan växla mellan samtal och musik. Fjärrkontrollen är enkel att förstå, tryck till exempel en gång för att pausa eller återupta musiken. Tryck två gånger för att byta låt. Hållbar, trasselfri sladd Fidelio S2 har noga utformats för att du alltid ska få en perfekt musikupplevelse när du använder dem. Den innovativa tvåfärgade platta sladden som tillverkats av förstklassigt, hållbart och samtidigt moderiktigt material trasslar aldrig ihop sig, och du kan lyssna på din musik när du är i farten utan att först få ordning på sladdarna. Ljud och teknik är inte alltid allt, smidighet och smarta lösningar är minst lika viktigt.  Kompatibel med: iPhone®, BlackBerry®, HTC, LG, MOTOROLA, Sony, Nokia, SAMSUNG.                    In-ear 4,4 5 792 SEK 792 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Hörlurar & Headset
 4. In-ear