Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Testvinnande in-ear-hörlur från Philips!

Philips Fidelio S2 - White

  Art.nr: 194822
 • Kraftfulla 13,5 mm-neodymhögtalarelement
 • Silikonpluggar i fem storlekar
 • Reptåligt
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Hållbar platt sladd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Swemlis 2014-10-07

  Grymma lurar!

  Köpte mina första Fideliohörlurar förra hösten 2013, vilket var S1:orna. Jag var så fruktansvärt nöjd med dem, extremt bra ljud och sköna att ha på sig! Dock så kände min kattunge att det var dags att förnya sig så han beslöt sig för att bita sönder dem... suck.
  Så jag klickade hem ett par S2or, men jag var rätt osäker på köpet. Jag menar, de kostar ett par hundralappar mer och ljudet kan väl inte skilja sig så mycket? Men oj vad värt det var. Ljudet i dessa hörlurar är verkligen något speciellt. Basen är något djupare i S2 än S1, vilket jag tackar för. Ljudisoleringen är sinnesjukt bra för man hör inte ett dugg vad som försegår runt omkring en när musiken är på. Hörpluggarna kan upplevas som "tunga" när man lyfter på dom, men jag har testat att springa i dem och de åker inte av, som iPhone-lurarna alltid gör. Detaljerna är otroligt snygga och stryktåliga. Extra plus för att sladden inte trasslar ihop sig när man har dom i en ficka eller väska, sen får man med en förvarings"väska" som är bra att ha med. Det som skiljer sig åt med dessa och S1, är att sladden är av ett annat material, lite mer hårdare plast. På S1 så skalas tyvärr sladden av tillslut. Även själva in ear pluggen är av annat material, jag upplever att dessa är skönare att ha på sig än S1.
  Jag rekommenderar verkligen att köra dessa lurar, om nu ekonomin tillåter det, för det är värt varenda krona.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 13,5 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 24000 Hz
Känslighet 107 dB
Impedans 22 Ohm
Dimensioner
Vikt 14 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Silikonpluggar i fem storlekar, smidig bärväska, Manual
Färg Svart / Guld

Produktbeskrivning

Kraftfulla högtalarelement med enastående ljud

Varje högtalarelement är noga utvalt, finjusterat och testat innan det paras ihop med varandra. På detta sätt säkerställs det att du får ett balanserat, naturligt ljud. Till 13,5 mm elementen används kraftfulla neodymmagneter som ger ett djupt basljud, ett distinkt mellanregister och tydliga högfrekvenser. Fidelio S2 klarar av musik från alla olika genrer.

Silikonpluggar i fem olika storlekar

Det följer med fem par silikonpluggar med aukustisk förseglning som inte bara ser till att ljudet blir bättre utan också ser till att du får perfekt komfort, även under en längre tids användning.

Högblankt, reptåligt ytskikt ger extra skydd

Den ergonomiskt utformade öronsnäckan skyddas av en snygg, stilrent högblank finish i pianosvart lack. Öronsnäckorna ser bara inte bra ut, ytskiktet ser till att öronsnäckorna är hållbara och reptåliga. Det är också enkelt att rengöra dom, en lätt avtorkning med till exempel en mikrofiberduk gör att de ser ut som nya.

Växla enkelt mellan musik och samtal

Fidelio är utrustad med en inbyggd fjärrkontroll och mikrofon så att du enkelt och snabbt kan växla mellan samtal och musik. Fjärrkontrollen är enkel att förstå, tryck till exempel en gång för att pausa eller återupta musiken. Tryck två gånger för att byta låt.

Hållbar, trasselfri sladd

Fidelio S2 har noga utformats för att du alltid ska få en perfekt musikupplevelse när du använder dem. Den innovativa tvåfärgade platta sladden som tillverkats av förstklassigt, hållbart och samtidigt moderiktigt material trasslar aldrig ihop sig, och du kan lyssna på din musik när du är i farten utan att först få ordning på sladdarna. Ljud och teknik är inte alltid allt, smidighet och smarta lösningar är minst lika viktigt. 

Kompatibel med: iPhone®, BlackBerry®, HTC, LG, MOTOROLA, Sony, Nokia, SAMSUNG.

                

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Shure SE215-K
(10 st)
 • Detaljerat ljud
 • 22 – 17,500 Hz
 • Reducerar yttre ljud med 37 dB

990:-

Philips Philips Fidelio S2 - White S2WT/00 Kraftfulla högtalarelement med enastående ljud Varje högtalarelement är noga utvalt, finjusterat och testat innan det paras ihop med varandra. På detta sätt säkerställs det att du får ett balanserat, naturligt ljud. Till 13,5 mm elementen används kraftfulla neodymmagneter som ger ett djupt basljud, ett distinkt mellanregister och tydliga högfrekvenser. Fidelio S2 klarar av musik från alla olika genrer. Silikonpluggar i fem olika storlekar Det följer med fem par silikonpluggar med aukustisk förseglning som inte bara ser till att ljudet blir bättre utan också ser till att du får perfekt komfort, även under en längre tids användning. Högblankt, reptåligt ytskikt ger extra skydd Den ergonomiskt utformade öronsnäckan skyddas av en snygg, stilrent högblank finish i pianosvart lack. Öronsnäckorna ser bara inte bra ut, ytskiktet ser till att öronsnäckorna är hållbara och reptåliga. Det är också enkelt att rengöra dom, en lätt avtorkning med till exempel en mikrofiberduk gör att de ser ut som nya. Växla enkelt mellan musik och samtal Fidelio är utrustad med en inbyggd fjärrkontroll och mikrofon så att du enkelt och snabbt kan växla mellan samtal och musik. Fjärrkontrollen är enkel att förstå, tryck till exempel en gång för att pausa eller återupta musiken. Tryck två gånger för att byta låt. Hållbar, trasselfri sladd Fidelio S2 har noga utformats för att du alltid ska få en perfekt musikupplevelse när du använder dem. Den innovativa tvåfärgade platta sladden som tillverkats av förstklassigt, hållbart och samtidigt moderiktigt material trasslar aldrig ihop sig, och du kan lyssna på din musik när du är i farten utan att först få ordning på sladdarna. Ljud och teknik är inte alltid allt, smidighet och smarta lösningar är minst lika viktigt.  Kompatibel med: iPhone®, BlackBerry®, HTC, LG, MOTOROLA, Sony, Nokia, SAMSUNG.                  In-ear 5 1 792 SEK 792 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Hörlurar & Headset
 4. In-ear