Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bekväma HiFi-hörlurar för hemmabruk med fantastiskt ljud!

Philips Fidelio X1 - Black/Brown

  Art.nr: 186543
 • 3 meter kabel
 • Både 6,3 mm och 3,5 mm-kontakt
 • Vinklade högtalarelement
 • Löstagbar kabel
 • 50 mm membran

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • PelleU 2014-04-15

  Fantastiska lurar!

  Dessa lurar från Philips spelar skjortan av allt i denna prisklass. Vill du ha ännu bättre ljudupplevelse så är man tvungen att gå upp flera prisklasser. Mycket behaglig ljudbild som inte överdriver något frekvensområde. Oerhört väl detaljerad ljudbild.
  Rekommenderas å det varmaste. Ett riktigt fynd för detta pris.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mighella 2013-12-09

  Allti-i-ett för dig som vill ha spel, film och musikupplevelse!

  Ljud:
  Vad gäller ljud så överträffar Philips Fidelio X1 på många vis. Hörlurarna har en extremt bra detaljrikedom vid mellanregister och diskantljud. Fallande patronhylsor och krossande glas i filmer och spel hörs glasklart. Likaså hörs högtonade instrument i musik. Basljudet i lurarna är mindre jämfört med en sluten design då dessa är öppna, men jämfört med andra öppen design lurar så är basljudet väldigt bra. Kopplar du hörlurarna till en förstärkarenhet (DAC eller receiver) så får du ut mer basljud, och dessutom får du ut det bästa av dem.

  Hörlurarnas öppna design ger ett naturligt ljud samt en väldigt bra dimension på vilken riktning ljudet kommer ifrån (soundstage). Detta gör det enkelt att skilja på t.ex. vänster till höger (stereo). Även äkta 5.1 surround ljud återges bra av dessa hörlurar.

  När det kommer till instrumentseparation så är dessa hörlurar extremt bra. Instrument flyter inte ihop och det är lätt att urskilja instrument från varandra. Med dessa hörlurar kommer du inte längre uppleva det där dova, instängda och dämpande ljudet.

  Byggkvalité:
  Hörlurarna är byggda i aluminum, plast och läder. Detta ger ett starkt intryck av high-end och bra hållbarhet. Hörlurarna ä även väldigt bekväma både på örorna och på huvudet. Dock går det inte att ställa in höjden på dem. Muffarna är supersköna och samlar inte på sig svett och liknande. Däremot samlar de på sig damm men rengöring av damm är enkelt på dessa hörlurar.

  Slutsats:
  Är du den person som gillar bra ljud för spel, film och musk så är dessa hörlurar något för dig! Kopplas du dessa hörlurar till en förstärkarenhet så får du ut det bästa av dem!

  Dessa hörlurar rekommenderas starkt! Bra pris för bra ljud! Dessa hörlurar är byggda med ljud i största åtanke. Har du aldrig tidigare ägt high-end hörlurar med ljud som högsta prioritet så kan du inte ana om all de ljud du missat!

  Köp dessa lurar och du kommer få en helt ny spel, film och musikupplevelse!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Öppna
Högtalarmembran 50,0 mm
Kabellängd 3,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 10 Hz
Frekvensomfång till 40000 Hz
Känslighet 100 dB
Impedans 30 Ohm
Maximal ineffekt 500mW
Dimensioner
Vikt 430 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Löstagbar kabel (3 m), adapter 6,3-3,5 mm, kabelklämma
Färg Svart/brun

Produktbeskrivning

Philips Fidelio X1 - Black/Brown

X1 från Philips är ett par äkta high-endhörlurar i Fidelio-serien som ger dig en genuin ljudupplevelse med utsökt ljud och bekvämlighet i hemmet. Med dessa över öronen kan du njuta av kristallklara ljuddetaljer och en utmärkt passform, som designats för att ge dig en perfekt lyssnarupplevelse.

Tillverkade för komfort

Phlips Fidelio X1 är designade lika mycket för ett lyxigt utseende med hög kvalitet som för en skön komfort. Material och funktioner är noga utvalda för att vara av absoluta toppkvalitet. Det yttre huvudbandet är klätt i brunt äkta kalvläder som ger hörluren både stil och hållbarhet, och innanför ytterbågen finns ett självjusterande och luftigt inre huvudband med 3D-nät för en perfekt passform. 
Över öronen har du lyxiga velourkuddar med hög andningsförmåga som fördelar tryck och värme jämnt. De är fyllda med ett mjukt minnesskum som formar sig efter örat och försäkrar komfort under lång tid.

Utvecklade för naturligt ljud

Med stora och kraffulla högtalarmembran på 50 mm som är förvinklade för att anpassas efter öronen får du ett äka hifi-ljud med minimal ljudreflektion. De har utformats med en akustisk design med öppen baksida som eliminerar lufttrycksuppbyggnad bakom elementet, vilket medför att membranet kan röra sig fritt.  Det resulterar i ett naturtroget och transparent ljud med mjukare höga frekvenser. 

För att minska resonans och vibration och ge dig ett felfritt ljud med äkta precision med kompromisslös detaljrikedom har hörsnäckorna i X1 dubbelt skikt. Den solida lagerkonstruktionen gör X1 tålig och perfekt för musiklyssning hemma.

Lång OFC-kabel

För att ge dig stor rörelsefrihet i ditt hem har dessa hörlurar en tre meter lång vävd OFC-kabel (Oxygen free copper, dvs syrefri koppar) som ger högkvalitativ signal och hög hållbarhet. Kabeln är löstagbar med 6,3 mm kontakt. En adapter till 3,5 mm medföljer. För att hjälpa till att hålla ordning på sladden ingår även en särskild kabelklämma för trasselfri användning.

Tack vare sin långa kabellängd lämpar sig även Fidelio X1 som TV-hörlur.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips Fidelio X1 - Black/Brown X1/00 Philips Fidelio X1 - Black/Brown X1 från Philips är ett par äkta high-endhörlurar i Fidelio-serien som ger dig en genuin ljudupplevelse med utsökt ljud och bekvämlighet i hemmet. Med dessa över öronen kan du njuta av kristallklara ljuddetaljer och en utmärkt passform, som designats för att ge dig en perfekt lyssnarupplevelse. Tillverkade för komfort Phlips Fidelio X1 är designade lika mycket för ett lyxigt utseende med hög kvalitet som för en skön komfort. Material och funktioner är noga utvalda för att vara av absoluta toppkvalitet. Det yttre huvudbandet är klätt i brunt äkta kalvläder som ger hörluren både stil och hållbarhet, och innanför ytterbågen finns ett självjusterande och luftigt inre huvudband med 3D-nät för en perfekt passform.  Över öronen har du lyxiga velourkuddar med hög andningsförmåga som fördelar tryck och värme jämnt. De är fyllda med ett mjukt minnesskum som formar sig efter örat och försäkrar komfort under lång tid. Utvecklade för naturligt ljud Med stora och kraffulla högtalarmembran på 50 mm som är förvinklade för att anpassas efter öronen får du ett äka hifi-ljud med minimal ljudreflektion. De har utformats med en akustisk design med öppen baksida som eliminerar lufttrycksuppbyggnad bakom elementet, vilket medför att membranet kan röra sig fritt.  Det resulterar i ett naturtroget och transparent ljud med mjukare höga frekvenser.  För att minska resonans och vibration och ge dig ett felfritt ljud med äkta precision med kompromisslös detaljrikedom har hörsnäckorna i X1 dubbelt skikt. Den solida lagerkonstruktionen gör X1 tålig och perfekt för musiklyssning hemma. Lång OFC-kabel För att ge dig stor rörelsefrihet i ditt hem har dessa hörlurar en tre meter lång vävd OFC-kabel (Oxygen free copper, dvs syrefri koppar) som ger högkvalitativ signal och hög hållbarhet. Kabeln är löstagbar med 6,3 mm kontakt. En adapter till 3,5 mm medföljer. För att hjälpa till att hålla ordning på sladden ingår även en särskild kabelklämma för trasselfri användning. Tack vare sin långa kabellängd lämpar sig även Fidelio X1 som TV-hörlur. Okategoriserade produkter 5 2 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter