Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mediabox för Netflix och YouTube

Philips HMP2000/12

  Art.nr: 187067
  • Kompakt mediabox
  • WiFi och appar för Netflix* och YouTube
  • USB-ingång för foto, musik och film
  • Full HD 1080p och HDMI-utgång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips HMP2000 är den perfekta lösning för dig som vill njuta av onlineunderhållning från Netflix eller YouTube. Koppla in din nya mediabox till ett befintligt trådlöst nätverk, logga in på Netflix* eller YouTube och njut av mängder av filmer, serier och videoklipp.

Har du istället foto, musik och film lagrat på USB-minnen eller USB-hårddiskar går det lika bra att spela upp dessa genom att ansluta din USB-enhet till mediaboxen. Spelaren har stöd för filformat som bl.a. MKV, WMV (V9), MP3 och JPEG.

Full HD 1080p och HDMI-utgång för perfekt bildkvalitet

Mediaboxen är utrustad med digital HDMI-utgång har stöd för att skicka ut högupplöst videosignal på ändå upp till 1080p (Full HD) för perfekt bildåtergivning på en modern TV eller projektor.

* För att utnyttja Netflix krävs ett abonnemang på tjänsten.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips HMP2000/12 HMP2000/12 Philips HMP2000 är den perfekta lösning för dig som vill njuta av onlineunderhållning från Netflix eller YouTube. Koppla in din nya mediabox till ett befintligt trådlöst nätverk, logga in på Netflix* eller YouTube och njut av mängder av filmer, serier och videoklipp. Har du istället foto, musik och film lagrat på USB-minnen eller USB-hårddiskar går det lika bra att spela upp dessa genom att ansluta din USB-enhet till mediaboxen. Spelaren har stöd för filformat som bl.a. MKV, WMV (V9), MP3 och JPEG. Full HD 1080p och HDMI-utgång för perfekt bildkvalitet Mediaboxen är utrustad med digital HDMI-utgång har stöd för att skicka ut högupplöst videosignal på ändå upp till 1080p (Full HD) för perfekt bildåtergivning på en modern TV eller projektor. * För att utnyttja Netflix krävs ett abonnemang på tjänsten. Okategoriserade produkter 3,3 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter