Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt matberedare med mixer!

Philips HR7625/70

  Art.nr: 118490
 • Effekt på 500W
 • 2 hastigheter
 • Pulsfunktion
 • Säkert låssystem
 • 7 olika tillbehör

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ultrakompakt design med mixer - spara utrymme och kraft
Spara utrymme, kraft och tid med den nya matberedaren med vertikal design från Philips. Den är mycket kraftfull och har flera suveräna funktioner så att du kan utföra alla typer av tillredning på bara några sekunder. Nu medföljer en mixer.

Höga prestanda
 • Kraftfull 500 W motor för de tuffaste ingredienserna
 • 2 hastigheter och pulsfunktion
 • Inklusive mixer

Enkel förvaring
 • Alla tillbehör får plats i skålen vilket ger kompakt lagring
 • Vertikal design tar upp 35 % mindre köksutrymme*

Kraftfull motor
Motorn på 500 W är mycket kraftfull. Det innebär att du kan hacka även de tuffaste ingredienserna som nötter, choklad och t.o.m. is.

2 hastigheter och pulsfunktion
Matberedaren har två hastighetsinställningar för hårda eller mjuka ingredienser. Dessutom finns en pulsfunktion för att t.ex. hacka vitlök eller krossa is.

Inklusive mixer
Matberedaren levereras med sju tillbehör som du kan använda för 28 funktioner. De är: en kniv i rostfritt stål för att hacka, vispa, röra, smula, skära, vända ned, mosa, finhacka, blanda; ett knådningsverktyg för (kraftig) knådning; en insats för medelgrov skivning av grönsaker och frukt; en insats för medelgrov rivning av grönsaker, frukt och ost; en emulgeringsskiva för vispning och emulgering; en insats för finfördelning av potatis samt en mixer för att mixa, krossa, skumma, sönderdela, puréa (kraftigt), homogenisera, pressa, mala, skaka, röra.

MicroStore
Microstore låter dig lagra alla dina tillbehör inuti skålen vilket ger enkel och kompakt lagring.

Vertikal design
*Den särskilda vertikala designen tar upp 35 % mindre utrymme än liknande matberedare. Det innebär att du sparar in värdefullt utrymme på arbetsbänken och att det finns plats för en matberedare även i mycket små kök.

Tillbehör
 • Knådningsverktyg: För knådning och kraftig knådning
 • Hackkniv i rostfritt stål: Hacka, vispa, röra, smula, skära, Vända ned, mosa, finhacka, blanda, knåda
 • Insats för rivning, medium: För medelgrov rivning av grönsaker, frukt och ost
 • Insats för finfördelning, medium: För finfördelning av potatis och ost
 • Emulgeringsskiva: För vispning och emulgering
 • Insats för skivning, medium: För medelgrov skivning av grönsaker och frukt
 • Mixer: Mixa, krossa, skumma, sönderdela, göra puré, Homogenisera, pressa, mala, skaka, röra, puréa kraftigt

Tekniska specifikationer
Effekt: 500 W
Frekvens: 50-60 Hz
Spänning: 220-240 V
Sladdlängd: 1,2 m
Motor: Universell, radio/tv-störningar undertrycks
Färg: Vit och himmelsblå
Skål, kapacitet för mjöl: 500 g
Skål, kapacitet för deg: 830 g
Mixer, volym, kapacitet för vätska: 1 l
Skål, volym, kapacitet för torra ingredienser: 2 l
Skål, volym, kapacitet för vätska: 1,2 l
Säkerhet: Låssystem för lock och skål, Mekanisk broms på verktygshållaren stannar inom 1,5 sek
Hastigheter: 2 + pulsfunktion
Metallkniv och insatser: rostfritt stål
Mixerkniv: rostfritt stål

118490 118490 Philips Philips HR7625/70 HR7625/70 Ultrakompakt design med mixer - spara utrymme och kraftSpara utrymme, kraft och tid med den nya matberedaren med vertikal design från Philips. Den är mycket kraftfull och har flera suveräna funktioner så att du kan utföra alla typer av tillredning på bara några sekunder. Nu medföljer en mixer. Höga prestandaKraftfull 500 W motor för de tuffaste ingredienserna2 hastigheter och pulsfunktionInklusive mixerEnkel förvaringAlla tillbehör får plats i skålen vilket ger kompakt lagringVertikal design tar upp 35 % mindre köksutrymme*Kraftfull motorMotorn på 500 W är mycket kraftfull. Det innebär att du kan hacka även de tuffaste ingredienserna som nötter, choklad och t.o.m. is. 2 hastigheter och pulsfunktionMatberedaren har två hastighetsinställningar för hårda eller mjuka ingredienser. Dessutom finns en pulsfunktion för att t.ex. hacka vitlök eller krossa is. Inklusive mixerMatberedaren levereras med sju tillbehör som du kan använda för 28 funktioner. De är: en kniv i rostfritt stål för att hacka, vispa, röra, smula, skära, vända ned, mosa, finhacka, blanda; ett knådningsverktyg för (kraftig) knådning; en insats för medelgrov skivning av grönsaker och frukt; en insats för medelgrov rivning av grönsaker, frukt och ost; en emulgeringsskiva för vispning och emulgering; en insats för finfördelning av potatis samt en mixer för att mixa, krossa, skumma, sönderdela, puréa (kraftigt), homogenisera, pressa, mala, skaka, röra. MicroStoreMicrostore låter dig lagra alla dina tillbehör inuti skålen vilket ger enkel och kompakt lagring. Vertikal design*Den särskilda vertikala designen tar upp 35 % mindre utrymme än liknande matberedare. Det innebär att du sparar in värdefullt utrymme på arbetsbänken och att det finns plats för en matberedare även i mycket små kök. TillbehörKnådningsverktyg: För knådning och kraftig knådningHackkniv i rostfritt stål: Hacka, vispa, röra, smula, skära, Vända ned, mosa, finhacka, blanda, knådaInsats för rivning, medium: För medelgrov rivning av grönsaker, frukt och ostInsats för finfördelning, medium: För finfördelning av potatis och ostEmulgeringsskiva: För vispning och emulgeringInsats för skivning, medium: För medelgrov skivning av grönsaker och fruktMixer: Mixa, krossa, skumma, sönderdela, göra puré, Homogenisera, pressa, mala, skaka, röra, puréa kraftigtTekniska specifikationerEffekt: 500 WFrekvens: 50-60 HzSpänning: 220-240 VSladdlängd: 1,2 mMotor: Universell, radio/tv-störningar undertrycksFärg: Vit och himmelsblåSkål, kapacitet för mjöl: 500 gSkål, kapacitet för deg: 830 gMixer, volym, kapacitet för vätska: 1 lSkål, volym, kapacitet för torra ingredienser: 2 lSkål, volym, kapacitet för vätska: 1,2 lSäkerhet: Låssystem för lock och skål, Mekanisk broms på verktygshållaren stannar inom 1,5 sekHastigheter: 2 + pulsfunktionMetallkniv och insatser: rostfritt stålMixerkniv: rostfritt stål Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter