Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärd soundbar med Bluetooth och extern subwoofer

Philips HTL2160

  Art.nr: 186358
 • Slimmad soundbar
 • Strömma enkelt musik med Bluetooth
 • Extern subwoofer
 • Virutell surround för grym filmupplevelse
 • USB-ingång & 3,5 mm AUX-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • måste man köpa till kablar om man vill koppla in den i tv?

  eliinaa 2013-07-29
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 0 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 60 Watt
Uteffekt Subwoofer (RMS) 30 Watt
D/A-omvandlare ljud Nej
Ljudförbättring Bas-/ Diskant-kontroll, Virtual Surround
Uppspelning
Optisk enhet -
Ljudfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare Nej
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital
Funktioner
Stöd för 3D Nej
4K-stöd Nej
4K-uppskalning Nej
DVD-uppskalning Nej
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Övriga funktioner -
Anslutningar
HDMI-utgångar 0 st
HDMI-ingångar 0st
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 1 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Kompositvideoingång 0st
Kompositvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Ja
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 0 st
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga anslutningar -
Radio
FM-radio Nej
AM-radio Nej
Dimensioner
Bredd 800,0 mm
Höjd 52,0 mm
Djup 76,0 mm
Vikt 1,2 kg
Bredd subwoofer 165mm
Höjd subwoofer 240mm
Djup subwoofer 295mm
Vikt subwoofer 2,6kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, batteri till fjärrkontroll, nätkabel, snabbstartguide
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) 30,0 Watt
Strömförbrukning (standby) 0,5 Watt

Produktbeskrivning

Prisvärd soundbar med Bluetooth och extern subwoofer

Philips HTL2160/12 är en slimmad soundbar med en extern subwoofer. Soundbaren har utrustats med digitala ljudingångar för anslutning till TV:n, AUX-ingång för anslutning och uppspelning från olika bärbara ljudenheter som MP3-spelare och mobiler, samt Bluetooth för trådlös ljuduppspelning från mobiler och andra enheter utrustade med Bluetooth. Den har dessutom en USB-ingång för anslutning och uppspelning från USB-minnen.

Trådlös musikströmning via Bluetooth

Bluetooth är en teknik för trådlös kommunikation på nära avstånd som är både stabil och energieffektiv. Tekniken ger enkel trådlös anslutning till andra Bluetooth-enheter, så att du enkelt kan spela upp din favoritmusik från alla smartphones, surfplattor och bärbara datorer, inklusive iPod eller iPhone, via en Bluetooth-aktiverad högtalare.

Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

Philips Virtual Surround Sound producerar ett fylligt surroundljud från mindre än ett system med fem högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. Högkvalitativt stereoljud omvandlas till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.

Dolby Digital för den ultimata filmupplevelsen

Eftersom Dolby Digital, som är världens populäraste standard för digitalt flerkanaligt ljud, utnyttjar människoörats naturliga sätt att bearbeta ljud, upplever du surroundljudet med överlägsen kvalitet och verklighetstrogna ledljud.

Ljudingång för uppspelning av musik

Med ljudingången kan du enkelt spela upp musik direkt från din iPod/iPhone/iPad, MP3-spelare eller bärbara dator via en enkel anslutning till din hemmabio. Anslut bara ljudenheten till ljudingången och njut av din musik med den enastående ljudkvalitet som du får med hemmabiosystem från Philips.

Philips Philips HTL2160 HTL2160/12 Prisvärd soundbar med Bluetooth och extern subwoofer Philips HTL2160/12 är en slimmad soundbar med en extern subwoofer. Soundbaren har utrustats med digitala ljudingångar för anslutning till TV:n, AUX-ingång för anslutning och uppspelning från olika bärbara ljudenheter som MP3-spelare och mobiler, samt Bluetooth för trådlös ljuduppspelning från mobiler och andra enheter utrustade med Bluetooth. Den har dessutom en USB-ingång för anslutning och uppspelning från USB-minnen. Trådlös musikströmning via Bluetooth Bluetooth är en teknik för trådlös kommunikation på nära avstånd som är både stabil och energieffektiv. Tekniken ger enkel trådlös anslutning till andra Bluetooth-enheter, så att du enkelt kan spela upp din favoritmusik från alla smartphones, surfplattor och bärbara datorer, inklusive iPod eller iPhone, via en Bluetooth-aktiverad högtalare. Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse Philips Virtual Surround Sound producerar ett fylligt surroundljud från mindre än ett system med fem högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. Högkvalitativt stereoljud omvandlas till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet. Dolby Digital för den ultimata filmupplevelsen Eftersom Dolby Digital, som är världens populäraste standard för digitalt flerkanaligt ljud, utnyttjar människoörats naturliga sätt att bearbeta ljud, upplever du surroundljudet med överlägsen kvalitet och verklighetstrogna ledljud. Ljudingång för uppspelning av musik Med ljudingången kan du enkelt spela upp musik direkt från din iPod/iPhone/iPad, MP3-spelare eller bärbara dator via en enkel anslutning till din hemmabio. Anslut bara ljudenheten till ljudingången och njut av din musik med den enastående ljudkvalitet som du får med hemmabiosystem från Philips. Okategoriserade produkter 1190 SEK 1190 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter