Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snygg, bekväm on-ear hörlur med MusicSeal!

Philips SHL5605FB/10

  Art.nr: 193859
  • Platt, antitrasselsladd
  • MusicSeal
  • Inbyggd mikrofon
  • Formbara skumkuddar
  • 18 - 22 000 Hz, frekvensomfång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Svara på samtal med inbyggd mikrofon

CitiScape-hörlurarna har en inbyggd mikrofon, så du enkelt kan växla mellan din favoritmusik och besvara ett samtal. Om telefonen ringer svarar du med ett enkelt tryck på mikrofonen så pausas musiken och samtalet blir aktivt. Ska du lägga på klickar du igen på knappen och musiken återupptas där den slutade.

Fininställda element ger ett fantastiskt ljud

Låt dig uppslukas av ett naturligt och rent ljud med två stycken 40 mm element. CitiScape-hörlurarna har utformats noggrant av Philips för att nå ett förstklassigt ljud med mycket detaljrikedom och ren ljudåtergivning. Du kommer att höra musiken precis så det är tänkt att du ska höra den, utan förvräningnar, obehaglig diskant eller alldeles för mullrande bas.

MusicSeal stänger ute oönskade ljud

Oavsett om du lyssnar på funkmetal med skrikiga gitarriff eller en operadivas mäktiga sopranröst så ser MusicSeal till att din du hör bara din musik och inte allt ljud omkring. Samtidigt som det stänger ute onödigt ljud för dig, stänger det också in ljudet så att andra i din omgiving inte störs när du lyssnar på hög musik.

Dubbla väggar i öronsnäckan och dom extra täta kanterna mellan öronkuddarna och hörlurarnas kåpor gör att den innovativa lösningen fungerar perfekt, hela tiden. Inget kan störa din musikupplevelse när du använder dina CitiScape-hörlurar.

Formbara skumkuddar för högsta komfort

Mjuka, smidiga och formbara skumkuddar är hemligheten bakom den otroligt bekväma komforten CitiScape-hörlurarna erbjuder. Hörlurarna sitter tätt och säkert mot dina öron utan att du behöver uppleva obehag och smärta av att det klämmer runt öronen.

Komforten blir bara bättre ju längre du har på dig dom eftersom skumkuddarna hela tiden formar sig efter dina öron. Men det är inte bara för komforten CitiScape-hörlurarna kommer med skumkuddar. Det blir också en mycket trevligare musikupplevelse när du uppslukas av musiken direkt utan att något ska läcka ut eller in.

Med antitrasselsladden slipper du knutar och trassel

Allt handlar inte om teknik och siffror. För att användarupplevelsen ska bli perfekt är det viktigt att man slipper brottas med hoptrasslade och hopknutna sladdar varje gång man ska ta fram sina hörlurar från väskan. CitiScape-hörlurarna  har en platt antitrasselsladd på 1,2 meter så att du kan fokusera på det som är viktigast, musiken.

Kompatibel med: iPhone®, BlackBerry®, HTC, LG, MOTOROLA, Nokia, SAMSUNG, Sony

En extra kontakt krävs för äldre modeller från Nokia, Sony Ericsson och SAMSUNG.

Philips Philips SHL5605FB/10 SHL5605FB/10 Svara på samtal med inbyggd mikrofon CitiScape-hörlurarna har en inbyggd mikrofon, så du enkelt kan växla mellan din favoritmusik och besvara ett samtal. Om telefonen ringer svarar du med ett enkelt tryck på mikrofonen så pausas musiken och samtalet blir aktivt. Ska du lägga på klickar du igen på knappen och musiken återupptas där den slutade. Fininställda element ger ett fantastiskt ljud Låt dig uppslukas av ett naturligt och rent ljud med två stycken 40 mm element. CitiScape-hörlurarna har utformats noggrant av Philips för att nå ett förstklassigt ljud med mycket detaljrikedom och ren ljudåtergivning. Du kommer att höra musiken precis så det är tänkt att du ska höra den, utan förvräningnar, obehaglig diskant eller alldeles för mullrande bas. MusicSeal stänger ute oönskade ljud Oavsett om du lyssnar på funkmetal med skrikiga gitarriff eller en operadivas mäktiga sopranröst så ser MusicSeal till att din du hör bara din musik och inte allt ljud omkring. Samtidigt som det stänger ute onödigt ljud för dig, stänger det också in ljudet så att andra i din omgiving inte störs när du lyssnar på hög musik. Dubbla väggar i öronsnäckan och dom extra täta kanterna mellan öronkuddarna och hörlurarnas kåpor gör att den innovativa lösningen fungerar perfekt, hela tiden. Inget kan störa din musikupplevelse när du använder dina CitiScape-hörlurar. Formbara skumkuddar för högsta komfort Mjuka, smidiga och formbara skumkuddar är hemligheten bakom den otroligt bekväma komforten CitiScape-hörlurarna erbjuder. Hörlurarna sitter tätt och säkert mot dina öron utan att du behöver uppleva obehag och smärta av att det klämmer runt öronen. Komforten blir bara bättre ju längre du har på dig dom eftersom skumkuddarna hela tiden formar sig efter dina öron. Men det är inte bara för komforten CitiScape-hörlurarna kommer med skumkuddar. Det blir också en mycket trevligare musikupplevelse när du uppslukas av musiken direkt utan att något ska läcka ut eller in. Med antitrasselsladden slipper du knutar och trassel Allt handlar inte om teknik och siffror. För att användarupplevelsen ska bli perfekt är det viktigt att man slipper brottas med hoptrasslade och hopknutna sladdar varje gång man ska ta fram sina hörlurar från väskan. CitiScape-hörlurarna  har en platt antitrasselsladd på 1,2 meter så att du kan fokusera på det som är viktigast, musiken. Kompatibel med: iPhone®, BlackBerry®, HTC, LG, MOTOROLA, Nokia, SAMSUNG, Sony En extra kontakt krävs för äldre modeller från Nokia, Sony Ericsson och SAMSUNG. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter